💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kuzum bilmez miyim?
İyi bir dr ben de hala bulamadım.

Menün,suyun çok iyi.Ayakların iyileşince yürüsün tatlım.
Ben bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum ama çok zor durumdayım şuan tatlım.
ya gülüm ye ya sanki tavuktan etten yoğurttan ne çıkacak karbon ye demiyorum ki sana gülüm.

Y
YaYa valla asya yarında bir git ama bence en iyisi başka bir Dr a git tahlilerini de al götur goster tek muayene ol ama araştır ya asya ben sana sorduydumda unuttum ya nerde smdi yasiodun sen ?? Yada İstanbul da falan esin dostum akraban yokmu şöle yanında kalabileceğini

Kuzum bilmez miyim?
İyi bir dr ben de hala bulamadım.
ya vallahi bana kalsa ben tüp bebek yaptırırım gülüm ama eşim hiiiiççç yanaşmıyor.ikna edilecek gibi değil.o son çare diyor.e adamda bir yerde haklı Allah için dr lar doğru düzgün tedaviye başlamıyorki.adam 5 ayda 1 ay tedaviye başladı o da daha beter etti.iğneli tedaviler var daha onlar daha etkili oluyor.özele gidersem bir daha ki sefere iğne tedavisi isterim direk yani

Canım Allahın izniyle bebeğine sağlıcakla kavuştursu.Canım biraz sende eşinde biraz dinlenin bir süre akışına bırakın.Allahın takdiriyle herşey yoluna girecektir.

antalya gülüm.malesef yok gülüm adanada varlar.kız ne bilim vallahi ya şaşırdık kaldık.

Canım Allahın izniyle bebeğine sağlıcakla kavuştursu.Canım biraz sende eşinde biraz dinlenin bir süre akışına bırakın.Allahın takdiriyle herşey yoluna girecektir.
inşallah bana da anne olmak nasip olur canım.çoğu zaman diyorum kendime ben anne olamicakmıyım hiç bir zaman diye...1 mucize yaşadım hamile kalıvermiştim rabbim 2. mucizemide yaşatsın inşallah ve benim gibi olan hiçkimseyide kucağını boş bırakmasın rabbimm..çok zorrr

Arada aclık olması dogal sut ıcsen bastırrı belkı zararjda olmaz

İyi akşamlar herkese...

İyi akşamlar

Zaten doktorlar bır alem bazıları sopalık o na neymıs ıstersen hergun yaparsın devlette bu ıs bıraz zor gıbı keske bır ımkanın olsa ozele gıtsem canım bır muayne ıcın bıle gıtsem olup bıtenı anlarsın boyle sen yıpranıyorsun

özelde birine gitmiştim direk tüp bebek yap dedi o da...ya özelde olsa devlette de olsa özlem insanlar vicdanlı davranıp mesleği nolursa olsun layığıyla yapmalı.insanlarda vicdan denen şşey kalmamış.tabiri caizse bana kapıya gelen borçlu muamelesi yaptı bu dr da bugün git yarın gel hesabı.adam aynen söylediğim gibi ama işte bu defada gidim bakim ona göre bir yol çizicem

Canı[QAdanaUOTE="asya_01, post: 45342795, member: 687778"]antalya gülüm.malesef yok gülüm adanada varlar.kız ne bilim vallahi ya şaşırdık kaldık.[/QUOTE]
Canım Adanalı mısın? Benim ailemde orda yaşıyor.Orda çok iyi bir kadın doğum doktoru var. Derviş bey diye..çok babacan ilgili ve alanında çok başarılı bir doktormuş.Annemi bir arayım da hangi hastanede olduğunu öğrenim.Lütfen bu doktoru bir dene canım.

Canı[QAdanaUOTE="asya_01, post: 45342795, member: 687778"]antalya gülüm.malesef yok gülüm adanada varlar.kız ne bilim vallahi ya şaşırdık kaldık.
Canım Adanalı mısın? Benim ailemde orda yaşıyor.Orda çok iyi bir kadın doğum doktoru var. Derviş bey diye..çok babacan ilgili ve alanında çok başarılı bir doktormuş.Annemi bir arayım da hangi hastanede olduğunu öğrenim.Lütfen bu doktoru bir dene canım.[/QUOTE]
adanaya gidebilirim birinci derece yakınlarım var.hangi hast hangi dr bir öğrensen çok iyi olur gülüm.

Ozlemmm sanirim.artik.metom mafisssss

Feyza tostun bboyutu nekadar di canim :) digerleri iyi bence

Cok buyuk degıldı ıste sandvıc ekmegı kadar

Menüm
7,45
2 dl çavdar/1yumurtadan kıymalı yumurta/peynir/2 zeytin
13,30
kabak yemeği/yoğurt
19,00
tarhana çorbası/karnabahar yemeği/ salata
Su 2 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş.

Guzel olmus kıı

Ayaklarna sıcak su torbası koy canım ve hibiskus çayı iç..

Ayy tesekkur ederm bu cayı bugun bulmam zor olabılır ama sıcak su torbası yapıcam kesınlıkle
Gaz bombası gıbı hıssedıyorum kendımı sınır oldum

Guzel olmus menun.. ıkıncı ogunune yogurt salata fılan eklesen ıyı olurdu belkı acıkmazdın hem
Acıkırsan da sut fılan ıc

Cok gecmıs olsun canım yarın yaz mutlaka gelısmelerı

Bence guzel

Canım üzme lütfen kendini.Az önce annemi aradım ulaşamadım ama öğrenip yazacağım sana.

Selam kızlar. 2 gundür evde pek durmuyorum ondan gun icinde pek yokum
Menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek, 1 haş. Yumurta
1 kk peynir, 6 zeytin, marul.

Ögle 1 kase nohut yemeği, 2 kaşık yoğurt.
Akşam 1 kase salata, 4 kaşık yoğurt

Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüs.
Bakalim yarin nasıl bir sonuç alıcaz.

Canım sen hangi şehirdesin. Ona göre bizler de sana doktor tavsiye edelim.

sağol gülüm...geldikten sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…