- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
haklısınız tabi ki bu olay günün bu saatinde bana iyi geldi.Ben her sabah uyanabildigim için mutlu olurum.
Her akşam çocuklarım ve esimle bir günü daha bitirebildigim için mutlu olurum.
Yeterki iste mutlu olmak için sebep çok...
ay abliiş bugün koptuk vallahiKeyfin baya yerinde ha bacım?
o zaman asyamın misafiri gibi misafirler hepimize gelsin her gün tek tek ama
Aynen bende valla ben o gunlerden gectim. Ama iste ole diyozda yapamiyoruz benimde o gorumce varya o gorumce, neyseki uzaklastida kurtuldumKizzzz asya yolarim bak girme defneyle arama yazik motive etmeye calisiyor
Bu ara bi sinir varrrr valla eltin gorumcen kv deni dovmek sac bas girismek istiyorum.
abla adamın durumu abes değil kadın adamı abesleştiriyor.münir özkulun filminde şu ziya vardı ya hani,atma ziyaa diyordun buda o moda sokmuş kendiniKız keşke deseydin ya
Abla sen Verde belki bende senden bişeyler öğrenirim diye
Ama ne olursa olsun kocasının tavrı hiç hoş değil bence
kızz hayrınıza gelinde bunları yolun bacımAynen bende valla ben o gunlerden gectim. Ama iste ole diyozda yapamiyoruz benimde o gorumce varya o gorumce, neyseki uzaklastida kurtuldum
geçmiş olsun kız özlem bu ne ağrı yapıştı sana böyleBugun yıne basım agrıyor(( sımdı bıseler yıcem halsıızm pek yazamıyorum ama okuyorjm
Oyle ama benim esimde zayiflama artik yeter diyo, sevmiyo bende zayifligi,ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum. Sagdicinda kendine baya guveniyomus,kolayda yapsın bakalim.2 gün önceydi sadıçlar geldi akşam oturmaya kilo konusu geçti onun eşi zayıf kadın istiyor adam açık açık ta söylüyoryani,eşimde dedi ben istemiyorum abi dedi sanki ben asyayla ilk tanıştığımda manken gibi değildi ben onu öyle sevdim şu halinden bile fazla vermesini istemiyorum dedi,ay kadın eimin öyle konuşmasını kıskandı diyoki bana sen daha da kilo verirsen TIrt olursunben istersem ayda 8 kg verrim falan kadın coştu.eşimde düz adamdır kendileri kadına kaldırdı dedi ee zayıflasana o zaman yenge eşinde istiyor,madem o kadar basitine geliyosa ayda 8 kilo ver o zaman dedi kadın böylee kaldı ay bazılarına ne basit geliyor şahsen eşim bana zayıfla dicek ben daha da hırslanırım yani
yawww drsin dursunlar,isyan bayrağını çekiyor bazen geçiştiriyorumm...ya sonuçta biz öyle daha mutlu daha iyi hissedicez.öyle diyolar ama zayıflayınca bakışları bile değişiyorOyle ama benim esimde zayiflama artik yeter diyo, sevmiyo bende zayifligi,ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum.
Özlem niye başın ağrıyıp duruyor tatlım bişeyemi canını sıkıyonBugun yıne basım agrıyor(( sımdı bıseler yıcem halsıızm pek yazamıyorum ama okuyorjm
Senin boyun kaçtı cnmOyle ama benim esimde zayiflama artik yeter diyo, sevmiyo bende zayifligi,ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum. Sagdicinda kendine baya guveniyomus,kolayda yapsın bakalim.
Aynen bende valla :))
Öyleyse iyi de ben benim eşim öyle yapsa eve gidince paralarım onu
1 65 canimSenin boyun kaçtı cnm
Bence en fazla 65 iyi olur hatta 60 olsan dahada iyi durur1 65 canim
Yani mesela 65 de olsam daha mutlu olcam 38 beden ne demek,istedigim kiyafetleri giycem,yawww drsin dursunlar,isyan bayrağını çekiyor bazen geçiştiriyorumm...ya sonuçta biz öyle daha mutlu daha iyi hissedicez.öyle diyolar ama zayıflayınca bakışları bile değişiyorkadın olduğumu hiissettiim zayıfladıktan sonra yaa
Demi ama gel sen benim esime anlat, yok efendim yüzünden soluyo, gozlerin kayboluyo, gözümde küçük olsa bari kayboluyo derim .Bence en fazla 65 iyi olur hatta 60 olsan dahada iyi durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?