canım gün içinde su dışında içecek olarak ne tüketiyosun,yediğin 2 öğün dışında yani.hani atıyorum sütlü kahve yada sade kahve falan tüketmiyormusunSelam arkadaşlar bugünkü Menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
maydanoz,4-5 dal kıvırcık
2. Öğünüm
200 gr kadar haşlanmış,çok az yağda pembeleştirilmiş :) tavuk göğsü
3 yk ev yoğurdu
1 bardak light süt :)
( sütün bu menüyel pek alakası yok ama canım çok çekmişti )
en azından cıs yok gülümSelam kizlar menum
Kahvaltı 8.00 1 kk peynir, 2 yemek kaşıği menemen, 1 tutam roka
Öglen 12.00 1 küçük ekler
15.00 2 yumurta 1 dilim ekmek
20.00 1 fincan kahve
Su 2 litre
Spor yok. Bu ara çok stresliyim. Ne yedigim ne içtigimden haberim var. Allah hayra çıkarsın.
Ama sende o 15 kiloyu emek emek verdin cnm
Kolaymı 7 ay devam edebilmek
Cuma yersın sende :)evetttt eşim şu an kaymaklı kadayıf yemeye gittiçok ısrarcı da davrandı ama gitmedim
yok ya tartılmicam gülüm izin bitene kadar tartıya yaklaşmam.psikolojimi bozdu yaaOrası oyle ama sızın katkınız buyuk sızın basarılarınız sayesınde dahada morıve oldum ıns bu cuma sende 6 goruceksın ben ınanıyorum
Cuma yersın sende :)
bencede abla ayrıca göremesende çok istikrarlısın cumaya olmassa bile sonraki bir kaç güne görürsünBugün halâ artıdaydım cnm
Cuma eksi olursam çok mutlu olacam
Bide -400 olursa 6 lara adım atacam
Kendimi daha zayıf hissederim o zaman
Bir haber bekliyorum. O haber de gelmedi, stres oldum. 1hafta içinde haber gelir insallah.Ne olduki tatlım
Menün yetersiz bence
yok ya tartılmicam gülüm izin bitene kadar tartıya yaklaşmam.psikolojimi bozdu yaavallahi yemeye ballandıra ballandıra yerdim de tuttum kendimi
. Hayırlı haberler alırsın ınsBir haber bekliyorum. O haber de gelmedi, stres oldum. 1hafta içinde haber gelir insallah.
yok kız günaha girmeyim dedim gece geceE yeseydın sevıyosan
inş hayırlı haber olur gülümBir haber bekliyorum. O haber de gelmedi, stres oldum. 1hafta içinde haber gelir insallah.
yok kız günaha girmeyim dedim gece gecesonra bir pişmalık yaşıyom özlem sanki üstüme öküz oturuyor akıllı ol asya dedim kendi kendime
. Hayırlı haberler alırsın ıns
İnşallah kizlar..inş hayırlı haber olur gülüm
Sende o ışık zaten vardı tatlımOrası oyle ama sızın katkınız buyuk sızın basarılarınız sayesınde dahada morıve oldum ıns bu cuma sende 6 goruceksın ben ınanıyorum
Cuma yersın sende :)
Cuma olursa daha mutlu olacambencede abla ayrıca göremesende çok istikrarlısın cumaya olmassa bile sonraki bir kaç güne görürsün
Sende o ışık zaten vardı tatlım
Inşallah Özlemim bende öyle umuyorum
Pazar batırdım ama yarın dahil 4 gün çok çabaladım
Pazar +2 dim üstüne gece yedim pazartesi tartılmadım ama kesin +4 olmuşumdur
Artıların çoğu gitti AZI kaldı
Hayırlısı olsun cnmBir haber bekliyorum. O haber de gelmedi, stres oldum. 1hafta içinde haber gelir insallah.
Hadi inşallah tatlımValla ıcıme oyle doğdu abla bence - olucan
Güzel cnmselam geç oldu ama yazayım menumu
sabah 1 yumurta haşlanmış ,1 ceviz ,3 çeri domates
öğlen 1 fincan salep (kısa bir süre sonra )2 yumurta haşlanmış,1 kase yoğurt,1 dlm ekmek
ara az şekerli kahve
ara 1 br ayran
akşam 1 tabak enginar yemeği yoğurt , 1 kaşık kadar sahanda yumurta,1 dlm ekmek
sonra 1 çatal sütlü tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?