- 5 Mayıs 2013
- 33.889
- 41.499
- 798
ya gülüm kahrını çektim adamın çok övdülerdi bu dr u.ama gebeliği bir tarafa bırak adeti bile düzene koyamadı hala kilo verince düzelir dedi resmen boğazımı bıçağa süre süre bu kiloya indim ama hala aynı hiç bişey değişmedi.ya işini düzgün yapan dr u bulmak mesele
ya gülüm ye ya sanki tavuktan etten yoğurttan ne çıkacak karbon ye demiyorum ki sana gülüm.Menün,suyun çok iyi.Ayakların iyileşince yürüsün tatlım.
Ben bu saatten sonra da birşey yemek istemiyorum ama çok zor durumdayım şuan tatlım.
YaYa valla asya yarında bir git ama bence en iyisi başka bir Dr a git tahlilerini de al götur goster tek muayene ol ama araştır ya asya ben sana sorduydumda unuttum ya nerde smdi yasiodun sen ?? Yada İstanbul da falan esin dostum akraban yokmu şöle yanında kalabileceğinisanırım en son değişecem eşimde diyor çok ağırdan alıyor diyor 5 ay oldu ben bir arpa boyu yol alamadım.5 aydır 1 kere doğru düzgün adet oldum geri hep lekelenme oldubu dr u bırakırsam biraz ara vericemama kafam çok dolu
Sen nerde yasiodun fıstıkKuzum bilmez miyim?
İyi bir dr ben de hala bulamadım.
ya vallahi bana kalsa ben tüp bebek yaptırırım gülüm ama eşim hiiiiççç yanaşmıyor.ikna edilecek gibi değil.o son çare diyor.e adamda bir yerde haklı Allah için dr lar doğru düzgün tedaviye başlamıyorki.adam 5 ayda 1 ay tedaviye başladı o da daha beter etti.iğneli tedaviler var daha onlar daha etkili oluyor.özele gidersem bir daha ki sefere iğne tedavisi isterim direk yaniKuzum bilmez miyim?
İyi bir dr ben de hala bulamadım.
Canım Allahın izniyle bebeğine sağlıcakla kavuştursu.Canım biraz sende eşinde biraz dinlenin bir süre akışına bırakın.Allahın takdiriyle herşey yoluna girecektir.sanırım en son değişecem eşimde diyor çok ağırdan alıyor diyor 5 ay oldu ben bir arpa boyu yol alamadım.5 aydır 1 kere doğru düzgün adet oldum geri hep lekelenme oldubu dr u bırakırsam biraz ara vericemama kafam çok dolu
antalya gülüm.malesef yok gülüm adanada varlar.kız ne bilim vallahi ya şaşırdık kaldık.Y
YaYa valla asya yarında bir git ama bence en iyisi başka bir Dr a git tahlilerini de al götur goster tek muayene ol ama araştır ya asya ben sana sorduydumda unuttum ya nerde smdi yasiodun sen ?? Yada İstanbul da falan esin dostum akraban yokmu şöle yanında kalabileceğini
inşallah bana da anne olmak nasip olur canım.çoğu zaman diyorum kendime ben anne olamicakmıyım hiç bir zaman diye...1 mucize yaşadım hamile kalıvermiştim rabbim 2. mucizemide yaşatsın inşallah ve benim gibi olan hiçkimseyide kucağını boş bırakmasın rabbimm..çok zorrrCanım Allahın izniyle bebeğine sağlıcakla kavuştursu.Canım biraz sende eşinde biraz dinlenin bir süre akışına bırakın.Allahın takdiriyle herşey yoluna girecektir.
Arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peynir
bir küçük portakal
tere,roka,maydanoz.
2. Öğünüm
4 adet kanat
2 yumurta ile karnabaharlı omlet ( koca bir tabak yedim ) bugün doyamadım pek. Neden acaba ? Şimdi dünyaları yiyebilirim
İyi akşamlar herkese...
ya bu dr nasıl biliyormusun dinliyor beni işte ben öneride bulunuyorum atıyorum ama konuşmam bittikten sonra kendi bildiğini okuyor.bana klomen etki etmez daha önce etmemişti dedim hıhı dedi kalktı klomen verdi yum büyümedi büyümediği gibi 2 aydır adette olamadım..çok hazır cvp bir dr eee devlette özelde değil ki adam gıcık alır hiç ilgilenmez diye bişeyde diyemiyorum.ben son gidişimde gebelik testi yaptım ya günüm geçince ayyy bana nasıl kızıyor bağarıyor kafana göre niye iş yapıyosun ben sana yap dedimmi psikolojinizi bozup bozup geliyorsunuz falan daha ne laflar söylendi benim günüm geçmiş gebelik testi yapmamdan daha doğal ne olabilir ki yani
özelde birine gitmiştim direk tüp bebek yap dedi o da...ya özelde olsa devlette de olsa özlem insanlar vicdanlı davranıp mesleği nolursa olsun layığıyla yapmalı.insanlarda vicdan denen şşey kalmamış.tabiri caizse bana kapıya gelen borçlu muamelesi yaptı bu dr da bugün git yarın gel hesabı.adam aynen söylediğim gibi ama işte bu defada gidim bakim ona göre bir yol çizicemArada aclık olması dogal sut ıcsen bastırrı belkı zararjda olmaz
İyi akşamlar
Zaten doktorlar bır alem bazıları sopalık o na neymıs ıstersen hergun yaparsın devlette bu ıs bıraz zor gıbı keske bır ımkanın olsa ozele gıtsem canım bır muayne ıcın bıle gıtsem olup bıtenı anlarsın boyle sen yıpranıyorsun
antalya gülüm.malesef yok gülüm adanada varlar.kız ne QUOTE]
Canım Adanalı mısın? Benim ailemde orda yaşıyor.Orda çok iyi bir kadın doğum doktoru var. Derviş bey diye..çok babacan ilgili ve alanında çok başarılı bir doktormuş.Annemi bir arayım da hangi hastanede olduğunu öğrenim.Lütfen bu doktoru bir dene canım.
bilim vallahi ya şaşırdık kaldık.
