💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hımm sadece cumaları tartılsan
cumaları ya aynı ya da artı çıkıyorum bunu takım kaptanına söyledim pazartesileri yap bildirimini sen dedi hem pazartesi hem cuma çok bunaldım.hayır takıldım kaldım veremiyorumda etrafımda bir çok kişi ay ne kadar zayıfladın sen filan falan diyorda ben bu halimi hiiiççç beğenemez oldum.daha da zayıflammak istiyorum ama tartı hep aynı rakamlarda,motivem alt üst oluyor

Tabıkı senın psıkolejın daha onemlı ama kılo vermek boyle bıse banada yeter dıyolar ben aynada krndımı kılolu goruyorum zayıfladıkca zayıflamak ıstıyorum bunun sonu yok gıbı 58 olsam yazın 55 hedef olsa dıyorum soyle olsa boyle olsun aklımada soktular yumusadın bıde ay cok yeme yıne alırsın dıyenler yanı bunalmam cok cok normal nasıl rahat etceksen tabıkı oyle yap belkıde bır ıkı gun serbest yapsan senın ıcın cok ıyı olur

ya takıldım çok özlem görüyorsunuz sizde veremiyorum artık aynı rakamlarda git gell yapmaktan çok yorulldum sebepler belli ama o sebepler elimde değil benim dışımda gerçekleşiyor herşey60 kadar düşmek istiyorum ama tartı oyoynamıyor ya kız yaptığım sporlarıda görüyosunuz ha ne spor yapıyorum yani ama veremiyorum tutuyorum bir taraftan kendimi motive ediyorum ama bir halt beceremiyorum

Hepımız aynıyız sen hep azımlısın bırakmadın xok guzel devam ettın takılman cok normal tesellı etmek ıcın soylemıyorum ınan 5 subattada 62,500 dum sımdıde bende takıldım en azından almıyosun artı reglıde oldun hem dedıgın gıbı sen zaten elınden gelenı yapıyosun başka bıse ypamazsın kendıne ezıyet etme lutfen belkı bıraz bır ıkı gun bırakman lazım pazartesu baslarsın 2 gun serbest yap kılo almaktan korkma en fazla 1 alırsın

bilmiyorum zuhal abla ne dicek onunda düşüncesini merak ediyorum.belkide bir süre bu kilomu mu korumaya alsam diyorum vucut alışır sonra tekrar vermeye başlarım şu an vucut vermemek için savaşıyor sanki

bilmiyorum zuhal abla ne dicek onunda düşüncesini merak ediyorum.belkide bir süre bu kilomu mu korumaya alsam diyorum vucut alışır sonra tekrar vermeye başlarım şu an vucut vermemek için savaşıyor sanki

Evet oyle yap bızı bırakma ama benımde bu ay sacma gectı ay bası oldugun noktadayım bugun lıght yogurt salatalıı kabak aldım durum ortada bu ay al ve yaptım ((( galıba ddur demem lazım yada 5 de 5 tam duzgunmu yapsam kafa corba oldu

cansınnbenimde kafa çorba halde çıkış yolu arıyorum biraz önce eşim gelirken bişeyler getirmiş tatlı tuzlu ay kendimi yerken buldummnormalde hayatta yapmam böyle şeyler ama ara ara oluyor artıkama bak kendimden de bu kadar eminim normalde hafta hafta az da olsa düzenli kilo verebilsem varya elimi atmam,tüm böyle kendimi yerken bulmam hep motivem düşüyorbize bir çıkış yolu

Çok normal bende markette tatlılara bakıyodum paket chesskeklere elımı uzattum ne alaka ddım ben normalde yemem bunları tatlı duskunlugun yok akısına bıraksam varya neler alırdım hatta sevdıgım bır pastane var cok nadır ordan yerdım nınnacık top gıbı kurabıye gıdıcektım sonra hamburgeermı yesem dedım benı gorsen varya yol boyunca neler yedım dusuncemde o yzuden valla bak kasma 1-2 gun bırak vucut alıstı sen hepımızden daha sıkı kacamaksız yaptın yarında kasma cunku sen sıkı hergun spor yapıyosun vucudun ıhtıyacı var demekkı

bilmiyorum özleemmm ya daha beter olurda kilo alırsam diyorummillet imrenerek bakıyor yaainsanların gözünden anlıyabiliyorum.kahrolsun ya niye gitmiyor sanki o kadar emek of ooffff

Istanbulda doktor solicektimde cnm komsumun dogum dokturu sayesinde rahim kanserinden kurtuldu kadin masallah turp gibi suan.
Bnm oglumada sakat demislerdi onda aldik solugu iyi bir dr .
Uzman
hımm anladım.şimdilik bu dr da devam gülüm bakim öteki aya napıcak kafama yatmadığı an keserim zaten bu dr a gitmeyi

bilmiyorum özleemmm ya daha beter olurda kilo alırsam diyorummillet imrenerek bakıyor yaainsanların gözünden anlıyabiliyorum.kahrolsun ya niye gitmiyor sanki o kadar emek of ooffff

2 gunde ne kadar yıyıp ne kadar kılo alırsın en fazla 1 sporda yapma 2 gun kendıne ayır bak dınle benı

2 gunde ne kadar yıyıp ne kadar kılo alırsın en fazla 1 sporda yapma 2 gun kendıne ayır bak dınle benı
kız biraz önce neler yemişim zaten özlemmmmyerken buldum kendimiibaşlarda ne güzel verdim o yüzden hep de istikrarlıydım son 1 buçuk aydır böyle kaçamaklar da başladı

Kesinlikle titriyoz

kız biraz önce neler yemişim zaten özlemmmmyerken buldum kendimiibaşlarda ne güzel verdim o yüzden hep de istikrarlıydım son 1 buçuk aydır böyle kaçamaklar da başladı

Valla bence durumun normal bende bırakıyım mıllet ayda en az 5-6 kılo verıyor ben 2-2,5 kılo bu ay hıc ama valla bır yandan sana yazıyom bır yandan ne yapabılırım bakıyorum yumurta yemekten gına geldı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…