- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
geçmiş olsun Allah şifalar versinBugun yıne basım agrıyor(( sımdı bıseler yıcem halsıızm pek yazamıyorum ama okuyorjm
geçmiş olsun kız özlem bu ne ağrı yapıştı sana böyle
Özlem niye başın ağrıyıp duruyor tatlım bişeyemi canını sıkıyon
Küçük beden kıyafet almak nasıl bır keyıf anlatamam herseyı denıyorum ınanılmaz guzel bır duygu verınce kıloları anlıycaksınYani mesela 65 de olsam daha mutlu olcam 38 beden ne demek,istedigim kiyafetleri giycem,
Hanimlar isallah herkes tez vakitte hedefine ulasir.
Abla hastanelerle ugrasiyorum cocugun odevi coktu kac gundur sabah 6 da kalkiyorum aksam tele giremeden uyyorum.
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin rahatsızlığınızı bilmiyorum ama bir önce sağlığınıza kavuşunAbla hastanelerle ugrasiyorum cocugun odevi coktu kac gundur sabah 6 da kalkiyorum aksam tele giremeden uyyorum.
Bide haftasonu bakiyodum kimse yok falan sogukluk geliyo
Bugun fizige basladim .mr sonucum kotu cikti doktor tekrar ameliyat dedi çöktüm gene napcam bilmiyorum
Amin cnm ins.çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin rahatsızlığınızı bilmiyorum ama bir önce sağlığınıza kavuşun
sizi üzmek istemem ama sıkıntınız neAmin cnm ins.
Cok uzuldum ya napcam boyle
Abla hastanelerle ugrasiyorum cocugun odevi coktu kac gundur sabah 6 da kalkiyorum aksam tele giremeden uyyorum.
Bugun fizige basladim .mr sonucum kotu cikti doktor tekrar ameliyat dedi çöktüm gene napcam bilmiyorum
geçmiş olsun Allah şifalar versin
Niyeki tatlım ameliyat iyi geçmemişmiydiAbla hastanelerle ugrasiyorum cocugun odevi coktu kac gundur sabah 6 da kalkiyorum aksam tele giremeden uyyorum.
Sinüzitte iltihapları çekiyolarya cnmDun ıyıydım aktı burnum rahatladım ama anlamadım bugun tıkalı yıne
Stresım var ama sınızuttrn bılıyorum aksa burnum. Rahatlıyorum zaten kendıme el ısı aldım kıtap okuyamıyorum bu ara aklımı veremıyorum seccade ıslıyorum bende kafam dagılsın dıye ıns el ısı ıyı gelır az rahatlarım
Küçük beden kıyafet almak nasıl bır keyıf anlatamam herseyı denıyorum ınanılmaz guzel bır duygu verınce kıloları anlıycaksın
Cnm dizimde ön capraz bag koptu arti meniskus .sizi üzmek istemem ama sıkıntınız ne
Huu huu ne yapıyonuz canlar
Ben T.kahvemi içtim
Zahmet olacak ama biraz spor yapayım
Sinüzitte iltihapları çekiyolarya cnm
Eğer fazlaysa öyle bi şey yaptırsan
Iyi gecmisti abla ama menisskus dikisleri tutmamis yirtik varmis mr da.Niyeki tatlım ameliyat iyi geçmemişmiydi
Iyi gecmisti abla ama menisskus dikisleri tutmamis yirtik varmis mr da.
Kendi doktorumla daha gorusmedim.
Bu doktor dediki mr cekmeden fizige yollasaydim seni dizin 3 gun sonra kitlenirdu dedi
Sende iyiki varsın fıstık.ay abliiş bugün koptuk vallahiiyiki varsınızzz ya ilaç gibi geliyosunuz bana
Ozlem çörekotu yağıyla masaj yap çok iyi geliyor.Bugun yıne basım agrıyor(( sımdı bıseler yıcem halsıızm pek yazamıyorum ama okuyorjm
Sende iyiki varsın fıstık.
Ozlem çörekotu yağıyla masaj yap çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?