Keşke dolmayı akşamda yemeseydin cnmBende menumu verıyım dısarı cıkıcam bıraz yurucez arkadasımla
Sabah ıncılı cevızlı actıvya
Oglen bulgurlu pazı dolması(6,7 tane )
Sade türk kahvesı bır kurabıye
17:30 6,7 tane bulgurlu pazı dolması
Su 2 lt
Çok rahatsıx etmedı acıkcası bıde valla gozumde kek pudıng tartı bıseler var ama onlara bulasmıyorum ben cayı falan cok uzun yıllardır sekersız ıxıyorum tatlıyı %95 kıstım reglıyımya canım normalde ıstemezken son 1 ayda cok tatlı cekıyor hele bugun :)))) normalmı cokmu kısmısımKeşke dolmayı akşamda yemeseydin cnm
2 öğün baya bi şişlik yapabilir
Tatlım miktar olarak tabiki fazla değil ama bulgur su tutuyorya onun için dedimMefkurem şimdi hesapladım 570 kalorı almısım bugun toplamda :))
Tatlım miktar olarak tabiki fazla değil ama bulgur su tutuyorya onun için dedim
Gerçi sende o kadar etki etmiyordu heralde
Yarın artı değilsen sorun yok demektir
Bende öyleyim cnm bakalım ne olacakReglıyım ama onun artısı var gıtmısmıdır bılmıyorum cuma artı olmasında sabıte bıle razıyım yanı
Bende öyleyim cnm bakalım ne olacak
Onun 3 günlük bi listesi vardı ben niyetlendim ama bal kabağı bulamadımŞeyda çoşkun detoks mu yapsam acaba 3 gun
Onun 3 günlük bi listesi vardı ben niyetlendim ama bal kabağı bulamadım
Sen bilirsin cnm Ama yapacaksan tartıya yakın yapsan daha iyi olurÇıleklı ananaslı bıt lıstesı var balkabagını bılmıyom
Zevkle profildeki kilomu değiştirdim
Ne gökgörmediğim ama
Tabi yarın tartılsam kesin artıyımdır ama ben cuma sonuçlarına bakıyorum
Tabii ki kabul ediyorum....
Yok rakibem aç bırakma kendiniDefneyle açlık hallerı bızı beklıyor
Anaa aynı gün olmuşuz rakibe dediğin böyle olurSelamlar ben oylr bır artı uyandımkı reglı oldum ondan galıba bır gozleme dolma + 2 yapmaz heralde @mefkurem senı cok ıyı anladım valla reglıden degılde yedıklerımdense bıle pısman degılım
Boşver kız bende hala profildekine düşemedim ama inatla değiştirmiyorum
Tabii ki kabul ediyorum....
Yok rakibem aç bırakma kendini
Anaa aynı gün olmuşuz rakibe dediğin böyle olur
Canımm :)) bende geç kalktım yeni Kahvaltımı yaptım.Çok şükürKızlar ben hazırlanıp bebek mevlüdene gidecem
Akşamda oğlana gidecez
Kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın
ulasimiz sana demiyom tatlım Sen yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?