Canım lütfen beynine böyle kodlama yapma.Senin şanssızlığın tartının tada adet gününe denk gelmesi.Ister istemez vücudun 1-2 kilo ödem yapmıştır.Ona rağmen yarım kilo vermişsin buda bence çok iyi sen haftaya cumaya kadar hiç tartılma bak gör cuma günü tartıda çok iyi bir rakam göreceksin.Herzaman da şunu düşün bu kiloları vereceğim,sıkılaşıyorum,vücudum toparlanıyor de veremiyorum deme çünkü sen diyetinide özellikle sporunu çok iyi yapıyorsun.Ki spor zayıflama sürecinde çok çok önemli sende bunun farkındasin.ya takıldım çok özlem görüyorsunuz sizde veremiyorum artık aynı rakamlarda git gell yapmaktan çok yorulldum sebepler belli ama o sebepler elimde değil benim dışımda gerçekleşiyor herşey60 kadar düşmek istiyorum ama tartı oyoynamıyor ya kız yaptığım sporlarıda görüyosunuz ha ne spor yapıyorum yani ama veremiyorum tutuyorum bir taraftan kendimi motive ediyorum ama bir halt beceremiyorum
Asya canım bende takıldı baya pes etme bir sure takıl ole buraya yaz menü verme istersen ama bırakmaya takıldım çok özlem görüyorsunuz sizde veremiyorum artık aynı rakamlarda git gell yapmaktan çok yorulldum sebepler belli ama o sebepler elimde değil benim dışımda gerçekleşiyor herşey60 kadar düşmek istiyorum ama tartı oyoynamıyor ya kız yaptığım sporlarıda görüyosunuz ha ne spor yapıyorum yani ama veremiyorum tutuyorum bir taraftan kendimi motive ediyorum ama bir halt beceremiyorum
Reyhanım genelde sen az su içiyosun normalde 3 lt nin üstünde içmen lazımMenüşümü vereyim.
09:15
1 sandviç ekmeği, 2 dilim cheddar ve 1 dilim domatesten tost
13:45
1 kase mercimek çorbası
Salata
15:00
1 portakal
19:00
1 kase mercimek çorbası
3-4 kaşık yumurtalı ıspanak
Su: 1.5 lt.
Spor: 30 dk eliptik bisiklet ve bütün gün koşturdum.
Güzel EmelimMENUM
KAHVALTİ 07.20 2 ç.ekmegi 1 kkb.peynir 1 ck labne 1ck tahinpekmez ikiser catal domates salatalik y.biber 1 h.yumurta
09.40 1 sb sut
OGLE 14.30 5 inegol kofte simit buyuklugu pide salata
4-5 catalda iskenderin etinden
AKSAM yogurt portakal
Su 2 olur
sebeplerden biri olabilir cnmDukan dan kaynaklanabilirmi diyosun
Güzel tatlımkızlar menüm
sabah öğle bir oldu hastaneden dolayı
1 haş yum
1 köz biber
5 zeytin
1 kk peynir
çay
saat 14;00 3 kaşık yoğurt içine elma doğradım tarçınladım(canım hala tatlı bişeyler çekiyor)
akşam
karnabahar
3 yk bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt,domates
su 2,5 lt
spor tüm gün koşuşturdum pek oturmadım ama 45 dk yürüyüşümü yaptım
Bayramın kutlu olsun şekercimBen geldım gıdış tempolu yuruyus oldu dönüş agırlıklı yürüyüş bacaklarım tık tık atıyor
10:20 2 mını dılım borek ,1 yk omlet,1 yk patateslı omlet,1 parca salatalık,3 yaprak sarma,yarım bıber dolması,2 çatal kızartma,1 dılım hıbdı salam ,1 ınce dılım kaşar
19:20 1 pılıç kofte 1 kadıbudu kofte,4,5 kaşık yumurtalı erişte.1 bardak ayran
Bugun bayram yapmısım
40 dk yuruyuş
Sabahta 15 dk yürüyüş
Toplamda 7,167 gorunuyor sabah cantamdaydı saydımı saymadımo bılmıyorum bu sefer bakmadım acıkcası
Menü güzel cnm Akşam salatada iyi olurduCanlar bugünkü menüm
1 bardak limonlu ılık suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür.
Kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
roka,maydanoz.Şifa olsun bana :)
2. Öğünüm
okuldan çıkınca küçük 87 kalorilik diyet çikolata( şeker katkısız) kendime küçük bir ödül vermek istedim.
Ev e gelince
100 gr kadar balık
2 kase tarhana çorbası. Çok şükür bugünüm de böyle geçti.
Tatlım buna sen karar vereceksinMefkurem zuhal abla iznin olursa ben izne ayrılmak istiyorum
Bu yarış hepimiz için çok iyi oldu cnmYarışma süperdi arkadaşlar hem takım arkadaşlarımı hem Savaşçıları tebrik ediyorum. Zuhalcim, sana beni yarışmaya davet ettiğin için çok teşekkür ediyorum.Yorumlarıyla,telkinleriyle bana moral veren tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim :) Amazonlar ekibiyle yarışa devam.Bu hafta biz birinci olacağız inşallah :))
Tatlım yolda olduğun için bişey diyemiyorumBende menumu iyi kotu atrik arabada verim.
Sabah 7h30 kalktım randevum vardı.1 fıncan kahve,1 tane halley
Arada yarım saat yürüdüm
Öğlen: 1 kase mercımek çorbası, 2 dılım ekmek
Ara: hala yoldayım 1 elma , 1 mandalıma,3 tane ıkram bıskıvı
Aksam: daha 2 saatımıZ var ,kırvelerım ne hazırladı acaba, hafıf tutmaya calısacam.
