💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bence de emel.
bu arada kilodan kaynaklanan birsürü rahatsızlık var onları bi arastir netten 5 dk.eşine göster ikna olur o zaman bence emelcim .

oğlan yenice uyudu.
lesli yapardım ama öksürüyorum kabarır şimdi.en iyisi mutfagı toplayayım.
zaten bulaşık makinam hala bozuk .ne zormuş elde yıkamakkkk

Geçmiş olsun kuzum . Benim bulaşık makinesi de bozuk ama 3-4 aydır kilomu koruduysam bulaşık yıkamaya borçluyum

bence de emel.
bu arada kilodan kaynaklanan birsürü rahatsızlık var onları bi arastir netten 5 dk.eşine göster ikna olur o zaman bence emelcim .

Kılonun kıme yararı olmus yas ılerledıkce kılo vermek zorlasıyor Allah korusun hastalık olsa sıkıntı yarısma falan ısın espırısı valla bana yan bınadan bırı ne kadar zayıfladın dedı keyfım yerıne geldı :)

Ben menume gec kaldim
Sabah: 1 fincan kahve, 1 haslanmis yumurta. 1 dometes,2 yaprak marul

Oglen : 1 haslanmis patates,3 yk kadar yogurt

Aksam: 1 tabak salata, 1 dilim salam

Spor yok
Su 2litre

Guzel ben begendım salam hazır kesılmıs ınce dılımdır heralde :) ıns guzel bır - olur

menün gayet dengeli canım mükemmel yürümüşsün ben de dün sağlık ocağına gittim adımsayar vermedi ama günde 40-45 dakika yürüsen 10bin adım atmış olursun dedi.
İyi akşamlar menüm
9:30 patatesli yumurta
Peynir
4 zeytin

14:30 2 haşlanmış patates

18:00 ispanaK
Yoğurt
Su 2.5
güzel bir menü canım
Maaşallah canım iyi dayanmışsın salatayla ,çok da güzel yürümüşsün.
menü çok iyi canım yürüyüş de öyle
Menü sağlıklı olmuş canım
gayet iyi bir menü kuzum spor da iyi
Moralini bozma kuzum abartılı bir kalori almamışsın hem 2 de yemişsin ben de yarın patatesle yumurta günü yapmayı düşünüyorum
Maaşallah canım iyi dayanıyorsun çok güzel bir menü
menün çok güzel canım
Ben menume gec kaldim
Sabah: 1 fincan kahve, 1 haslanmis yumurta. 1 dometes,2 yaprak marul

Oglen : 1 haslanmis patates,3 yk kadar yogurt

Aksam: 1 tabak salata, 1 dilim salam

Spor yok
Su 2litre
Menün hafif olmuş canım

ohh süper.insan ı zaman iyiki yememisim diyor dş mi.
özlem geçen gördüm de yazamadım
demirş eksik olan sebdin di yanlış hatırlamıyorum.özel birşey yapmadım canım ama normalde yemediğim kadar et türü ve tahin pekmez yedim.bir de yeşil salatam oldu hep akşamları.hiç 11 i görmemiltim bu sene gördüm maşallah.

Geçmiş olsun kuzum . Benim bulaşık makinesi de bozuk ama 3-4 aydır kilomu koruduysam bulaşık yıkamaya borçluyum
way demek formunu buna borçlusun.
füsun ablanın sırrını ben ortaya çıkardım. :) ben bi kpşu vitrinleri de indireyim bari

Isallah canim ya bugun baya kestim ama acayip bas agrisi var bende

Bende kansızlık var ama benmıyım bılmıyorum :) tahın pekmez aldım yarın yaparım cok tatlı yıyemıyom ben canım ceker alırım kalır oyle ıyımı kotumu bılemedım :))))ama denerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…