- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
hava soğudu bende bugün 30 dk yürüyebildimzaten son soğuklar bunlar senin bağışıklığın düşmüş bence özlem
az tatlı bişeyler ye gülüm direnç düştüğünden dirr büyük ihtimalmuska77 herkrz az yıyosun ondan vucut dırencın dustu dıyor bazen basım donuyor ama bence ben az yemıyom doyuyorum sadece tatlı almıyor vucudum
Çok güzel olmuş menün..Bende verıyım menumu yagmur var bırda hava kapalı kasvetlı
Sabah gec kalktım
2 ıncır yedım
Oglen 2 haşlama yumurta,1 kıbrıt kutusu peynır,yarım domates,1 burgu peynır ,az göbek,5,6 dal maydanoz,5 dal roka ,çeyrek simit
Sade türk kahvesi
17:30 ıspanak ,karnabahar,brokolı den 2 yumurtadan omlet
Su 2 lt
Niye incirde tatlı.. Bence hiç meyve yemiyorsun biraz portakal greyfurt ekle istersen..muska77 herkrz az yıyosun ondan vucut dırencın dustu dıyor bazen basım donuyor ama bence ben az yemıyom doyuyorum sadece tatlı almıyor vucudum
canım benim çok da yemiyosun şimdi biz sürekli diyet halindeyiz ya o yüzden bir süre sonra vucut mahrum kaldığından teklemeye başlıyor.Asya valla ark aynısını soyledı ama bence ben cok yıyorum az yemıyorumkı
Afiyet olsun abla bilirim o puacalari canlarim benim bi de lezzetli oluyolar kiSağol canım.
>Sen kötü kapmışsın şifayı tatlım..
Ay ne çok yemişsin okurken doydum
Gayet güzel canım.
Biliyorum ama çok güzeldi beee
Çok güzel olmuş menün..
Niye incirde tatlı.. Bence hiç meyve yemiyorsun biraz portakal greyfurt ekle istersen..
canım benim çok da yemiyosun şimdi biz sürekli diyet halindeyiz ya o yüzden bir süre sonra vucut mahrum kaldığından teklemeye başlıyor.
Dimi ya offff.Afiyet olsun abla bilirim o puacalari canlarim benim bi de lezzetli oluyolar ki
Bende yaz meyvesi severim ama mecburen yiyorum arada..Ben kıs meyvelerını sevmıyorum peknektarı kavun delısıyım :)
Dimi ya offff.
Bende yaz meyvesi severim ama mecburen yiyorum arada..
Sagol cnm .Çok üzüldüm canım tekrar gecmıs olsun tez zamanda Allah şifa versın
Teşekkür ederıö canım
Aynen cnmAllah korumus canım
Ins cnm tesekkur ederimCanım ya çok uzuldum bu son olur inşallah.
Tüh iyi geliyor ama olmayınca napcan...
Canım çok çok geçmiş olsun.Inşallah herşey yolunda gidede şifa bulursun.Kendi doktorunda görüşsen belki o farklı bir tedavi şekli uygular.Canım aşırı yürüyüş , koşu mu yaptın? O yüzden mi bağlar kopmuş.Tekrar çok geçmiş olsun canım.
Nazar digcem ama nazar dan olurmu cok guzelizKizzzzz ozlemlerrrr noldu sizeee tovbe tovbeeeee
Allah sifa versin canlarimmmm
Sagol kuzum tskr ederimCanim cok gecmis olsun ya insallah tez zamanda sagligina kavusursun
az tatlı bişeyler ye gülüm direnç düştüğünden dirr büyük ihtimal
canım benim çokk geçmiş olsun gülümSagol cnm .
Anlamadim ama sanada gecmis olsun
Aynen cnm
Ins cnm tesekkur ederim
Cnm nerde nasil oldu anlamadim birturlu .
Bnm doktorda normal fizik gormen lazim diyo.
