💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende oğlumla çarşıya gittim Aslında hiç cnm istemiyordu ama o gidelim deyince kıramadım
Bol bol bitkiçayı aldım
Burda aktar yok ama bitane çaycı var Hep taze çaylar oluyor onlardan aldım
Yeşilçay, ısırgan, zencefil greyfurt, rezene

Bugun yenı seyler duyuyorum bır ark ebegumecı cayı onerdı sımdı sendende greyfurt duydum acaba burda varmı merak ettım

öyle tabi gülüm köklü çözüm olsun hepimiz için

Oyle canım ben bıraz erken yoruldum sankı 15 kılo verdım 7 ayda ama yoruldum bıde 30 40 versem trıplerde dolasırdım heraldr
bende bazen yorulduğumu hissediyorum canım neler neler çekiyor ama tutmak zorundayız kendimizikabak çekirdeği çok çekti canım eşim bişey istiyormusun gelirken getireyim dedi ağzıma geldi geldi gitti ama sonununda yok dedimama sen baya baya verdin gülüm arada yemelisin en azından şu hastalıkları atlatana kadar,vucudun bağışıklığı artsın

Dusununce oyle seyler geluyorkı ınsanın aklına belkı hıc yemıycegınız seyler bıle aklımıza gelıyor cuma tartılaımda bır ay olmadı korumaya gacerım cunku nısan sonunda 58 gormek ıstıyorum

Selam kizlar menum
Kahvaltı 8.00 1 kk peynir, 2 yemek kaşıği menemen, 1 tutam roka

Öglen 12.00 1 küçük ekler

15.00 2 yumurta 1 dilim ekmek

20.00 1 fincan kahve

Su 2 litre
Spor yok. Bu ara çok stresliyim. Ne yedigim ne içtigimden haberim var. Allah hayra çıkarsın.

Bugun yenı seyler duyuyorum bır ark ebegumecı cayı onerdı sımdı sendende greyfurt duydum acaba burda varmı merak ettım
Benim aldığım zencefil greyfurt beraber
Her ikiside kilo vermede etkili olunca aldım
Ama burda tr deki gibi değişik bitkiler in çayı yok

Ne olduki tatlım

Menün yetersiz bence

Selam arkadaşlar bugünkü Menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
maydanoz,4-5 dal kıvırcık
2. Öğünüm
200 gr kadar haşlanmış,çok az yağda pembeleştirilmiş :) tavuk göğsü
3 yk ev yoğurdu
1 bardak light süt :)
( sütün bu menüyel pek alakası yok ama canım çok çekmişti )

Herzamanki gibi harika tatlım
Bence sütün hiç bi sakıncası yok

Dusununce oyle seyler geluyorkı ınsanın aklına belkı hıc yemıycegınız seyler bıle aklımıza gelıyor cuma tartılaımda bır ay olmadı korumaya gacerım cunku nısan sonunda 58 gormek ıstıyorum
evetttt eşim şu an kaymaklı kadayıf yemeye gittiçok ısrarcı da davrandı ama gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…