Canım Adanalı mısın? Benim ailemde orda yaşıyor.Orda çok iyi bir kadın doğum doktoru var. Derviş bey diye..çok babacan ilgili ve alanında çok başarılı bir doktormuş.Annemi bir arayım da hangi hastanede olduğunu öğrenim.Lütfen bu doktoru bir dene canım.[/QUOTE]Canı[QAdanaUOTE="asya_01, post: 45342795, member: 687778"]antalya gülüm.malesef yok gülüm adanada varlar.kız ne bilim vallahi ya şaşırdık kaldık.
Ozlemmm sanirim.artik.metom mafisssss
Feyza tostun bboyutu nekadar di canim :) digerleri iyi bence
Menüm
7,45
2 dl çavdar/1yumurtadan kıymalı yumurta/peynir/2 zeytin
13,30
kabak yemeği/yoğurt
19,00
tarhana çorbası/karnabahar yemeği/ salata
Su 2 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş.
Ayaklarna sıcak su torbası koy canım ve hibiskus çayı iç..
Arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah kalkınca 1 bardak limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peynir
bir küçük portakal
tere,roka,maydanoz.
2. Öğünüm
4 adet kanat
2 yumurta ile karnabaharlı omlet ( koca bir tabak yedim ) bugün doyamadım pek. Neden acaba ? Şimdi dünyaları yiyebilirim
ya bu dr nasıl biliyormusun dinliyor beni işte ben öneride bulunuyorum atıyorum ama konuşmam bittikten sonra kendi bildiğini okuyor.bana klomen etki etmez daha önce etmemişti dedim hıhı dedi kalktı klomen verdi yum büyümedi büyümediği gibi 2 aydır adette olamadım..çok hazır cvp bir dr eee devlette özelde değil ki adam gıcık alır hiç ilgilenmez diye bişeyde diyemiyorum.ben son gidişimde gebelik testi yaptım ya günüm geçince ayyy bana nasıl kızıyor bağarıyor kafana göre niye iş yapıyosun ben sana yap dedimmi psikolojinizi bozup bozup geliyorsunuz falan daha ne laflar söylendi benim günüm geçmiş gebelik testi yapmamdan daha doğal ne olabilir ki yani
menüm
sabah
5 yk menemen
5 zeytin
çay
ara
şekersiz sütlü kahve
öğlen
2 parça haşlama tavuk,salata,1 bardak ayran
ara
1 fincan şekersiz sütlü kahve,1 küçük elma
akşam
5 yk kabak
4 yk bulgur pilavı
salata
su 2,5 ancak olmuştur
spor yok ayaklarım su toplamış halde
Canım üzme lütfen kendini.Az önce annemi aradım ulaşamadım ama öğrenip yazacağım sana.inşallah bana da anne olmak nasip olur canım.çoğu zaman diyorum kendime ben anne olamicakmıyım hiç bir zaman diye...1 mucize yaşadım hamile kalıvermiştim rabbim 2. mucizemide yaşatsın inşallah ve benim gibi olan hiçkimseyide kucağını boş bırakmasın rabbimm..çok zorrr
Canım sen hangi şehirdesin. Ona göre bizler de sana doktor tavsiye edelim.ya bu dr nasıl biliyormusun dinliyor beni işte ben öneride bulunuyorum atıyorum ama konuşmam bittikten sonra kendi bildiğini okuyor.bana klomen etki etmez daha önce etmemişti dedim hıhı dedi kalktı klomen verdi yum büyümedi büyümediği gibi 2 aydır adette olamadım..çok hazır cvp bir dr eee devlette özelde değil ki adam gıcık alır hiç ilgilenmez diye bişeyde diyemiyorum.ben son gidişimde gebelik testi yaptım ya günüm geçince ayyy bana nasıl kızıyor bağarıyor kafana göre niye iş yapıyosun ben sana yap dedimmi psikolojinizi bozup bozup geliyorsunuz falan daha ne laflar söylendi benim günüm geçmiş gebelik testi yapmamdan daha doğal ne olabilir ki yani
sağol gülüm...geldikten sonra yazarımCok buyuk degıldı ıste sandvıc ekmegı kadar
Guzel olmus kıı
Ayy tesekkur ederm bu cayı bugun bulmam zor olabılır ama sıcak su torbası yapıcam kesınlıkle
Gaz bombası gıbı hıssedıyorum kendımı sınır oldum
Guzel olmus menun.. ıkıncı ogunune yogurt salata fılan eklesen ıyı olurdu belkı acıkmazdın hem
Acıkırsan da sut fılan ıc
Cok gecmıs olsun canım yarın yaz mutlaka gelısmelerı
Bence guzel
tamam canım acelesi yok ulaşınca öğrenirsin.Canım üzme lütfen kendini.Az önce annemi aradım ulaşamadım ama öğrenip yazacağım sana.
antalya ama adana dan da öğrenseniz olur gülüm çok rahat gidip gelebilirim yani.hatta adana daha iyi olur kafamm rahatlamış olurCanım sen hangi şehirdesin. Ona göre bizler de sana doktor tavsiye edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?