Benim de aile Almanya'da kuzum.
Babamı geçen sene gördüm.
10 yıldır annemi ve kardeşlerimi görmedim.
Şuan hiç umrumda da değil.
ayaklarına sağlık :)
Neden unrunda diil kız?? Ya ben İzmir i de çok ozluom bide annem oglanla ilgilenio ben biraz Dinleniyorum
PendikSağol canım:)
Ist neresı canım
Pendik
İnşallah sabit kalırsın canım .dikkat et yine de emeklerin boşa hitmesin.Sizleri coknozledim canlar:)
Bu aralar hc diyet niyetiyle baslamiorum gnlere. Yarn sabit kalsam sukredicem snrasnda da gzuel
Bi baslangic yapicam insallah
Yaaaabende bahçelievler :))
teşekkürler defnecim ,haklısın çok lezzetli oluyor utanarak söyleyeyim ben simitin bir tanesiyle doymuyorumAyyy çok yavaşşşşş
Güzel canım simit yediğim için ekmeğe laf etmeye yüzüm yok
Çok iyi menün canım.
Waaw bi ıslıkta sana ..
Bende sıkıldım bacım ya biraz daha uğraşayım mezun olurum veremezsem artık bıktım.
Oda ne güzel şey dimi
Sağolasın..
Kız naptın yaaaa...
Çok kötü olmuş..
benimde göbüşüm öyleBencede ya bakalım takımda bir şirinem var yakamı bırakmıyor 60 olacan diye...
69lu rakamlara düşeli bacaklarımda bir torba yoğurdu hissi var. Lımbır lımbır..
Giyinikken hoşta çıplakken yazık kocişe dedirtiyor..
Yaaaabu yakadami karşıda deme kusura bakma ben pek öğrenemedi henüz 4 yılda
Estağfirullah tatlım biz sadece sizlerden erken başladıkCanlarr hiç strese girmeyin.Siz artık bu işin piri olmuşsunuz.Dile kolay ne kadar emek verdiğinizi bir siz bilirsiniz.Kontrol hep elinizde olacak,nerde duracağınızı bilirsiniz.Örneğin ben şöyle birşey yapmayı planlıyorum inşallah.Hedefim 52 eğer 55 e çıkarsam hemen tekrardan 15 günlük veya 1 aylık diyet programı yapıp kontrol altında olmayı istiyorum.Inşallah nasip olur.
Anacım senide duyan obez falan zannederEt et sonucta sen hakettın ve koruma yaparkende bıseler ogrenebılırız ıstıkrarlısınız sız bu saatten sınra sızın menulerınız ezıyet olmamalı basarınızın odulu
Sen zaten kılo boy m beden egeer benın boyum 165 olsa 62 yeter derdım ben sımdı spora kılodan zıyada bacaklarım sıkılassın dıye yazılcam yazında yıruyus parkuru var gıdebılırım kalabalık olur yazın kısın orman gıbı bıraz korkuyor ınsan bınadan benımle gelende olucak 3 kısı anlastık gıderız dıye dedım 10 bın adım atmadan eve gelmem :) tamam dedıler yazın onlarla takılırım benınde derdım bacaklarım sıkılassın bıraz ıncelsın
Çilek fıyatı ucmus burda 30 tl kafa kadarlar :))))) yazın cok ıyı olcak ben o zaman yenı bır hedef belırlerım nektarı kavun severım meyvelerle yazın aram ıyı sızde dınlenmıs olursunuz bu kılonuzu korur yazın nımetlerınden faydalanır yıne guzel gızel verırız :)
menümü paylaşayım kızlar
sabah kahvaltı etmeye fırsat bulamadım ancak öğlen 12 de kahvaltımı ettim.
12:00 2 dilim tam buğday ekmeği
3 ince dilim peynir
domates
16:00 bir activia
akşam 19:00 200 gram kadar balıkla marul salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?