💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tamam ablacm desene amazona katldm bende beraber uyguladgnz birsey varmi peki sizin savasclar cok kuvvetli olmus
He cok kuvvetliyiz cnm yatakci ozlem kacamak krali emel tatilci zuhal abla sabitlerin krallari bizde.
Ama nasil olduysa bir savaşçi gücu geldi

Asyaaaa hakikaten bi iki gun ara ver bu sana hem zihinsel hem de meto sasirtma anlaminda iyi gelecek

Ha sana demiyoz kki bi kilo baklava 3 tane pizza yeeee ama yeeee yaniii

Kız emel 3 tane pızza nasıl yesın mıgdesı sanmam alsın emelim canım tatlık yarıs devam senın sozunde devammı tatlısım

ya hiç deme özlem deli olucam nasıl 6 kilo veriyolar yaaaabir tarafımız parçalanıyor onun yarısını veremiyozzz

ya hiç deme özlem deli olucam nasıl 6 kilo veriyolar yaaaabir tarafımız parçalanıyor onun yarısını veremiyozzz

Bılmıyorum ınan bılmıyorum spordada sınır oluyodum sunu bunu yedım soyle boyle 7 gun kacamak yapıp sabıt kalıyolar ben baslarda aglıyodum az yıyınce

Bılmıyorum ınan bılmıyorum spordada sınır oluyodum sunu bunu yedım soyle boyle 7 gun kacamak yapıp sabıt kalıyolar ben baslarda aglıyodum az yıyınce
biz bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dicem de ya arkadaş az yiyen biri nasıl olur da kilo vremez ve spora rağmen yani çok tuhaf.yediğimizi varsysak yahu o kadar spor ne işe yarıyor

biz bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dicem de ya arkadaş az yiyen biri nasıl olur da kilo vremez ve spora rağmen yani çok tuhaf.yediğimizi varsysak yahu o kadar spor ne işe yarıyor

Spor sıkılastırıyor mesela benım 62 olan bacagım 60 ındı 6 ayda 2 cm ama kot almıyodum xl esortmandan m dustum bız az kılo veeıp daha cok sıkılasıyoz 30 beden kot kayıyor ustumden 29 ımdı bende akıl erdıremıyorum o yzuden bende cozemedım

Cnm bence biraz rahat birak kendini abartmadan canin ne istiyosa sabahlari ye.
Bak ben cok korkuyodum 1 aydir yatiyodum cnm be istiyosa yedim hersry 2 kilo aldim sadece.
1 kilosu zaten sporla ilk hafta gider biride ornegin verrsin nolcak kasma kendini.
Ben sagliksiz yerken bu bana kilo aldirmaz eritiim hemen de ben artik beyin gucune inaniyorum.
Ben su 1 ayda sadece migdem tekrar genisler diye korktum ama normalim heralde abartmadan doyyo karnim sukur

Asyaaaa asyaaa asyaaa az yediginiz icin olmuyo haftada bir saasirt bunyeyi bak nasil gidiyor. Canisi sen sikilasiyosun ben spor yapamiyorum daha yaygin vucudum sizlerin sıkı
geçen sadıçgilegittik kadın o kadar kıl konuştu ki gıcık aldımyolasım geldi kadınıbir laf ordan bi burdan kaç kilosun dedi 68 ddim inandıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…