Canım kullanıyor musun bilmiyorum ama dökme yeşil çay çok iyi 1 silme çay kaşığı bir fincan sıcak suda üzeri kapalı bir şekilde 3-4 dk demleyerek içebilirsin.Faydasını mutlaka görürsün birde ben bu ara sallama 9 çaya takıldım maşallah oda çok iyi denemekte fayda var.Geçmiş olsun canımo şurubu da sevmiyorum çok. bi ara bekunis kullanmıştım. şuan hiç bir şeye tepki vermiyor vücut. doktor tarafından kontrol ile bir yıl ilaç tedavisi de gördüm çok geçsin dedi doktor ileri devam etmeyelim dedi
Canımmm hayırlısı ile korumaya geçersin inşallah ama seni hep burda görelim.Sayende enerjimiz artıyor.Birde Zuhalcim bize ilk başladığın kilodaki ve son kilonun fotoğrafını atarsan motivasyonumuz daha da artar :)Benim menüler örnek değil cnm
15 aydır devam ettiğim için artık normal menüyle veremiyorum
Zaten bu hafta bitirme kararı aldım
canım hep dökme yeşilçay kullanıyorum. diğer çayları da genelde kendim demlemeye dikkat ediyorum. adaçayı vsCanım kullanıyor musun bilmiyorum ama dökme yeşil çay çok iyi 1 silme çay kaşığı bir fincan sıcak suda üzeri kapalı bir şekilde 3-4 dk demleyerek içebilirsin.Faydasını mutlaka görürsün birde ben bu ara sallama 9 çaya takıldım maşallah oda çok iyi denemekte fayda var.Geçmiş olsun canım
Canım kullanıyor musun bilmiyorum ama dökme yeşil çay çok iyi 1 silme çay kaşığı bir fincan sıcak suda üzeri kapalı bir şekilde 3-4 dk demleyerek içebilirsin.Faydasını mutlaka görürsün birde ben bu ara sallama 9 çaya takıldım maşallah oda çok iyi denemekte fayda var.Geçmiş olsun canım
Kendini tutmaya çalışacan emelcim başka yolu yokki maalesefKizlar ben cok yiyorum valla tutamiyorum kendimi ve hep hamur isi
Ya ben napicam
Biyere gittiğim yok kuzum
Canım inşallah hedefini tutturup mezun olursun ayyy kız ikimiz aynı hafta mezun olcaz desene..muska77
Defnem Hadi inşallah cnm çok sevindim senin adına
Bende sonuç ne olursa olsun bu hafta mezun olma kararı aldım
Halâ artıdayım Ama, cuma bi mucize olup 68 e düşersem çok sevinecem zaten hedef 68 yazılmıştı
Ki yaptıklarının hiç biri cıss değilmiş hepside hafif ve sağlıklı...Biyere gittiğim yok kuzum
Emel yaz geliyor güzelim
Yazın pişman olmamak için şimdiden önlemini alman lazım
Bizimde canımız neler istiyor ama kendimizi tutmaya çalışıyoruz
Bak halâ artıdayım diye gelenlerin yanında yaptıklarımdan bir lokma bile yemedim
Kizlar ben cok yiyorum valla tutamiyorum kendimi ve hep hamur isi
Ya ben napicam
Naber tatlım hiç görünmedin bugünAfiyet olsun emel
ne yedin kızzOyyy ozlem afiyet olsun dedin ya icime bi sizi girdi
Menüm
7,45-13,30 ve 16,30da
1'er kase ayran aşı çorbası
Su 3,5 oldu 4 olur
Spor 45+60+60 dk yürüyüş.
Canım Doğadan 9'lı çay diye geçiyor.Çok iyi geldi bana deneyebilirsin :)Adi 9 caymi bende form karisik bitki aliyorum oda bende cok ise yariyir ama ben sık sık ıcmıyorum ozaman oda ıse yaramıyor aynı caymı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?