💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım kullanıyor musun bilmiyorum ama dökme yeşil çay çok iyi 1 silme çay kaşığı bir fincan sıcak suda üzeri kapalı bir şekilde 3-4 dk demleyerek içebilirsin.Faydasını mutlaka görürsün birde ben bu ara sallama 9 çaya takıldım maşallah oda çok iyi denemekte fayda var.Geçmiş olsun canım

Benim menüler örnek değil cnm
15 aydır devam ettiğim için artık normal menüyle veremiyorum
Zaten bu hafta bitirme kararı aldım
Canımmm hayırlısı ile korumaya geçersin inşallah ama seni hep burda görelim.Sayende enerjimiz artıyor.Birde Zuhalcim bize ilk başladığın kilodaki ve son kilonun fotoğrafını atarsan motivasyonumuz daha da artar :)

canım hep dökme yeşilçay kullanıyorum. diğer çayları da genelde kendim demlemeye dikkat ediyorum. adaçayı vs

Adi 9 caymi bende form karisik bitki aliyorum oda bende cok ise yariyir ama ben sık sık ıcmıyorum ozaman oda ıse yaramıyor aynı caymı acaba

Selamlarrrrrr canlar

Malum sabah misafirim vardı onlar öğlen gittiler hemen arkasından görümcemler geldi
Daha biraz önce onlarda gitti
Aklım burda kaldı ama gelemedim

Bugün ıspanağı az kavurup içine 3 yumurta bşraz yulaf kepeği beyaz peynir yoğurt süt yarım Paket kabartma tozu baharatlar atıp fırına verdim
Kesinlikle tavsiye ederim herkes çok beğendi börek gibi oldu

Brokoliyi çiğ robottan çektim içine rendelenmiş havuç, bşraz diri çekilmiş ceviz limonsuyu az yağ tuz nar ekşisi (şart değil) koydum
O da harika oldu

Kerevizide az kavurup sarımsaklı yoğurtladım
Çiğden daha lezzetli oldu

En azından yiyenler öyle dedi
Çünkü ben hiç birinden yemedim
Menülerime rağmen benim vücut cumadan önce eksiye düşmemekde direniyor
Bikaç gündür spor yapamadım bugün mutlaka yapmam lazım biraz dinleyimde

muska77
Defnem Hadi inşallah cnm çok sevindim senin adına
Bende sonuç ne olursa olsun bu hafta mezun olma kararı aldım
Halâ artıdayım Ama, cuma bi mucize olup 68 e düşersem çok sevinecem zaten hedef 68 yazılmıştı

X xDerinMavix
Reyhanım artık yeter cnm daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü yüzüm çirkinleşiyor sanki burnum kocaman oldu gibi geliyor
Yarın yeni Foto çekicem son halime bakardınız

ulasimiz
Tatlım fotolarım var
Yarında son halimi koyacam
Beni herhafta gören kadınlar, bugün iyice zayıflamışın dediler
Banada daha inceldim gibi geliyor
Seni izliyorum
Beni izlersen görebilirsin.
görünüşüm beni rahatsız etmiyor artık
Dediğim gibi 70 e çıkmadıktan sonra benim için sorun yok

Mefkurem pardon.zuha abla nereye gidiyosun?

Gidemezsin bir yere
Biyere gittiğim yok kuzum

Emel yaz geliyor güzelim
Yazın pişman olmamak için şimdiden önlemini alman lazım
Bizimde canımız neler istiyor ama kendimizi tutmaya çalışıyoruz
Bak halâ artıdayım diye gelenlerin yanında yaptıklarımdan bir lokma bile yemedim

Canım inşallah hedefini tutturup mezun olursun ayyy kız ikimiz aynı hafta mezun olcaz desene..
Ne kadar güzel denk geldi.. Eee kalpler bir...
Benimde 65di hedefim tutturacağım ve mezun olacağım allahın izni ile..

Ki yaptıklarının hiç biri cıss değilmiş hepside hafif ve sağlıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…