Hep beraber aglarsak söyler belki.
kız bu her türlü hak etti de evimde bide pek bişey diyemedim,kız zaten kocası yetiyoda artıyor onaBen bayılırım hak edene laf sokmaya ufff
Mersi şekerimayyy kırıldımmmm gülmekteeennnn abla süpersinnnnnn
kız bu her türlü hak etti de evimde bide pek bişey diyemedim,kız zaten kocası yetiyoda artıyor ona
şimdi benim ondan anladığım zayıflamak istiyor ama boğazına sahip olamıyor etraftada zayıflayan birini gördüğü zaman saçmalıyor,eşide memnun değil kendinden.kız onun derdi kendine yeter miş ha
Öyleyse iyi de ben benim eşim öyle yapsa eve gidince paralarım onu
ayyy çok pis bozulmuş ama .o koca onu öldürür.kız 80 dan aşağı değil diyor ki 70 kiloyum eşide diyor ki geçen tartıldım 79 çıktım dedin dedi kadın bozardı halbuki ne gerek var tut kendini bide birr özgüvenle konuşuyor istesem 1 ayda 8 kilo veririrm tamamdır diyor
ayyy çok pis bozulmuş ama .o koca onu öldürür.
Kaşınıyor kadın resmen.ya kocan öyle madem huyunu biliyon sus bozulma toplumda ee bu bide bana saldırıyor
vallahi aynen ablaaKaşınıyor kadın resmen.
Olmaz!vallahi aynen ablaaidda etme bari yani dimi
Olmaz!
Kim kaşıyacak o zaman zavalliyi
şimdi benim ondan anladığım zayıflamak istiyor ama boğazına sahip olamıyor etraftada zayıflayan birini gördüğü zaman saçmalıyor,eşide memnun değil kendinden.kız onun derdi kendine yeter miş ha
Keyfin baya yerinde ha bacım?
çok şükür iyiyim okudukça gülesim geldi o yüzden mutlu oldumKeyfin baya yerinde ha bacım?
Oh oh mutlu ol tabi.çok şükür iyiyim okudukça gülesim geldi o yüzden mutlu oldum
o zaman asyamın misafiri gibi misafirler hepimize gelsin her gün tek tek amaOh oh mutlu ol tabi.
Mutluluk kilo vermenin anahtarı gibi kız.
Uzgun yada stresli olursan kilo gitmiyor.
Kız keşke deseydin yaabla sorma bide bir eminki kendinden 1 ayda tamamdır 8 kilo dediğin nedir falan diyor bizim anamız ağlıyor 3 zor gidiyor
Ben her sabah uyanabildigim için mutlu olurum.o zaman asyamın misafiri gibi misafirler hepimize gelsin her gün tek tek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?