Oluuur kaçta yazacan kilonu seni bekleyeyim yazmak için okuyunca yüreğine inmesin...Heee korktum
Cuma görüşürük
Bu ilaçlatdan hiç anlamıyorum cnmBana yok ikisi de dedi ama reçeteye hiperglisemi yazmış.
Benim şekerim aç karna 84 çıkmış ne hiperglisemisi anlamadım vallahi.
Listeyi düzelttim kızlar az farklada olsa savaşcılar kazandı
Bakalım bu hafta ne olacak
İyi olur tatlım step
Yooo bilerek yaptım..
Noooldu korktunmu?
Biliyon ben cuma extra geç kalkıyom öğlen falan yazarımOluuur kaçta yazacan kilonu seni bekleyeyim yazmak için okuyunca yüreğine inmesin...
Kendini hazırlarsın
Tebrik ederim cefakar arkadaslarim :)bu hafta daha iyi sonuclar alicaz ben bugun mola dedim ama yarindan itibaren daha asilicam yuruyus daha guzel menuler ins tekrar zirveye oturucaz :)
He birinci oldukta cok korktuk ay zirvede yanliz olmak cok korkutuyor insani
Bu ilaçlatdan hiç anlamıyorum cnm
Ama bildiğim troid insilün direnci dışında Eğer kansızlık, D, b 12 eksikliği falan olursada kilo vermeye Engel
Ok. Uyarmadın diyemezsin en azından.Biliyon ben cuma extra geç kalkıyom öğlen falan yazarım
Sana inmesinde bana inmez şekercim
Çok teşekkür ederim DefnecimOk. Uyarmadın diyemezsin en azından.
Hah hayyyt ben bugünden başladım gümbürdemeye ayolÇok teşekkür ederim Defnecim
Tekrar hırslanmama sebep oldun
Yarından itibaren gümbür gümbür geliyorum
Biraz araştırmalar yapayımda
Be ilaci verdi adi ne canim bende ınsılun ılacı kullandım benı mahvettı nasıl unutkan oldum anlatamam kendım bıraktım kılo vermrme hıc etkısı olmadı bıde sabah aksam 1000 lıkBen de anlamıyorum zaten düşük olan şekerimi daha da düşürdü kullanmıyorum bıraktım.
Hipotiroid varya ablam bende o metoyu yavaşlatıyor.
Siz hep beraber cıss yıyorsunuz :))))Tamam ablacm desene amazona katldm bende beraber uyguladgnz birsey varmi peki sizin savasclar cok kuvvetli olmus
Be ilaci verdi adi ne canim bende ınsılun ılacı kullandım benı mahvettı nasıl unutkan oldum anlatamam kendım bıraktım kılo vermrme hıc etkısı olmadı bıde sabah aksam 1000 lık
Önce Glifor kullandım 1000'lik nasıl mide bulantısı yaptı anlatamam.
Şimdi de Glukofen 1000 mg verdi. O da bulantı ve halsizlik yaptı.
2 3 gün kullandım bıraktım.
Ben aylarca sabah akşam glıfor kullandım baktım hıc bıse tam tersı canım tatlı ıstıyordu unutkanlık baktım olmuyır temmuz sonu bıraktım banada kılo verdırır ınsulıne ıyı gelır dendı ama bende tersı oldu sende oluyormu ılac sonrası aclık ama tatlı ıstrgı
Menüşün pek güzel canım..Menüşümü vereyim.
09:15
1 sandviç ekmeği, 2 dilim cheddar ve 1 dilim domatesten tost
13:45
1 kase mercimek çorbası
Salata
15:00
1 portakal
19:00
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık yumurtalı ıspanak
Su: 1.5 lt.
Spor: 30 dk eliptik bisiklet ve bütün gün koşturdum.
Amazonlar takımında kural olarak her gün tatlı börek yeniyor cnmTamam ablacm desene amazona katldm bende beraber uyguladgnz birsey varmi peki sizin savasclar cok kuvvetli olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?