💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben öyle keskin tadları hiç sevmem cnm
Aslında dereotu tere roka falanda yemezdim ama diyete başlayalı zorla yiyorum
Kereviz sapı dahada beter geliyor
Bide brüksel lahanası brokoli sevmem
Brokoliyi sevmedemde yiyorum

Bürüksel lahasına bayılırım ben hergun yıyebılırım hele kremalı super oluyor ama haşlayıp üzerıne tavuk yogurt koyunca super brokolıde severım roka tere garıp gelıyor bana pel tercıh etmıyorum ama bazrn nadırdr olsa yıyorum

brüksel lahanasını 1 kete ywdim soğuktu ondan kı bilmemm pek hoşlanmadım.
brokoliyi bazen yerim ama sarımsaklı limonlı sos yaparsam roka atarsam içine .yoksa tatsız geliyor.

brüksel lahanasını 1 kete ywdim soğuktu ondan kı bilmemm pek hoşlanmadım.
brokoliyi bazen yerim ama sarımsaklı limonlı sos yaparsam roka atarsam içine .yoksa tatsız geliyor.

Ben temızleyıp ıkıye kesıp haşlıyorum hafıf kremayla sotelenebılınır ama suan krema yocek durumda degılım. ben hıc bır yemegı soguk yemem sarma harıc yazın bıle soguk çorba sevmem

Ben temızleyıp ıkıye kesıp haşlıyorum hafıf kremayla sotelenebılınır ama suan krema yocek durumda degılım. ben hıc bır yemegı soguk yemem sarma harıc yazın bıle soguk çorba sevmem

bi yerde yemiştim ben de evde haşlasam severim belki.keşke bugün pazardan alsaydım.çıkışta alırım belki.

Ben hiç sevmiyorum cnm yaa zaten evde kimse yemiyor
Yinede arada alıyorum
Bide lahana türü olduğu için çekiniyorum biraz
Onu tam test etmedim

brüksel lahanası kremalı nasıl oluyor bi de öyle deneyeyim.he aynı şeyden sıkılıyor insan

Temızlıyıp ıkıye kesıp haşlıyorum aşırı haşlamıyorum suzuyorum ıyıce sonra tavaya koyuyorum ıkı cevırıp kremayı koyucan az tuz az karabıber ıkı uc dakıka sotelıyosun kremayla kremayla ozlesıyor yıyosun ama tartı sonrası tabı :)

Ayyy bugün ekmek 1 dil düşmüş

Hepsi süper cnm

Ben hiç sevmiyorum cnm yaa zaten evde kimse yemiyor
Yinede arada alıyorum
Bide lahana türü olduğu için çekiniyorum biraz
Onu tam test etmedim
Bende bulgur lahana pek sıkıntı olmuyor arada tuketebılıyorım ben bruksel kutuyla alıyorum annem kızkardesım yemezler bana 3,4 gun yetıyor bıdr kışın secenek az yaz gelsın ıns yenı bır hedef bıle koyabılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…