- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
gülüm sık tartılmak çok germeye başladı ya kafamda alıp vermekten bunaldım en azından 2 hafta tartıdan uzak kalmak istiyorum.aynı şekilde beslenmeye devam ederim ama tartılmam 2 hafta boyunca.
cumaları ya aynı ya da artı çıkıyorum bunu takım kaptanına söyledim pazartesileri yap bildirimini sen dedi hem pazartesi hem cuma çok bunaldım.hayır takıldım kaldım veremiyorumda etrafımda bir çok kişi ay ne kadar zayıfladın sen filan falan diyorda ben bu halimi hiiiççç beğenemez oldum.daha da zayıflammak istiyorum ama tartı hep aynı rakamlarda,motivem alt üst oluyorHımm sadece cumaları tartılsan
cumaları ya aynı ya da artı çıkıyorum bunu takım kaptanına söyledim pazartesileri yap bildirimini sen dedi hem pazartesi hem cuma çok bunaldım.hayır takıldım kaldım veremiyorumda etrafımda bir çok kişi ay ne kadar zayıfladın sen filan falan diyorda ben bu halimi hiiiççç beğenemez oldum.daha da zayıflammak istiyorum ama tartı hep aynı rakamlarda,motivem alt üst oluyor
ya takıldım çok özlem görüyorsunuz sizde veremiyorum artık aynı rakamlarda git gell yapmaktan çok yorulldum sebepler belli ama o sebepler elimde değil benim dışımda gerçekleşiyor herşeyTabıkı senın psıkolejın daha onemlı ama kılo vermek boyle bıse banada yeter dıyolar ben aynada krndımı kılolu goruyorum zayıfladıkca zayıflamak ıstıyorum bunun sonu yok gıbı 58 olsam yazın 55 hedef olsa dıyorum soyle olsa boyle olsun aklımada soktular yumusadın bıde ay cok yeme yıne alırsın dıyenler yanı bunalmam cok cok normal nasıl rahat etceksen tabıkı oyle yap belkıde bır ıkı gun serbest yapsan senın ıcın cok ıyı olur
ya takıldım çok özlem görüyorsunuz sizde veremiyorum artık aynı rakamlarda git gell yapmaktan çok yorulldum sebepler belli ama o sebepler elimde değil benim dışımda gerçekleşiyor herşey60 kadar düşmek istiyorum ama tartı oyoynamıyor ya kız yaptığım sporlarıda görüyosunuz ha ne spor yapıyorum yani ama veremiyorum tutuyorum bir taraftan kendimi motive ediyorum ama bir halt beceremiyorum
bilmiyorum zuhal abla ne dicek onunda düşüncesini merak ediyorum.belkide bir süre bu kilomu mu korumaya alsam diyorum vucut alışır sonra tekrar vermeye başlarım şu an vucut vermemek için savaşıyor sankiHepımız aynıyız sen hep azımlısın bırakmadın xok guzel devam ettın takılman cok normal tesellı etmek ıcın soylemıyorum ınan 5 subattada 62,500 dum sımdıde bende takıldım en azından almıyosun artı reglıde oldun hem dedıgın gıbı sen zaten elınden gelenı yapıyosun başka bıse ypamazsın kendıne ezıyet etme lutfen belkı bıraz bır ıkı gun bırakman lazım pazartesu baslarsın 2 gun serbest yap kılo almaktan korkma en fazla 1 alırsın
bilmiyorum zuhal abla ne dicek onunda düşüncesini merak ediyorum.belkide bir süre bu kilomu mu korumaya alsam diyorum vucut alışır sonra tekrar vermeye başlarım şu an vucut vermemek için savaşıyor sanki
Evet oyle yap bızı bırakma ama benımde bu ay sacma gectı ay bası oldugun noktadayım bugun lıght yogurt salatalıı kabak aldım durum ortada bu ay al ve yaptım((( galıba ddur demem lazım yada 5 de 5 tam duzgunmu yapsam kafa corba oldu
cansınn benimde kafa çorba halde çıkış yolu arıyorum biraz önce eşim gelirken bişeyler getirmiş tatlı tuzlu ay kendimi yerken buldumm normalde hayatta yapmam böyle şeyler ama ara ara oluyor artık ama bak kendimden de bu kadar eminim normalde hafta hafta az da olsa düzenli kilo verebilsem varya elimi atmam,tüm böyle kendimi yerken bulmam hep motivem düşüyor bize bir çıkış yolu
Istanbulda doktor solicektimde cnm komsumun dogum dokturu sayesinde rahim kanserinden kurtuldu kadin masallah turp gibi suan.antalya gülüm.neden
Çok normal bende markette tatlılara bakıyodum paket chesskeklere elımı uzattum ne alaka ddım ben normalde yemem bunları tatlı duskunlugun yok akısına bıraksam varya neler alırdım hatta sevdıgım bır pastane var cok nadır ordan yerdım nınnacık top gıbı kurabıye gıdıcektım sonra hamburgeermı yesem dedım benı gorsen varya yol boyunca neler yedım dusuncemde o yzuden valla bak kasma 1-2 gun bırak vucut alıstı sen hepımızden daha sıkı kacamaksız yaptın yarında kasma cunku sen sıkı hergun spor yapıyosun vucudun ıhtıyacı var demekkı
hımm anladım.şimdilik bu dr da devam gülüm bakim öteki aya napıcak kafama yatmadığı an keserim zaten bu dr a gitmeyiIstanbulda doktor solicektimde cnm komsumun dogum dokturu sayesinde rahim kanserinden kurtuldu kadin masallah turp gibi suan.
Bnm oglumada sakat demislerdi onda aldik solugu iyi bir dr .
Uzman
bilmiyorum özleemmm ya daha beter olurda kilo alırsam diyorum millet imrenerek bakıyor yaa insanların gözünden anlıyabiliyorum.kahrolsun ya niye gitmiyor sanki o kadar emek of ooffff
kız biraz önce neler yemişim zaten özlemmmm2 gunde ne kadar yıyıp ne kadar kılo alırsın en fazla 1 sporda yapma 2 gun kendıne ayır bak dınle benı
kız zaten adetim ya şu an canım neler neler çekti çelme aklımı.gerçi eşim de mübarek getirmişte getirmiş bugün sanki mahsus yapmış gelde tut kendiniAsya bi iki gun iyice yeee sonra devam et
Gel sen bizi dinleee :)
Kesinlikle titriyozTebrik ederim cefakar arkadaslarim :)bu hafta daha iyi sonuclar alicaz ben bugun mola dedim ama yarindan itibaren daha asilicam yuruyus daha guzel menuler ins tekrar zirveye oturucaz :)
He birinci oldukta cok korktuk ay zirvede yanliz olmak cok korkutuyor insani
Asyaaaa hakikaten bi iki gun ara ver bu sana hem zihinsel hem de meto sasirtma anlaminda iyi gelecek
Ha sana demiyoz kki bi kilo baklava 3 tane pizza yeeee ama yeeee yaniii
kız biraz önce neler yemişim zaten özlemmmmyerken buldum kendimii başlarda ne güzel verdim o yüzden hep de istikrarlıydım son 1 buçuk aydır böyle kaçamaklar da başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?