Hahah kız Asyam güldürdün beni.
Ben de nasıl mayıs olabilir ki dedim
kız hatlar yanmış bendeee ay vallaha bugün çok güldüm başıma bir iş gelmesse iyi vallahii
Bende ona karar verdim cnm1 gun corba bırgun meyve yapsan belkı gıder artılar
Hiç denemrdiğim bişey için şimdi riske girmiyim cnmAbla portakal diyetine bir bak istersen.
2 günlük o da.
Bana yumurta pek yaramıyor cnm Son sefer 600 gr gitmiştiAkrep burcuyum canım.. Sen?
Yumurta yap.. Çok güzel gidiyo..
Bende yarın yapıcam.
Hepsi harika cnmEveet az önce yemeğimide yedim menümü yazabilirim..
7,45
kıymalı yumurta/3 dl çavdar/1kk peynir/2 zeytin
13,30
1 kase karnabahar/2 minik muz
16,00
1 kase kıymalı yoğurt (sabahtan kalmıştı içine atıverdim)
Su 2,5 litre
Spor 2 saat yürüyüş.
Niye hep patatese taktın cnmİyi akşamlar menüm
9:30 patatesli yumurta
Peynir
4 zeytin
14:30 2 haşlanmış patates
18:00 ispanaK
Yoğurt
Su 2.5
Yarın karnın doyar canısıMenüm:
3 öğün 1'er tabak salata.
2 fincan şekersiz nescafe.
Su: 1.5 lt ama arttırıcam.
Spor: Süreye bakmadım 9464 adım yürüyüş.
Mefkurem Zühal ablanın dediği gibi sebze çorbası yapmayı düşünüyordum aslında ama sabah o kadar açtım ki onun pişmesini beklemek istemedim.
Yarın et günü
Güzel sayılır cnmİyi günler bugün ki menüm
Sabah 08:00
1 bardak ilik limonlu su
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 közlenmiş biber
1 bardak yeşil çay
Öğle 12:00
Yarim simit(carsidaydim çok acikinca yarısını yedim yarısını biraktim)
Akşam 16:30
6 tane yağsız mercimek köfte
Marul
1 bardak ayran
Su
3
Spor
45+45 yuruyus
Reyhan sen bilirsin cnm Ama bence sık sık yapma vücudun alışmasın5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum şuan.
2 gün diyet arası var o iki günde denerim inşallah :)
Zaten pilavı yemicekmişin cnmmenüm
sabah 1 yumurta haşlanmış ,az peynir 2 dlm beyaz ekmek çikolata 3 ceviz 1 hurma
öğlen 3 çatal kepekli makarna (yağ vardı içinde)Yoğurt
ara 1 2 si1 arada 1 çatal kek
akşam19.00 et kavırma salata 2 kaşık ot kavurmasi yoğurt 1 kaşık pilav
Bugün daha iyi olmuş cnmIyı akşamlar :)
Sabah 2 haşlama yumurta ,1 tatlı k labne,yarım kase gobek
Mistık çay
Ogle 1 dılım çavdar ekmegu,1 çay k kremfıstık,fındık badem kaju hepsınden 2 şer tane
18:00 1 kepce mercımek çorbası, 3 yk ıspanak yemegı,2 yk lıght yogurt
Su 2,5 lt
Spor 35 yuruyus
Bu haftada söz vermemişdiydin cnmMENUM
KAHVALTİ 07.20 1 yumurta (kizarmis) peynir el kadar pide ekmek 1 tk recel bal kaymak
09.30 200 ml sut
OGLE 14.00 5 dilim.peynirli pide 2 sb ayran
Ne deseniz haklisiniz. Bu aralar adapte olamiyorum.kizlar uzgunum buraya yaziyor olmakta artik kar etmiyor ne yapsam cozemiyorum bu iradesizligi. tamam olan.oldu.yarin devam.diyorum hoppp yeni.bir kacamagin.ardindan.yine mutsuzluklar inancsizliklar bilmiyorum kafayi.yicem
Gecen.hafta ozleme soz verdim.diye yuruttum ama bu.hafta iyice cigirindan cikti
Reyhan napsam ki patates ve yumurta nasil.oluyo anlatirmisin iki.gun yapabilirmiyim
Amannnn cok mutsuzummm ya
MENUM
KAHVALTİ 07.20 1 yumurta (kizarmis) peynir el kadar pide ekmek 1 tk recel bal kaymak
09.30 200 ml sut
Ne deseniz haklisiniz. Bu aralar adapte olamiyorum.kizlar uzgunum buraya yaziyor olmakta artik kar etmiyor ne yapsam cozemiyorum bu iradesizligi. tamam olan.oldu.yarin devam.diyorum hoppp yeni.bir kacamagin.ardindan.yine mutsuzluklar inancsizliklar bilmiyorum kafayi.yicem
Reyhan napsam ki patates ve yumurta nasil.oluyo anlatirmisin iki.gun yapabilirmiyim
Hiç denemrdiğim bişey için şimdi riske girmiyim cnm
Biliyorumki bende nasıl etki edecek
Ama onuda başka zaman deneyim eksik kalmasın
Yarın karnın doyar canısı
Reyhan sen bilirsin cnm Ama bence sık sık yapma vücudun alışmasın
geldi de
Aman kuzum ağzını hayra aç.
Ya benimde hic bildirim gelmiyo neden bilmiyorum gevmisi okuyabilmek icn rasgele arayp buluyorum karmancorman :-(Günaydınlar
Ya kızlar kusura bakmayın dün akşam benim internette bişeyler vardı ne bildirim geldi nede sayfa yenileyince yeni msjlar geldi bende yanlızım sanıp trip atarak gittim.
Ya benimde hic bildirim gelmiyo neden bilmiyorum gevmisi okuyabilmek icn rasgele arayp buluyorum karmancorman :-(Günaydınlar
Ya kızlar kusura bakmayın dün akşam benim internette bişeyler vardı ne bildirim geldi nede sayfa yenileyince yeni msjlar geldi bende yanlızım sanıp trip atarak gittim.
Emelc ben sozun devammi dedim sende devam dedin madem sozunu bozdun yarin baslariz yeni bir soze ama cuma bitmez haftaya carsambaya kadar kacanak yok sabah cok erken yenissin bence onlar kacamak sayikmaz oglen pide dilimi ne kadardi bide aksam ne yedin asil o onemliMENUM
09.30 200 ml sut
canım haklısın akşamdan yumurta yemeye karar veriyorum sabah unutuyorum:) ekmeği keseceğim ama ben hamur işlerini çok seviyorum ekmeği tamamen kesersem diyeti bıraktığımda vücut karbonhidrata tepki gösterir diye korkuyorum ama miktarını azaltacağımCanım Menün çok güzel fakat sabahları ekmek yerine yumurta,ceviz yersen nasıl olur .Gerçi kilon çok çok iyi.. sen kendi bünyeni iyi bilirsin canım.
sen dikkat edersin canım hem artının çoğu su fazlalığıdır.Bugün ne kadar artı olduğumu bilemiyorum cnm
Cuma eksi olursam çok mutlu olacam
Bu kadar ofsayttan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?