Bende oğlumla çarşıya gittim Aslında hiç cnm istemiyordu ama o gidelim deyince kıramadım
Bol bol bitkiçayı aldım
Burda aktar yok ama bitane çaycı var Hep taze çaylar oluyor onlardan aldım
Yeşilçay, ısırgan, zencefil greyfurt, rezene
Benim eşimin de sinüzleri doluymuş onu ameliyatla temizliyolar cnm
öyle tabi gülüm köklü çözüm olsun hepimiz içinTeşekkür ederım canım bende enerjımı kazanmaya calısıyorım bır saatım bır saatıme uymuyor
Valla canım bende hızlı verıp alırdım dıyet yapam bırı degıldım ama al ver ısteyerek yada ıstemeyerek denge bozuluyor bugun ıyıyım dıyoruz yarın Allah kerım o yzuden o hallere cok ınanmamak lazım hızlı verılen hızlı gerı gelıyor bıde kay kat gelıyor varsın yavas verelım varsın arafa sayalım yerımızde ama gerı almayalım
öyle tabi gülüm köklü çözüm olsun hepimiz için
Oyle canım ben bıraz erken yoruldum sankı 15 kılo verdım 7 ayda ama yoruldum bıde 30 40 versem trıplerde dolasırdım heraldr
Arkadaşın kızı var oda uyumuyoBen zaten deli gibi kız çocuk istediğim için kovayı da kova kızı olarak düşündüm.
Erkek olma ihtimali aklıma bile gelmedi
Keşke seçim şansı olsaydı
bende bazen yorulduğumu hissediyorum canım neler neler çekiyor ama tutmak zorundayız kendimizi kabak çekirdeği çok çekti canım eşim bişey istiyormusun gelirken getireyim dedi ağzıma geldi geldi gitti ama sonununda yok dedim ama sen baya baya verdin gülüm arada yemelisin en azından şu hastalıkları atlatana kadar,vucudun bağışıklığı artsın
Benim aldığım zencefil greyfurt beraberBugun yenı seyler duyuyorum bır ark ebegumecı cayı onerdı sımdı sendende greyfurt duydum acaba burda varmı merak ettım
Geçen sene oldu tatlımAmelıyat olmayı dusunuyomu abla
Ama sende o 15 kiloyu emek emek verdin cnmOyle canım ben bıraz erken yoruldum sankı 15 kılo verdım 7 ayda ama yoruldum bıde 30 40 versem trıplerde dolasırdım heraldr
Bugün halâ artıdaydım cnm
Ne olduki tatlımSelam kizlar menum
Kahvaltı 8.00 1 kk peynir, 2 yemek kaşıği menemen, 1 tutam roka
Öglen 12.00 1 küçük ekler
15.00 2 yumurta 1 dilim ekmek
20.00 1 fincan kahve
Su 2 litre
Spor yok. Bu ara çok stresliyim. Ne yedigim ne içtigimden haberim var. Allah hayra çıkarsın.
Herzamanki gibi harika tatlımSelam arkadaşlar bugünkü Menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
maydanoz,4-5 dal kıvırcık
2. Öğünüm
200 gr kadar haşlanmış,çok az yağda pembeleştirilmiş :) tavuk göğsü
3 yk ev yoğurdu
1 bardak light süt :)
( sütün bu menüyel pek alakası yok ama canım çok çekmişti )
evetttt eşim şu an kaymaklı kadayıf yemeye gittiDusununce oyle seyler geluyorkı ınsanın aklına belkı hıc yemıycegınız seyler bıle aklımıza gelıyor cuma tartılaımda bır ay olmadı korumaya gacerım cunku nısan sonunda 58 gormek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?