💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ahhh kuzum keşke öyle olsa
Yediğim şey çok kalorili ballı olduğu için
2000 kalori
Ooooyyy 2000 kalori mi ? Canım bir daha böyle bir ödül verme kendine daha hafif birşeyler tercihin olsun.Bünyeni yorma canım benim.Lütfen Nacizane düşüncem.Çünkü çok emeğin varrr..

Ooooyyy 2000 kalori mi ? Canım bir daha böyle bir ödül verme kendine daha hafif birşeyler tercihin olsun.Bünyeni yorma canım benim.Lütfen Nacizane düşüncem.Çünkü çok emeğin varrr..
aslında senin menü tarzında beslenmeyide denemeyi düşünüyorum becerebilirsem tabi 2 öğün

ne hamaratsın kız zuhal abla

Tatlım eskiden böyle yapmıyodum
Ama artık cuma günü sevdiğim bişeyi yemezsem 1 hafta sabredemiyorum hafta içi bozuyorum daha kötü oluyor
Hem burdaki herkesde, vücudumda cuma waffellarına alıştı

çok geç oldu ama yinede menümü vereyim bugün aşırı yoğundum
sabah 9:30 2 buçuk dilim tam buğday ekmeği
2 çay kaşığı nutella
3 kibrit kutusu kadar peynir ve
biraz acıko

12:00 1 activia 1 tane kaju

16:00 bir dilim baklava

17:00 bir dolu tabak karnabahar haşlaması

şimdi geçmişe bakayım

tebrikler canım

maaşallah canım iyi kilo vermişsin

Kilom: 104.6
Geçen cuma: 105
Fark: -400

O kadar kendini sık, spora başla, kaçamak yapma yine de fark 400 gr olsun.
Ben artık çok sıkıldım ya
sıkma canını kuzum 400 gram da iyi bir sonuç, kullandığın ilaçlarda yavaş kilo verdiriyor olabilir.

çok güzel bir sonuç kuzum

Herkese iyi akşamlar. Biraz iyileştim ve hemen kaybettiğim üç günü telafi etmek için Dukan diyetine başladım.
Menüm:
sabah-2 haşlanmış yumurta
öğle- ton balığı
20dk yürüyüş
akşam tavuk köfte-yoğurt-yulaf kepeğiyle krep
gece-süt
koşu bandında 25 dk yürüyüş.

Bir an önce kilo vermem lazım çünki bebiş için tedaviye başladık. Bugün ilk ilacımı içtim.Hamilelik boyunca da mecbur diyetisyene gideceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…