Su 2 lt
Spor: 2 den berı oturuyorum
Yarın menü yazamazsam kusura bakmayın .
aynı şeyi bugün banada dedilerTabıkı senın psıkolejın daha onemlı ama kılo vermek boyle bıse banada yeter dıyolar ben aynada krndımı kılolu goruyorum zayıfladıkca zayıflamak ıstıyorum bunun sonu yok gıbı 58 olsam yazın 55 hedef olsa dıyorum soyle olsa boyle olsun aklımada soktular yumusadın bıde ay cok yeme yıne alırsın dıyenler yanı bunalmam cok cok normal nasıl rahat etceksen tabıkı oyle yap belkıde bır ıkı gun serbest yapsan senın ıcın cok ıyı olur
Ahhh Özlemim inan her alışverişten başağrısıyla dönüyorumÇok normal bende markette tatlılara bakıyodum paket chesskeklere elımı uzattum ne alaka ddım ben normalde yemem bunları tatlı duskunlugun yok akısına bıraksam varya neler alırdım hatta sevdıgım bır pastane var cok nadır ordan yerdım nınnacık top gıbı kurabıye gıdıcektım sonra hamburgeermı yesem dedım benı gorsen varya yol boyunca neler yedım dusuncemde o yzuden valla bak kasma 1-2 gun bırak vucut alıstı sen hepımızden daha sıkı kacamaksız yaptın yarında kasma cunku sen sıkı hergun spor yapıyosun vucudun ıhtıyacı var demekkı
Kız ben cuma Sabah dışında ne zaman tatlı yedimHe cok kuvvetliyiz cnm yatakci ozlem kacamak krali emel tatilci zuhal abla sabitlerin krallari bizde.
Ama nasil olduysa bir savaşçi gücu geldi
Emelcim kaçamaklar bugün bitti yarın marathon başladı ona göreKacamak macamak gittimi 24.3 kiloooo
Ozlem.asyaaaaa catlak ozlemmm devammmmmm haciiiii birakani fururummmm
Sikarim topunuzaaaaa
Benim yan tarafta oturan görümcemin mutfağında tadilat var
Akşam onlar yemeğe geldi
Yarında oğluna kız istemeye gidecez
O yüzden şimdi baklava yapıyorum
Menüm
Tartı için sabah geç oldu
11.30 _Waffel, peynir
17.00 _yoğurt
3 tane bisküvi (500 ip atlama cezam var, yarın olmazsa en geç pazar yapıcam)
Su 2 lt olur
Zuhalcim Maşallah diyorum.Otokontrolun süperr :)Benim yan tarafta oturan görümcemin mutfağında tadilat var
Akşam onlar yemeğe geldi
Yarında oğluna kız istemeye gidecez
O yüzden şimdi baklava yapıyorum
Menüm
Tartı için sabah geç oldu
11.30 _Waffel, peynir
17.00 _yoğurt
3 tane bisküvi (500 ip atlama cezam var, yarın olmazsa en geç pazar yapıcam)
Su 2 lt olur
Yok kız ne disipliniMaşallah ırade dısıplın süper
Ahhh kuzum keşke öyle olsaZuhalcim Maşallah diyorum.Otokontrolun süperr :)
Yok kız ne disiplini
Malum ben Paket bitmeyince rahat edemiyom
Sabah zorla 1 paket Waffel yedim elimden alacaklar gibi
Ama sabır ve enerji depoladım
Akşamki bisküvileri aç olduğundan değil pisliğimden yedim onun için cezayı hakettim
Neyseki eyleme geçirmiyoz tatlımAy bugub herkezde bır aclık ben markete gıttım ama bana sor neler dusundum neler yedım kafamda anlatamam
kız damarıma bastı özllem hak ettiBosver sen mılletı kıskanan catlasın
Bugün cıssları mazur görüyoz tatlımselam kizlar aaa menumu yazıp yollamıstım ama gitmemiş
geç oldu artık
sabah 2 hurma 3 ceviz 1 dilim otlu börek
5 zeytin 4 cherry 1 yum haşlama
öğlen bulgurlu salata 1 yumurta haşlanmış
ara yrım lokma(bi cenaze evindeydim yedim malesef )
akşam taze fasulye yoğurt 2 kornişon turşu
spor çocuk uyuyunca 2 millik leslie yapıcam
su 2 ltolur
gülüm kodlama değilde sonuç değişmiyor.zayıflamayı istiyorum hemde deli gibi ama yapamıyorumCanım lütfen beynine böyle kodlama yapma.Senin şanssızlığın tartının tada adet gününe denk gelmesi.Ister istemez vücudun 1-2 kilo ödem yapmıştır.Ona rağmen yarım kilo vermişsin buda bence çok iyi sen haftaya cumaya kadar hiç tartılma bak gör cuma günü tartıda çok iyi bir rakam göreceksin.Herzaman da şunu düşün bu kiloları vereceğim,sıkılaşıyorum,vücudum toparlanıyor de veremiyorum deme çünkü sen diyetinide özellikle sporunu çok iyi yapıyorsun.Ki spor zayıflama sürecinde çok çok önemli sende bunun farkındasin.
ayyy bİz de marketteydik biraz önce .bol bol içecek aldım artık sıkalım dişimiziAy bugub herkezde bır aclık ben markete gıttım ama bana sor neler dusundum neler yedım kafamda anlatamam
tmm abla inşallahBugün cıssları mazur görüyoz tatlım
Ama yarından itibaren cıssıs menüler bekliyorum
abla menü vereyim ama tartı olmasın o zaman 2 hafta olmaz mıBugün cıssları mazur görüyoz tatlım
Ama yarından itibaren cıssıs menüler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?