Yoksa yaptigimiz ameliyat basarisiz olur diyo
Nazar digcem ama nazar dan olurmu cok guzeliz
Ay emel guldum sana agliyom zaten kac saattir
Sagol kuzum tskr ederim
Dua edin iki doktorun arasinda kaldim napsam bilmiyorum
onu bende anlayamıyom özlem ya inan ki yiyorlarda görüyorum yani.ama çatır çatır 6 kilo 8 kilo veriyor millet.biz bu menülerle yerimizde sayıyozGecen kek dıye sayıkladım kahvaltıda kek vardı baktım ama yemedım bır an esıyor canım ıstıyor ama ne bılıyım valla fenalık geldı sabahta okudum aenın ark ayda 8 kılo verırmıs bız kendımızı paralıyoz ben bır aydır aynıyım al ver al ver mıllet nasıl verıyor anlamadım
Reyhannnn kiz ne kadar cok yedinnnn hangisine yorum.yapsam kii
Husne menun su spor mukemmellllll.
dunyadamisafir canisi sana aglamak yakismiyor. Guldurdumse ne mutluuuu. Ne yaniiii ben guzel degil miyimmmm
benita_ask ozlemimm menun iyi canim.hadi iyiles artikkk eksikligin cok hissediliyor.
onu bende anlayamıyom özlem ya inan ki yiyorlarda görüyorum yani.ama çatır çatır 6 kilo 8 kilo veriyor millet.biz bu menülerle yerimizde sayıyoz
Her şerde bi hayır vardır cnmIyi gecmisti abla ama menisskus dikisleri tutmamis yirtik varmis mr da.
Kendi doktorumla daha gorusmedim.
Bu doktor dediki mr cekmeden fizige yollasaydim seni dizin 3 gun sonra kitlenirdu dedi
Benim eşimin de sinüzleri doluymuş onu ameliyatla temizliyolar cnmBır cok kez gıttım doktora hıc bahsetmedı bır ıkı gun daha beklerım olmadı gıdeım fılm cekıyolar ıgne vurup yolluyolar hep boyle oldı
poğaça tabiki cıssMenüm
7,45
2 poğaça
15,30
2 haş. yumurta/yeşil salata
Su 2 litre
Spor 45+45+45 yürüyüş..
En çok akşamı begendim cnmMENUM
KAHVALTİ 07.20 1h.yumurta 2 ç.ekmegi 1yk kaymak (hazir degil)
09.30 200 ml sut
¼ simit
OGLE 14.00 yarim kase mercimek corbasi 3 yk p.pilavi 3 yk salata (kirmizi lahana ve havuc limon ile)
SAAT 16.00 2 K.kayisi
AKSAM 18.30 ispanak yemegi yogurt
Su 2 .5 olacak
Valla oku oku bitmedi KızzzMenüşüm
3 öğün 1'er tane haşlanmış tavuk göğsü
2 fincan nescafe
Su: Şimdilik 1,5 lt inşallah 2,5 lt olur.
Spor: 40 dk yürüyüş.
Menüm pek kalabalık yine
Hepsi güzel cnmIyi aksamlar bugun ki menum
Sabah 08:30
1 bardak ilik limonlu su
Kahvalti 09:15
1 yumurta 2 kasik lor peynirli
2 ceri domates
maydonoz-roka
1 bardak yesil cay
ogle 12:30
4 tane tavuk kofte
1 bardak ayran
1 tabak yesil salata
aksam 16:30
4 kasik ispanak
1 kase yogurt
su
3 litre
spor
1 saat tempolu 30 dk yavas yuruyus
Güzel olmuş tatlımBende verıyım menumu yagmur var bırda hava kapalı kasvetlı
Sabah gec kalktım
2 ıncır yedım
Oglen 2 haşlama yumurta,1 kıbrıt kutusu peynır,yarım domates,1 burgu peynır ,az göbek,5,6 dal maydanoz,5 dal roka ,çeyrek simit
Sade türk kahvesi
17:30 ıspanak ,karnabahar,brokolı den 2 yumurtadan omlet
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?