yarın 10;20 de randevu tahlil isterse öğleden sonraya kalır işim yine.ama dönüşte mutlaka yazarım gülüm.dün eşimlede konuştuk bu defada gidicem bakim kafama yatmazsa dr a ara vericem gitmicem bir süre zaten öylede böylede adet olmuyorum daha beter yum geliştirici ilaçlar hormon yüklüyor.
Ay ne bilirim yaaaavajinal yapıyor gülüm...kız ne özelii
hiç sorma kuzum ya gel bide bana sorAy ne bilirim yaaaademek her seferinde vajinal zor beee... eee sen reglde olmasın baya da geçti napicak yaaa smdi asya valla senle her ani yasioz heee inşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere versin yaaa
yarın 10;20 de randevu tahlil isterse öğleden sonraya kalır işim yine.ama dönüşte mutlaka yazarım gülüm.dün eşimlede konuştuk bu defada gidicem bakim kafama yatmazsa dr a ara vericem gitmicem bir süre zaten öylede böylede adet olmuyorum daha beter yum geliştirici ilaçlar hormon yüklüyor.
Sağol canım.Tarti oncesiiii harika defne hatunnn :)
kız ne bilim niye vermemiş ki..ağzımı bozduracak bu adam bana ya tövbe tövbe...bana 2 dir kontrol hapı veriyor bideKız sen madem adet olmuyorsun e bebek de istiyorsun neden sana progesteron ilacı vermiyor ki?
Doktora bunu da sorsana.
Ben de adet olmuyordum dr'a gittim doğum kontrol hapı vermeye kalktı.
Ben de bebek istiyorum onu kullanmam dedim, o zaman progesteron verelim dedi.
Hem hamile kalmazsan adeti söktürür hem de hamile kalırsan bebeği tutundurur hiçbir sorun yaratmaz dedi.
kız ne bilim niye vermemiş ki..ağzımı bozduracak bu adam bana ya tövbe tövbe...bana 2 dir kontrol hapı veriyor bide
söylicem de bakim o ne dicekBen dr'a gidince bazen işini öğretmek zorunda kalıyorum.
Şu şu tedaviyi uygulayalım diye kendim söylüyorum.
Çünkü ben söylemesem ya şeker ilacı ya doğum kontrol hapı ya da adet söktürücü verip yolluyorlar.
Sen de bence yarın adet söktürmek için bana progesteron içerikli bir ilaç verin çünkü ben çocuk istiyorum korunmak değil diye söyle.
söylicem de bakim o ne dicek
Bende verıym menumu..
Ya oncelıkle ınanılmaz sıslık var cok ayıptır soylemesı gazım var neden boyle oldu anlamadım
Umarım tartıya cok yansımaz bu durum
Sabah okula gıtmeden 9 gıbı
ac karnına 3 kasık pekmez
2 tane kuru kayısı
1 tane kuru ıncır
oglen 12.30 kasarlı tost
bı fıncan ıkısı bır arada
aksam 5
bıraz kuru fasulye pılav(gercekten ıkıser yemek kasıgıydı ve suyundan almadm)
bı tabak salata
gece de yogurt yerım yesılcay ıcerım
suyumda 1.5 oldu 2.5 olur yatana kadar
Bu gaz ıcın sıslık ıcın bı onerınız varmı ıkı gundur boyle bıraz ayaklarımı usuttum ondan olabılırmı acaba
Dun yedıkelrımde de asırı bı abartı yoktu
Odem gıbı mı bılemedım kı hıc gaz doluyum
ya bu dr nasıl biliyormusun dinliyor beni işte ben öneride bulunuyorum atıyorum ama konuşmam bittikten sonra kendi bildiğini okuyor.bana klomen etki etmez daha önce etmemişti dedim hıhı dedi kalktı klomen verdi yum büyümedi büyümediği gibi 2 aydır adette olamadım..çok hazır cvp bir dr eee devlette özelde değil ki adam gıcık alır hiç ilgilenmez diye bişeyde diyemiyorum.ben son gidişimde gebelik testi yaptım ya günüm geçince ayyy bana nasıl kızıyor bağarıyor kafana göre niye iş yapıyosun ben sana yap dedimmi psikolojinizi bozup bozup geliyorsunuz falan daha ne laflar söylendi benim günüm geçmiş gebelik testi yapmamdan daha doğal ne olabilir ki yaniAçıkçası uygulaması gereken tedavi bu.
