💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu siteye uzun zamandır farklı konularda takip etmeyi seviyorum ama hiç üye olmayı düşünmedim. Bu başlığa kadar. İkinci kızım 1.5 yaşında ve ben 105 kiloyum daha doğrusu DUM iki haftadır sizi takip ediyorum haberiniz yok ama sizinle tam 5 kilo verdim. Allahım bu yazdığım şimdi nereye gidicek mefkure görecek misin bilmiyorum. Ama pes etmeyin. Bana da umut oluyorsunuz

TE="mefkurem, post: 45489298, member: 650201"]Kızlar ben hazırlanıp bebek mevlüdene gidecem
Akşamda oğlana gidecez

Kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın
ulasimiz sana demiyom tatlım Sen yapabilirsin
Canımm :)) bende geç kalktım yeni Kahvaltımı yaptım.Çok şükür
kaçamak yapmaya hiç niyetim yok :) Cumayı dört gözle bekliyorumm.Bebek mevlüdünde de ne güzel ikramlar olur.Baklava varsa benim yerimede ye tatlımm :))[/QUOTE]

İsin zor o kendi acarken bile baklava yemedi benim esim nerde ins esi yediriyodr onu sim kaynanasi falan

İsin zor o kendi acarken bile baklava yemedi benim esim nerde ins esi yediriyodr onu sim kaynanasi falan [/QUOTE]
:)) Cuma günü görürüz artık

bende tedavi görüyorum gülüm yum büyümüyor benimdekarbon neredeyse hiç yemiyorum ama yinede etki etmiyor

TE="mefkurem, post: 45489298, member: 650201"]Kızlar ben hazırlanıp bebek mevlüdene gidecem
Akşamda oğlana gidecez

Kendinize iyi bakın kaçamak yapmayın
ulasimiz sana demiyom tatlım Sen yapabilirsin
Canımm :)) bende geç kalktım yeni Kahvaltımı yaptım.Çok şükür
kaçamak yapmaya hiç niyetim yok :) Cumayı dört gözle bekliyorumm.Bebek mevlüdünde de ne güzel ikramlar olur.Baklava varsa benim yerimede ye tatlımm :))[/QUOTE]

Nr yazıkki seni sevindiremicem tatlım

Hoşgeldin tatlım
Senin adına çok sevindim
Azimle devam ettikten sonra verilemicek kilo yok
Sende pes etmeden devam edersen emin ol hedefine ulaşırsın

Sabah yok gec kalktim

Oglen ananasli activya

Akşam 1 kase sebze corbasi,1 tabak karnabahar brokoli haslana .1 bardak ayran

Su 2

30 dk yuruyus
Kız akşam hariç bişey yememişinki
Akşam güzel

Selamlarrrrrr

Mevlütten yeni geldim tabiki büyük bi sınavı başarıyla geçtim çok şükür
Allahım yok yoktu. Poğaçalar börekler tatlılar pastalar sarmalar mantılar
Ama ben ne yaptım. Millet tabaklarını doldurup tıkınırken bi çay bi kahve içip geldim
Evde yoğurdumu yedim
Efferim bana
Bide uzun süredir görmeyenler beni gördü
Kimisi resmen tanımadı beni
Tabiki hep aynı sorular, ne yaptın nasıl zayıfladın v

süpersinn ablacımmya bu sorularada deli oluyorum bazen ne yaptın mış ne yaptım yemedim diyesim geliyor kimisine

süpersinn ablacımmya bu sorularada deli oluyorum bazen ne yaptın mış ne yaptım yemedim diyesim geliyor kimisine
Bende öyle dedim cnm
Hepimizin bildiği şeyler...
Zaten kilo vermek için ne yapılması gerektiğini herkes biliyor
Iş uygulamakta

Zuhalcim mükemmelsin canım.Sınavdan geçmişin daha ne olsun.Ay ne güzel banada böyle soracaklar mı ? Ay o günler çabuk gelsin :))

Zuhalcim mükemmelsin canım.Sınavdan geçmişin daha ne olsun.Ay ne güzel banada böyle soracaklar mı ? Ay o günler çabuk gelsin :))
Buds fazla kilolu olmanın avantajı
Bi zamanlar 100 ün üstünde olunca haliyle baya fark ediyor
Seninde şimdiden bellidir zaten cnm toplamda kaç kilo oldu
Sende profilinin altına boyunu kilonu yazsan unutmayız aslında

Canlar bugünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu su içildi
1 saat yürüdüm çok şükür
Kahvaltım
2 küçük portakal
bol lor peyniri
tere,maydanoz
2. Öğünüm
4 kaşık kuru fasulye
3 dilim tam b. Ekmeği
1 kk tulum peyniri
su 2.5 lt olur
1 fincan 9 lu çay

OTE="mefkurem, post: 45493163, member: 650201"]Buds fazla kilolu olmanın avantajı
Sende profilinin altına boyunu kilonu yazsan unutmayız aslında[/QUOTE]
Buds fazla kilolu olmanın avantajı
Sende profilinin altına boyunu kilonu yazsan unutmayız aslında
Canım ben Aralıkta 84 le başladım şimdi 69.5 kiloyum.ama boyum minnacık :)) 1.57

Canım ben Aralıkta 84 le başladım şimdi 69.5 kiloyum.ama boyum minnacık :)) 1.57[/QUOTE]

Seslı guldum bende boyumu sorama mınnak 157 dıyorum :)))) cok ıyı vermısın canım

bende tedavi görüyorum gülüm yum büyümüyor benimdekarbon neredeyse hiç yemiyorum ama yinede etki etmiyor
İnsülin direnci var mı sende? Eğer varsa sabah akşam ilacını da kullanmak lazım. Bir de ben sadece yumurta et yoğurt yedim yani sıfır karbonhidrat. sadece yoğurdun içine bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği koyup yedim. o da kabız olmamak için

menümü vereyim hemen
öğlen 12:00 2 dilim tam buğday ekmeği
3 dilim peynir az acıko salatalık domates

15:00 bir orta boy muz
bir activia

18:00 2 yumurtadan az yağlı karnabaharlı omlet

su 2,5 litre olmuştur
adım sayısı 5000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…