- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
He cok kuvvetliyiz cnm yatakci ozlem kacamak krali emel tatilci zuhal abla sabitlerin krallari bizde.Tamam ablacm desene amazona katldm bende beraber uyguladgnz birsey varmi peki sizin savasclar cok kuvvetli olmus
Asyaaaa hakikaten bi iki gun ara ver bu sana hem zihinsel hem de meto sasirtma anlaminda iyi gelecek
Ha sana demiyoz kki bi kilo baklava 3 tane pizza yeeee ama yeeee yaniii
ya hiç deme özlem deli olucam nasıl 6 kilo veriyolar yaaaaValla bence durumun normal bende bırakıyım mıllet ayda en az 5-6 kılo verıyor ben 2-2,5 kılo bu ay hıc ama valla bır yandan sana yazıyom bır yandan ne yapabılırım bakıyorum yumurta yemekten gına geldı :)))
Kizzzz asyaaaaa ye yaniiii
He cok kuvvetliyiz cnm yatakci ozlem kacamak krali emel tatilci zuhal abla sabitlerin krallari bizde.
Ama nasil olduysa bir savaşçi gücu geldi
Kacamak macamak gittimi 24.3 kiloooo
Ozlem.asyaaaaa catlak ozlemmm devammmmmm haciiiii birakani fururummmm
Sikarim topunuzaaaaa
ya hiç deme özlem deli olucam nasıl 6 kilo veriyolar yaaaabir tarafımız parçalanıyor onun yarısını veremiyozzz
Kacamak macamak gittimi 24.3 kiloooo
Ozlem.asyaaaaa catlak ozlemmm devammmmmm haciiiii birakani fururummmm
Sikarim topunuzaaaaa
biz bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dicem de ya arkadaş az yiyen biri nasıl olur da kilo vremez ve spora rağmen yani çok tuhaf.yediğimizi varsysak yahu o kadar spor ne işe yarıyorBılmıyorum ınan bılmıyorum spordada sınır oluyodum sunu bunu yedım soyle boyle 7 gun kacamak yapıp sabıt kalıyolar ben baslarda aglıyodum az yıyınce
biz bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dicem de ya arkadaş az yiyen biri nasıl olur da kilo vremez ve spora rağmen yani çok tuhaf.yediğimizi varsysak yahu o kadar spor ne işe yarıyor
Cnm bence biraz rahat birak kendini abartmadan canin ne istiyosa sabahlari ye.biz bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dicem de ya arkadaş az yiyen biri nasıl olur da kilo vremez ve spora rağmen yani çok tuhaf.yediğimizi varsysak yahu o kadar spor ne işe yarıyor
geçen sadıçgilegittik kadın o kadar kıl konuştu ki gıcık aldımAsyaaaa asyaaa asyaaa az yediginiz icin olmuyo haftada bir saasirt bunyeyi bak nasil gidiyor. Canisi sen sikilasiyosun ben spor yapamiyorum daha yaygin vucudum sizlerin sıkı
geçen sadıçgilegittik kadın o kadar kıl konuştu ki gıcık aldımyolasım geldi kadını bir laf ordan bi burdan kaç kilosun dedi 68 ddim inandıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?