Normal yiyerekde artıları atamam cnm
Bugün daha güzel olmuş cnmSlm kzlar menumu veriyim
Sabah 7:30
2dlm ekmek
Domates, salatalk
B.peynir
2yk sucuklu yumurta
Maydanoz pirasa
2fincan cay
Öğlen 12:40
6 kofte
1tabak yogurtlu buruksel lahanasi
Aksam
20:00
2tavuk pirzola
1kofte
1kepce ispanak corbasi
21:25
Nescafe
Limonlu soda
Su nekadar oldu bilmiyorum
ayarlardan ayarlaman lazım cnmYa benimde hic bildirim gelmiyo neden bilmiyorum gevmisi okuyabilmek icn rasgele arayp buluyorum karmancorman :-(
Iyi olmana sevindim cnmEmelc ben sozun devammi dedim sende devam dedin madem sozunu bozdun yarin baslariz yeni bir soze ama cuma bitmez haftaya carsambaya kadar kacanak yok sabah cok erken yenissin bence onlar kacamak sayikmaz oglen pide dilimi ne kadardi bide aksam ne yedin asil o onemli
Mefkurem bugub daha iyiydim yemek yaptim ciktim yurudum havada guzeldi ama bugub istahin acildi galiba suan migdem bos gibi
Güzel olmuş tatlım hele salatan süperben de menümü vereyim sonra geçmişe bakayım
öğlen 12:00 2 dilim tam buğday ekmeği
3 kibrit kutusu kadar peynir
az acıko
domates
16:00 bir activia bir kuru kayısı
19:00 bir kase tarhana çorbası
2 kaşık iç pilav
salata
Inşallah tatlım heralde sabah dayanamayıp tartılacamsen dikkat edersin canım hem artının çoğu su fazlalığıdır.
Sabah fena değil ama Diğerleri bana göre az olmuş cnmBen menume gec kaldim
Sabah: 1 fincan kahve, 1 haslanmis yumurta. 1 dometes,2 yaprak marul
Oglen : 1 haslanmis patates,3 yk kadar yogurt
Aksam: 1 tabak salata, 1 dilim salam
Spor yok
Su 2litre
füsunum bunu kim dediyse biraz bilgisizmiş heralde 45 dk da 10 bin adım yapılmazmenün gayet dengeli canım mükemmel yürümüşsün ben de dün sağlık ocağına gittim adımsayar vermedi ama günde 40-45 dakika yürüsen 10bin adım atmış olursun
O feyzaydı cnmohh süper.insan ı zaman iyiki yememisim diyor dş mi.
özlem geçen gördüm de yazamadım
demirş eksik olan sebdin di yanlış hatırlamıyorum.özel birşey yapmadım canım ama normalde yemediğim kadar et türü ve tahin pekmez yedim.bir de yeşil salatam oldu hep akşamları.hiç 11 i görmemiltim bu sene gördüm maşallah.
Sen bu azimle hedefine ulaşmaktan başka bi Sonuç olmaz zaten tatlımMefkurem benım canım cekıyor alıyom oyle duruyor bızımde Allahtan bır tatlı duskunu var oda cıkolatacı :) eve gırmıyor tatlı kek turu seyler cok cok nadırdır dedıgın gıbı hedefıme ınıyımde arada yerım zaten alıstım az yemeye hıc yıne buyutmuyım mıgdeyı krızıe gırmeden ozamanda yemem bıse yaz gelıyor kat kat gıyınmıyozya ınsanlar farketmeye basladı
Sen bu azimle hedefine ulaşmaktan başka bi Sonuç olmaz zaten tatlım
Ben çok severim tahini ama pekmezle değil şekerli suyla kararım
Bende neyi sevmiyosam
Emelc ben sozun devammi dedim sende devam dedin madem sozunu bozdun yarin baslariz yeni bir soze ama cuma bitmez haftaya carsambaya kadar kacanak yok sabah cok erken yenissin bence onlar kacamak sayikmaz oglen pide dilimi ne kadardi bide aksam ne yedin asil o onemli
Mefkurem bugub daha iyiydim yemek yaptim ciktim yurudum havada guzeldi ama bugub istahin acildi galiba suan migdem bos gibi
Emelcim mne diyeceğimi seni nasıl motive edeceğimi inan bilemiyorum..MENUM
KAHVALTİ 07.20 1 yumurta (kizarmis) peynir el kadar pide ekmek 1 tk recel bal kaymak
09.30 200 ml sut
OGLE 14.00 5 dilim.peynirli pide 2 sb ayran
Ne deseniz haklisiniz. Bu aralar adapte olamiyorum.kizlar uzgunum buraya yaziyor olmakta artik kar etmiyor ne yapsam cozemiyorum bu iradesizligi. tamam olan.oldu.yarin devam.diyorum hoppp yeni.bir kacamagin.ardindan.yine mutsuzluklar inancsizliklar bilmiyorum kafayi.yicem
Gecen.hafta ozleme soz verdim.diye yuruttum ama bu.hafta iyice cigirindan cikti
Reyhan napsam ki patates ve yumurta nasil.oluyo anlatirmisin iki.gun yapabilirmiyim
