ya sen şu işin ucunu tam tutsan varya afet olucandaaAaaaaa defne valla bahane degil.hakikatler
Bende katilyommm asyaa
kız sen ortamdaki atmosferi görseydin zaten kocasıyla eşim bıyıkaltı gülüyolar kendini gülünç duruma düşürüyor ama beni de gömüyor hurda olursun diyor bana biraz daha verirsen tırt olursun dedi
verde sana pasta keseyim sonra sırrını bana da öğretirsin dekız 80 dan aşağı değil diyor ki 70 kiloyum eşide diyor ki geçen tartıldım 79 çıktım dedin dedi kadın bozardı halbuki ne gerek var tut kendini bide birr özgüvenle konuşuyor istesem 1 ayda 8 kilo veririrm tamamdır diyor
Tırt ha ben çatlarım verme diyememiş öyle demiş..kız sen ortamdaki atmosferi görseydin zaten kocasıyla eşim bıyıkaltı gülüyolar kendini gülünç duruma düşürüyor ama beni de gömüyor hurda olursun diyor bana biraz daha verirsen tırt olursun dedi
Deli bu yaAaaaaa defne valla bahane degil.hakikatler
Bende katilyommm asyaa
Kız iddiaya girseydin hadi bu ay yarışalım deseydin yakız 80 dan aşağı değil diyor ki 70 kiloyum eşide diyor ki geçen tartıldım 79 çıktım dedin dedi kadın bozardı halbuki ne gerek var tut kendini bide birr özgüvenle konuşuyor istesem 1 ayda 8 kilo veririrm tamamdır diyor
eşim öyle deyince cesaret geldibana daverde sana pasta keseyim sonra sırrını bana da öğretirsin de
öğreneli 2 gün olmadı
Olsun gülüm be eksi görmüşsün ya ona bak..
abla eltim insan gibi sorsa ya canım tedaviye mi başladın şöyle böyle diye anlatırdım işte evet başladım diye ama beni salak yerine koyup ağzımı arıyor laf geziyor sinir oldum kız abla sinir,salak bunca senedir aramayan bak nasıl arıyor
Bu ara bi sinir varrrr valla eltin gorumcen kv deni dovmek sac bas girismek istiyorum.
2 gün önceydi sadıçlar geldi akşam oturmaya kilo konusu geçti onun eşi zayıf kadın istiyor adam açık açık ta söylüyoryani,eşimde dedi ben istemiyorum abi dedi sanki ben asyayla ilk tanıştığımda manken gibi değildi ben onu öyle sevdim şu halinden bile fazla vermesini istemiyorum dedi,ay kadın eimin öyle konuşmasını kıskandı diyoki bana sen daha da kilo verirsen TIrt olursunben istersem ayda 8 kg verrim falan kadın coştu.eşimde düz adamdır kendileri kadına kaldırdı dedi ee zayıflasana o zaman yenge eşinde istiyor,madem o kadar basitine geliyosa ayda 8 kilo ver o zaman dedi kadın böylee kaldı ay bazılarına ne basit geliyor şahsen eşim bana zayıfla dicek ben daha da hırslanırım yani
ayy abla hiç başıma sarmak istemedim,manyakla uğraşamamTırt ha ben çatlarım verme diyememiş öyle demiş..
Deli bu ya
Kız iddiaya girseydin hadi bu ay yarışalım deseydin ya
eşim öyle deyince cesaret geldibana dadedimki abla neden vermiyorsun o zaman manken gibi olursun madem şifreyi çözdüysen atomu parçala o zaman kız eşi neler diyor kadına benim zoruma gitti ama kadında tık yok habire bana saldırıyordu eşi ona o bana sarıyordu
Ay vallahi ben iki eltimle harika anlaşırdım Asyam.
3. eltimi henüz tanımıyorum
En büyük eltimle aramız bozuldu telefondan falan engelledim hep.
Arasa cevap vermezdim hayatta.
Takma şunları boşver.
Herkes düşüncesini kendine saklasın de geç.
Ay aman artı ve sabit olmasın da ablacım.
Takacak şey kolluyorlar ya ondan arıyor.
Kız benimkilere de dalsana
Bir eltime de dalabilirsin ama diğer ikisine dalma
Eşin lafı iyi koymuş çok güldüm
Kız bize de verseya ayda 8 kilo formülünü
eşim dümdüz konuşur öylee şifreyi çözdüm çözdüm deyip durdu kız ne şifresi yaa kelin ilacı olsa hesabı kocası kadını bozuyordu kadında hırsını benden alıyordu asyagül garibim gelen giden asyaya sarıyorr
Haftaya olanlarıda anlat asyam bu kadın cem yılmazdan yetenekliayy abla hiç başıma sarmak istemedim,manyakla uğraşamamhaftaya davet ettiler bizi haftaya daha böyle ince görse daha neler yumurtlarr
kız ben sevmem yani gerek görmem öyle laf sokayım,kocası zaten kadını hacamat ettiKız sen de onlara sarsana
Haftaya olanlarıda anlat asyam bu kadın cem yılmazdan yetenekli
kız ben sevmem yani gerek görmem öyle laf sokayım,kocası zaten kadını hacamat ettio koca ondayken gerek yokk ki başka şeye
Hep beraber aglarsak söyler belki.Günaydınnnnn Herkese
Tartıya son 2 gün
Cuma günü üzülmek istemeyen menüsüne sporuna dikkat etsin
Asya kadın da-vinci şifresinimi çözmüş
Anam biz ne beceriksiz cahilizya
Şu kadın kadar olamadık
Acaba yalvarsak bize sırrını söylermi
Günaydınnnnn Herkese
Tartıya son 2 gün
Cuma günü üzülmek istemeyen menüsüne sporuna dikkat etsin
Asya kadın da-vinci şifresinimi çözmüş
Anam biz ne beceriksiz cahilizya
Şu kadın kadar olamadık
Acaba yalvarsak bize sırrını söylermi
Günaydın canım.Gunaydin herkese
BendeBen bayılırım hak edene laf sokmaya ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?