nazar oldu kerevizBi kerevizdir gidiyor bugün
Kız Reyhan iyiki paylaşmışın şu bilgiyi
Ben öyle keskin tadları hiç sevmem cnm
Aslında dereotu tere roka falanda yemezdim ama diyete başlayalı zorla yiyorum
Kereviz sapı dahada beter geliyor
Bide brüksel lahanası brokoli sevmem
Brokoliyi sevmedemde yiyorum
brüksel lahanasını 1 kete ywdim soğuktu ondan kı bilmemm pek hoşlanmadım.Bürüksel lahasına bayılırım ben hergun yıyebılırım hele kremalı super oluyor ama haşlayıp üzerıne tavuk yogurt koyunca super brokolıde severım roka tere garıp gelıyor bana pel tercıh etmıyorum ama bazrn nadırdr olsa yıyorum
Bi kerevizdir gidiyor bugün
Kız Reyhan iyiki paylaşmışın şu bilgiyi
brüksel lahanasını 1 kete ywdim soğuktu ondan kı bilmemm pek hoşlanmadım.
brokoliyi bazen yerim ama sarımsaklı limonlı sos yaparsam roka atarsam içine .yoksa tatsız geliyor.
Naparsiniz Kizcelerrrr?
Ben temızleyıp ıkıye kesıp haşlıyorum hafıf kremayla sotelenebılınır ama suan krema yocek durumda degılım.ben hıc bır yemegı soguk yemem sarma harıc yazın bıle soguk çorba sevmem
Ben hiç sevmiyorum cnm yaa zaten evde kimse yemiyorBürüksel lahasına bayılırım ben hergun yıyebılırım hele kremalı super oluyor ama haşlayıp üzerıne tavuk yogurt koyunca super brokolıde severım roka tere garıp gelıyor bana pel tercıh etmıyorum ama bazrn nadırdr olsa yıyorum
Kız kereviz sapı daha beter yaAynen abliş ya
Ay ben rokaymış, tereymiş ağzıma süremem ya. O nasıl kokudur Allahımmmm.
Krema olmaz şekercimbrüksel lahanası kremalı nasıl oluyor bi de öyle deneyeyim.he aynı şeyden sıkılıyor insan
brüksel lahanası kremalı nasıl oluyor bi de öyle deneyeyim.he aynı şeyden sıkılıyor insan
Ayyy bugün ekmek 1 dil düşmüşMenüm
7,45
1 dl t.buğday/2 yumurta/1 çay kaşığı tereyağ/1 kk peynir/2 zeytin
13,30
Tavuklu salata
16,00
1 yumurta/ azcık tavuk (1 köfte büyüklüğünde)/3 kaşık yoğurt
Su 3 litre olur.
Spor 2 saat yürüyüş..
Bende bulgur lahana pek sıkıntı olmuyor arada tuketebılıyorım ben bruksel kutuyla alıyorum annem kızkardesım yemezler bana 3,4 gun yetıyor bıdr kışın secenek az yaz gelsın ıns yenı bır hedef bıle koyabılırım :)Ben hiç sevmiyorum cnm yaa zaten evde kimse yemiyor
Yinede arada alıyorum
Bide lahana türü olduğu için çekiniyorum biraz
Onu tam test etmedim
Mersi şekerimAyyy bugün ekmek 1 dil düşmüş
Hepsi süper cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?