Ben hayır diyeceğini sanmıyorum.
cıss olmicak bişeyler daha yesen gülüm et tavuk türüArkadaşlar bugünkü menüm
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peynir
bir küçük portakal
tere,roka,maydanoz.
2. Öğünüm
4 adet kanat
2 yumurta ile karnabaharlı omlet ( koca bir tabak yedim ) bugün doyamadım pek. Neden acaba ? Şimdi dünyaları yiyebilirim
ya bu dr nasıl biliyormusun dinliyor beni işte ben öneride bulunuyorum atıyorum ama konuşmam bittikten sonra kendi bildiğini okuyor.bana klomen etki etmez daha önce etmemişti dedim hıhı dedi kalktı klomen verdi yum büyümedi büyümediği gibi 2 aydır adette olamadım..çok hazır cvp bir dr eee devlette özelde değil ki adam gıcık alır hiç ilgilenmez diye bişeyde diyemiyorum.ben son gidişimde gebelik testi yaptım ya günüm geçince ayyy bana nasıl kızıyor bağarıyor kafana göre niye iş yapıyosun ben sana yap dedimmi psikolojinizi bozup bozup geliyorsunuz falan daha ne laflar söylendi benim günüm geçmiş gebelik testi yapmamdan daha doğal ne olabilir ki yani
Aynen yaaa başka bir Dr a görünebilen şöle sureci daha hızlandıracak süper olurdu ama yaaaa yok Dionhiç sorma kuzum ya gel bide bana sornapıcanı inan hiç bilmiyorum adamın tedavi yöntemi her defasında şaşırtıyor beni bakim bu kez ne dicek aman ne dicek işte ilaç verip yollicak
sanırım en son değişecem eşimde diyor çok ağırdan alıyor diyor 5 ay oldu ben bir arpa boyu yol alamadım.5 aydır 1 kere doğru düzgün adet oldum geri hep lekelenme olduAynen yaaa başka bir Dr a görünebilen şöle sureci daha hızlandıracak süper olurdu ama yaaaa yok Dionnapcan beklibezzzz
ya gülüm kahrını çektim adamın çok övdülerdi bu dr u.ama gebeliği bir tarafa bırak adeti bile düzene koyamadı hala kilo verince düzelir dedi resmen boğazımı bıçağa süre süre bu kiloya indim ama hala aynı hiç bişey değişmedi.ya işini düzgün yapan dr u bulmak meseleHaydaaa deli mi ne?
Test yaptıysan ne olmuş.
Çocuk yapmaya uğraşan bir insan adeti gecikince test yapacak tabi ondan mı izin alacak.
Tövbe tövbe ya, sinirlendim.
Gerçekten hep kafalarına göreler.
Endokrinde bana da aunısını yaptılar.
İlaç çok midemi bulandırıyor dedim. Gitti gene aynı içerikli eşdeğer ilaç yazdı.
2 gün kullandım bıraktım ben ilacı malesef.
Benim bünyem o ilacın içeriğini kaldıramıyor ve alışamıyorum.
Menün,suyun çok iyi.Ayakların iyileşince yürüsün tatlım.menüm
sabah
5 yk menemen
5 zeytin
çay
ara
şekersiz sütlü kahve
öğlen
2 parça haşlama tavuk,salata,1 bardak ayran
ara
1 fincan şekersiz sütlü kahve,1 küçük elma
akşam
5 yk kabak
4 yk bulgur pilavı
salata
su 2,5 ancak olmuştur
spor yok ayaklarım su toplamış halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?