💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

haklisiniz.

İste sorunum da bu irade sifir ya bihaftalik plan.yapip gidiyorum markete sebzemifalan filan aliyorum sabah yapiyorum pattt bozuluyor
ya bak inan ki evde oluncada öyle bir misafir geldiği zaman düzen bozuluyor köfteler bilmem neler ama tutuyoz kendimizi tutmamız lazım yani bide laf sokmalar oluyor yemeyince siniri zıplıyor insanın senin istisna dışında öyle durumunda yok

haklisiniz.

İste sorunum da bu irade sifir ya bihaftalik plan.yapip gidiyorum markete sebzemifalan filan aliyorum sabah yapiyorum pattt bozuluyor
Emelcim bak burda herkes senin için o kadar laf döküyor
Ama biz daha fazlasını yapamayız elimizden başka bişey gelmez
Dediğim gibi seçim senin

Bence insan kararlı olduktan sonra hiç bişey bahane olamaz

onu diyorum işte abla aynen bak kv gilin geldiği gündüü pastalar şunlar bunlar bide laf sokuyolar ki görsen onlara uysam diyet gitti yani yedim o gün bişeyler öyle ama en azından sağlıklı şeyler di

Naber tatlım hiç görünmedin bugün

Hafıf basım agrıyor sardım evlılık programlarına bakıyorum arada burda kımse yok cıkıyom zamanlamayı tutturamıyoruz:)

Oyyy ozlem afiyet olsun dedin ya icime bi sizi girdi

Ne dıyım emel ne desek fayda etmedı

Canım Doğadan 9'lı çay diye geçiyor.Çok iyi geldi bana deneyebilirsin :)

Denerım elımdekıler bıtsın ben nırmal şartlardada bıtkı cayı severım :) tavsıye uzerıne almak daha ıyı oluyor

Hadi inşallah cnm

Bugün ananas yaptım milletin yanında kendime ananas koydum o yüzden yemedim
Yarında lapa yapıcam
Ne kadar giderse artık

Hadi bakalım gelsin eksiler
İnşallah gelecek canım sağol..
Ya ben her akşam neler yediriyorum eşime ve çocuklara, onlar yerken ben kahvemi içiyorum yada yeşilçayımı..
@EMELinEMELi sence benim canım istemiyormu o yemekleri..
Ve her gece bide tost vs yapıyorum eşime 22-23 gibi ve karnım zil çalıyor o saatlerde..
İrade ve kararlılık başka yolu yok.

onu diyorum işte abla aynen bak kv gilin geldiği gündüü pastalar şunlar bunlar bide laf sokuyolar ki görsen onlara uysam diyet gitti yani yedim o gün bişeyler öyle ama en azından sağlıklı şeyler di
Insan gerçekten bişey istiyorsa onunda gereğini yapması lazım
Ya hedefe ulaşacaz yada herşeyi yiyip tombiş olmaya devam edecez
Hepimiz gezmelere gidiyoruz gelenler oluyor ve bisürü Cısslar
Ama tartıda eksi görmek çok daha mutlu ediyor

Bence de yeter ablacım şuan gayet iyisin.
Burun olayı sana öyle geliyordur.
Senin boyun da uzun kilom ideal bence şuan.

Ben de mesela verebilseydim aşırı zayıf olmak istemezdim.
Gerçi veremiyorum o da ayrı ama.

Emelcim bak burda herkes senin için o kadar laf döküyor
Ama biz daha fazlasını yapamayız elimizden başka bişey gelmez
Dediğim gibi seçim senin
emel seninle aynı durumdayım.nasıl olacak bilmiyorum.ama bir tahminim var.
spor yapınca kaçamak yapmak daha zor sanki boşa eziyet etmişim kendime gibi geliyor.şu ara yapamıyorum ben de.

Canım cok cok ıster yerım onu bıle olculu yemek lazım ama evde var dıye yemem yanlız yasamıyoruzkı evde dıyette olmayan ınsanlar var yıyıp kılo almayan ınsan var benım kız kardesım ısten gec gelır mutlaka cıps cıkolata yer almıyor kılo sabıt kılosu gece tartılıyor o kadar yemege ragmen 50 gormuyor ben yemıycem dıye o nıye mahrum kalsın yada dısarı cıkıyoruz bır kahve hcmeye mıllet yan masada pasta yıyor oruc tutarken mılelt yıyor dıye bozuyormuyuz nefıs meselesı valla ben kılodan hıc memnun olmadım memnunum dıyen kendını kandırır

İste sizi yormamak adina da.mmenu.yazmiyorum fazla biseyler payladmamaya calisiyorum. Haklisiniz sizin.motivenizide dusurebilirim farkindayim.

Neyse hakkimizda hayirlisi.

Ben kendı adıma kımsenın kacamagını gorup canım cekmıyor yada motıvem dusmuyor sadece emeklerınzıı cope atmanıza uzuluyorum burda baya ark dost olduk bırbırımıze sen dıyosan ben yapamıyorum memnunum ozaman yıne destek oluruz

İste sizi yormamak adina da.mmenu.yazmiyorum fazla biseyler payladmamaya calisiyorum. Haklisiniz sizin.motivenizide dusurebilirim farkindayim.

Neyse hakkimizda hayirlisi.
Tatlım bu hepimiz için geçerli
Yani sen yedin diye benimde yicem anlamına gelmez
Çünkü ben 15 aydır kilo vermeye odaklandım ve bunu başarmak için elimden geleni yaptım
Şimdide bunun mutluluğunu yaşıyorum
Sürekli iltifatlar duyuyorum
Istiyorum ki burdaki herşeyimizi paylaştığımız Kader arkadaşlığı yaptığımız sizlerde hedefinize ulaşın
Buraya menünü yazıp yazmaman bizim mptivasyonumuzu etkilemez
Ama senin adına üzülüyoruz
Tabiki sen zayıflamak istemiyorsan onun için bişey yapamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…