💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gitmeden yazayım dedim..
Gayet iyi..

Ben spor dıyet yapmama ragmen kılo veremedıgım ıcın doktor verdı zaten unutkanım kendımı unutcak hale geldım :))) Allah yardımcın olsun Rabbım hasta olan sıkıntısı olan herkeze şifa versın Bence bu hafta vermeye baslarsın vıde yavas ver hem daha az sarkma oluyor hemde kolay gerı almazsın

Amin canım. Aman boşver kullanma. Ben Gliforu lisede kullanmıştım. O ilaçla devamsızlık hakkımı doldurmuştum
İnşallah veririm artık ya.

Dukan dan kaynaklanabilirmi diyosun

kızlar menüm
sabah öğle bir oldu hastaneden dolayı
1 haş yum
1 köz biber
5 zeytin
1 kk peynir
çay

saat 14;00 3 kaşık yoğurt içine elma doğradım tarçınladım(canım hala tatlı bişeyler çekiyor)

akşam
karnabahar
3 yk bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt,domates

su 2,5 lt
spor tüm gün koşuşturdum pek oturmadım ama 45 dk yürüyüşümü yaptım

Ben geldım gıdış tempolu yuruyus oldu dönüş agırlıklı yürüyüş bacaklarım tık tık atıyor

10:20 2 mını dılım borek ,1 yk omlet,1 yk patateslı omlet,1 parca salatalık,3 yaprak sarma,yarım bıber dolması,2 çatal kızartma,1 dılım hıbdı salam ,1 ınce dılım kaşar

19:20 1 pılıç kofte 1 kadıbudu kofte,4,5 kaşık yumurtalı erişte.1 bardak ayran

Bugun bayram yapmısım

40 dk yuruyuş
Sabahta 15 dk yürüyüş

Toplamda 7,167 gorunuyor sabah cantamdaydı saydımı saymadımo bılmıyorum bu sefer bakmadım acıkcası

Canlar bugünkü menüm
1 bardak limonlu ılık suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
roka,maydanoz.Şifa olsun bana :)
2. Öğünüm
okuldan çıkınca küçük 87 kalorilik diyet çikolata( şeker katkısız) kendime küçük bir ödül vermek istedim.
Ev e gelince
100 gr kadar balık
2 kase tarhana çorbası. Çok şükür bugünüm de böyle geçti.

Yarışma süperdi arkadaşlar hem takım arkadaşlarımı hem Savaşçıları tebrik ediyorum. Zuhalcim, sana beni yarışmaya davet ettiğin için çok teşekkür ediyorum.Yorumlarıyla,telkinleriyle bana moral veren tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim :) Amazonlar ekibiyle yarışa devam.Bu hafta biz birinci olacağız inşallah :))

Bende menumu iyi kotu atrik arabada verim.
Sabah 7h30 kalktım randevum vardı.1 fıncan kahve,1 tane halley
Arada yarım saat yürüdüm

Öğlen: 1 kase mercımek çorbası, 2 dılım ekmek

Ara: hala yoldayım 1 elma , 1 mandalıma,3 tane ıkram bıskıvı

Aksam: daha 2 saatımıZ var ,kırvelerım ne hazırladı acaba, hafıf tutmaya calısacam.

Su 2 lt
Spor: 2 den berı oturuyorum

Yarın menü yazamazsam kusura bakmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…