abla eltim insan gibi sorsa ya canım tedaviye mi başladın şöyle böyle diye anlatırdım işte evet başladım diye ama beni salak yerine koyup ağzımı arıyor laf geziyor sinir oldum kız abla sinir,salak bunca senedir aramayan bak nasıl arıyorNe kadar ayıp ya...
Seviyesizce o yaşta daha olgun olmalı ama işte buda senin şanssızlığın..
Olsun gülüm be eksi görmüşsün ya ona bak..
Kuzum benimkide aşık çok şükür.. Eh güzelde sayılırım..
Adamın aşkından kiloluykende şüphem yoktu ama şimdi bakışları sözleri daha bir farklı daha bir sevgi dolu artmasıda iyi değilmi yani..
Bende şaşırdım seni nasıl motive edeceğimi
Öyle olur zaten laf çıktı ya konuşacak..abla eltim insan gibi sorsa ya canım tedaviye mi başladın şöyle böyle diye anlatırdım işte evet başladım diye ama beni salak yerine koyup ağzımı arıyor laf geziyor sinir oldum kız abla sinir,salak bunca senedir aramayan bak nasıl arıyor
Ay napayım hatun huysuz virjin gibi her lafa cevabı varabliş çok açık sözlüsün kız
ay ne güzel olur kızzKizzzz asya yolarim bak girme defneyle arama yazik motive etmeye calisiyor
Bu ara bi sinir varrrr valla eltin gorumcen kv deni dovmek sac bas girismek istiyorum.
ay diyoloğunuz çok hoşuma gitti vallahiÖyle olur zaten laf çıktı ya konuşacak..
Ay napayım hatun huysuz virjin gibi her lafa cevabı var
Ne desem bi bahane buluyo hatun yahu..ay diyoloğunuz çok hoşuma gitti vallahi
Ne desem bi bahane buluyo hatun yahu..
al bendean de o kadarKizzzz asya yolarim bak girme defneyle arama yazik motive etmeye calisiyor
Bu ara bi sinir varrrr valla eltin gorumcen kv deni dovmek sac bas girismek istiyorum.
al bendean de o kadar
topikçe toplanıp gitsek ni güzel dövsek.
arkamızda delil de kalmaz hem.herk2s ayrı bir yerden
Günaydııın.Günaydın kızlar
Her kelimene katılıyorum asyam.aslında onu en güzel galyana getirecek olan eşi bence eşi rahatsız olmadığı için daha rahat davranıyor,eşler şikayetçi davranmıyor genelde ama zayıflayıncada nasıl hoşlarına giddiyor bakışlar bile değişiyor.halbuki maşşallah metosu canavar gibi kendini tam anlamıyla tutabilse hepimize fark atıcak
2 gün önceydi sadıçlar geldi akşam oturmaya kilo konusu geçti onun eşi zayıf kadın istiyor adam açık açık ta söylüyoryani,eşimde dedi ben istemiyorum abi dedi sanki ben asyayla ilk tanıştığımda manken gibi değildi ben onu öyle sevdim şu halinden bile fazla vermesini istemiyorum dedi,ay kadın eimin öyle konuşmasını kıskandı diyoki bana sen daha da kilo verirsen TIrt olursunGünaydııın.
Her kelimene katılıyorum asyam.
Bak bak bak...2 gün önceydi sadıçlar geldi akşam oturmaya kilo konusu geçti onun eşi zayıf kadın istiyor adam açık açık ta söylüyoryani,eşimde dedi ben istemiyorum abi dedi sanki ben asyayla ilk tanıştığımda manken gibi değildi ben onu öyle sevdim şu halinden bile fazla vermesini istemiyorum dedi,ay kadın eimin öyle konuşmasını kıskandı diyoki bana sen daha da kilo verirsen TIrt olursunben istersem ayda 8 kg verrim falan kadın coştu.eşimde düz adamdır kendileri kadına kaldırdı dedi ee zayıflasana o zaman yenge eşinde istiyor,madem o kadar basitine geliyosa ayda 8 kilo ver o zaman dedi kadın böylee kaldı ay bazılarına ne basit geliyor şahsen eşim bana zayıfla dicek ben daha da hırslanırım yani
2 gün önceydi sadıçlar geldi akşam oturmaya kilo konusu geçti onun eşi zayıf kadın istiyor adam açık açık ta söylüyoryani,eşimde dedi ben istemiyorum abi dedi sanki ben asyayla ilk tanıştığımda manken gibi değildi ben onu öyle sevdim şu halinden bile fazla vermesini istemiyorum dedi,ay kadın eimin öyle konuşmasını kıskandı diyoki bana sen daha da kilo verirsen TIrt olursunben istersem ayda 8 kg verrim falan kadın coştu.eşimde düz adamdır kendileri kadına kaldırdı dedi ee zayıflasana o zaman yenge eşinde istiyor,madem o kadar basitine geliyosa ayda 8 kilo ver o zaman dedi kadın böylee kaldı ay bazılarına ne basit geliyor şahsen eşim bana zayıfla dicek ben daha da hırslanırım yani
eşim zaten lafı şak diye yapıştırdı da bozuldu kadın wc ye gitti eşi diyor ki arkasından tövbe 100 gr veremez ha boş konuşuyor diyor.adamın yaptığıda ne ayıp ama.kocasının böyle olduğunu biliyor hala zayıflamıyor ben daha da hırslanırdım.gerçi bende hırslanmaya yer arıyomm ya zatenBak bak bak...
Ayda 8 kilo verirmişte ne geziyomuş duba gibi....
Gıcık yaaa...
Keşke benim eşimde bana zayıfla deseydi daha erken dönebilirdim belki bu yola..
ama varya benim yengem de öyle dayım diyo da tık yok yani maşallah aldı başını gidiyor sonum ona benzemesin de :)eşim zaten lafı şak diye yapıştırdı da bozuldu kadın wc ye gitti eşi diyor ki arkasından tövbe 100 gr veremez ha boş konuşuyor diyor.adamın yaptığıda ne ayıp ama.kocasının böyle olduğunu biliyor hala zayıflamıyor ben daha da hırslanırdım.gerçi bende hırslanmaya yer arıyomm ya zaten
bak bak eşine maşallah ya okurken güldüm buradakiler de ekrana bakıp gülüyor yine diyorlar
Aaaaaa defne valla bahane degil.hakikatlerNe desem bi bahane buluyo hatun yahu..
Günaydııın.
Her kelimene katılıyorum asyam.
kız 80 dan aşağı değil diyor ki 70 kiloyum eşide diyor ki geçen tartıldım 79 çıktım dedin dedi kadın bozardı halbuki ne gerek var tut kendini bide birr özgüvenle konuşuyor istesem 1 ayda 8 kilo veririrm tamamdır diyorama varya benim yengem de öyle dayım diyo da tık yok yani maşallah aldı başını gidiyor sonum ona benzemesin de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?