💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizzzz asya yolarim bak girme defneyle arama yazik motive etmeye calisiyor

Bu ara bi sinir varrrr valla eltin gorumcen kv deni dovmek sac bas girismek istiyorum.
Aynen bende valla ben o gunlerden gectim. Ama iste ole diyozda yapamiyoruz benimde o gorumce varya o gorumce, neyseki uzaklastida kurtuldum

Kız keşke deseydin ya
Abla sen Verde belki bende senden bişeyler öğrenirim diye
Ama ne olursa olsun kocasının tavrı hiç hoş değil bence
abla adamın durumu abes değil kadın adamı abesleştiriyor.münir özkulun filminde şu ziya vardı ya hani,atma ziyaa diyordun buda o moda sokmuş kendinialtı boş konuşuyor adamda bozuyoradam açık açık söylüyor ya sağlığı içinde görsel olarakta zayıf olmak iyidir e bu takmıyor zayıflamak istiyor ama beceremiyor daha beter batırıyor

Oyle ama benim esimde zayiflama artik yeter diyo, sevmiyo bende zayifligi,ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum. Sagdicinda kendine baya guveniyomus,kolayda yapsın bakalim.

Oyle ama benim esimde zayiflama artik yeter diyo, sevmiyo bende zayifligi,ama ben 5 kilo daha vermek istiyorum.
yawww drsin dursunlar,isyan bayrağını çekiyor bazen geçiştiriyorumm...ya sonuçta biz öyle daha mutlu daha iyi hissedicez.öyle diyolar ama zayıflayınca bakışları bile değişiyorkadın olduğumu hiissettiim zayıfladıktan sonra yaa

Yani mesela 65 de olsam daha mutlu olcam 38 beden ne demek,istedigim kiyafetleri giycem,
Hanimlar isallah herkes tez vakitte hedefine ulasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…