Amannnn cok mutsuzummm ya
Bacım metonu aptallaştırdın resmen yaaaa..Bende daha spor yapamadım
Görümcemler yemeğe gelecek mutfaktan çıkamadım Sabahda evde yoktum
Inşallah geç vakştte olsa yapıcam
9.00 __2 -3 çatal kıymalı mantarlı omlet
10.30 __3 kş tavuk sote, peynir mozeralla 5 zeytin salata, 1 tb sandwıch Ekm dışı
17.30 _1 bar yoğurt suyu
Su 2 lt
Gayet güzel canım..Slm kzlar menumu veriyim
Sabah 7:30
2dlm ekmek
Domates, salatalk
B.peynir
2yk sucuklu yumurta
Maydanoz pirasa
2fincan cay
Öğlen 12:40
6 kofte
1tabak yogurtlu buruksel lahanasi
Aksam
20:00
2tavuk pirzola
1kofte
1kepce ispanak corbasi
21:25
Nescafe
Limonlu soda
Su nekadar oldu bilmiyorum
Yemeğin geç olmuş canım pilav olmasada olurmuş sanki..ben de menümü vereyim sonra geçmişe bakayım
öğlen 12:00 2 dilim tam buğday ekmeği
3 kibrit kutusu kadar peynir
az acıko
domates
16:00 bir activia bir kuru kayısı
19:00 bir kase tarhana çorbası
2 kaşık iç pilav
salata
Benimde eşim yay zavallı çekiyor elimdenBen de akrep burcuyumama yay burcuna yakın doğmuşum bazı özelliklerim yay burcuna benzer
Çok az açlıktan ağrıyordur başın..Ben menume gec kaldim
Sabah: 1 fincan kahve, 1 haslanmis yumurta. 1 dometes,2 yaprak marul
Oglen : 1 haslanmis patates,3 yk kadar yogurt
Aksam: 1 tabak salata, 1 dilim salam
Spor yok
Su 2litre
Ooo iyiymiş ben 20.000 falan atıyorum ozaman..menün gayet dengeli canım mükemmel yürümüşsün ben de dün sağlık ocağına gittim adımsayar vermedi ama günde 40-45 dakika yürüsen 10bin adım atmış olursun dedi.
Günaydın canlar
dünkü Menüm yoğunluktan yazamamıştım.
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saaılık yürüyüş
kahvaltı
2 yumurta
yeşillik
4 ceviz
2. Öğünüm
1 küçük greyfurt
1.5 tabak ıspanak köklü yeşil mercimek yemeği.Şifa olsun bana :
Maaşallah canım iyi dayanmışsın salatayla ,çok da güzel yürümüşsün.
dün beni aramayan sormayan neredeyse 40 yılda bir görüştüğüm eltim halimi hatrımı sormak için aramışmış.LAF!!!kv den öğrendi ya çocuğun olmadığını laf için arıyor.Allah onları bildiği gibi yapsın,eşimde dengesizlik yaptı o da canımı sıktı.dün dedim ya sana başıma iş gelmesse iyi diye ağlaya ağlaya yattım dünKuzum noldu
Bugünde eksi gördünmü kız?Günaydın kızlar.
Dayandım mı ki acaba
Sebze günü patates gününden daha zordu.
Akşam istemeyerek bir portakal yemek zorunda kaldım yine midem ağrımasın diye.
Bugün et gününde doyacağıma eminim ama.
ya kadın durmuyor ya benden öğreneli 2 gün olmadı daha herkese duyurmuş lafçı.sanki müjde veriyor millete
dün beni aramayan sormayan neredeyse 40 yılda bir görüştüğüm eltim halimi hatrımı sormak için aramışmış.LAF!!!kv den öğrendi ya çocuğun olmadığını laf için arıyor.Allah onları bildiği gibi yapsın,eşimde dengesizlik yaptı o da canımı sıktı.dün dedim ya sana başıma iş gelmesse iyi diye ağlaya ağlaya yattım dün
Bugünde eksi gördünmü kız?
öğreneli 2 gün olmadıAh kuzum ya.
Ben olsam güzel bir laf geçirir sonra da telefonu yüzüne kapatırdım.
Senin kv de ayaklı gazete mübarek
Evet abliş ama fazla değil.
Cuma adet günüm ödem yapmaya başladım
Ne kadar ayıp ya...ya kadın durmuyor ya benden öğreneli 2 gün olmadı daha herkese duyurmuş lafçı.sanki müjde veriyor millete
Olsun gülüm be eksi görmüşsün ya ona bak..Evet abliş ama fazla değil.
Cuma adet günüm ödem yapmaya başladım
Kuzum benimkide aşık çok şükür.. Eh güzelde sayılırım..Merhaba defne yazin icin.tskler
Canim esim zaten bana deli gibi asik o konuda bi motive saglayamam guzelimde rabbime hamd olsun
Kilo verdim ya baya tepki aldim
Canim bi haller var ikigun yapiyorum sonra bozuluyor.hafta ici verdigimi hafta sonu bozuyorum biliyorum ki bunu cozecekte benim.ama offfff.
Nasil.olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?