offf offff offfff maşşallah sana yani ne diyimmDun yedim sac boregi
Bugun patatesli borek ekmek arasi et doner
Oh oh allah versin bu ne kızım bari bi tane cıs ye..Dun yedim sac boregi
Bugun patatesli borek ekmek arasi et doner
Biz ne desek boş.haklisiniz.
İste sorunum da bu irade sifir ya bihaftalik plan.yapip gidiyorum markete sebzemifalan filan aliyorum sabah yapiyorum pattt bozuluyor
ya bak inan ki evde oluncada öyle bir misafir geldiği zaman düzen bozuluyor köfteler bilmem neler ama tutuyoz kendimizi tutmamız lazım yani bide laf sokmalar oluyor yemeyince siniri zıplıyor insanın senin istisna dışında öyle durumunda yokhaklisiniz.
İste sorunum da bu irade sifir ya bihaftalik plan.yapip gidiyorum markete sebzemifalan filan aliyorum sabah yapiyorum pattt bozuluyor
Emelcim bak burda herkes senin için o kadar laf döküyorhaklisiniz.
Hadi bakalım gelsin eksilerMenüm
7,45-13,30 ve 16,30da
1'er kase ayran aşı çorbası
Su 3,5 oldu 4 olur
Spor 45+60+60 dk yürüyüş.
Bence insan kararlı olduktan sonra hiç bişey bahane olamazya bak inan ki evde oluncada öyle bir misafir geldiği zaman düzen bozuluyor köfteler bilmem neler ama tutuyoz kendimizi tutmamız lazım yani bide laf sokmalar oluyor yemeyince siniri zıplıyor insanın senin istisna dışında öyle durumunda yok
onu diyorum işte abla aynen bak kv gilin geldiği gündüü pastalar şunlar bunlar bide laf sokuyolar ki görsen onlara uysam diyet gitti yani yedim o gün bişeyler öyle ama en azından sağlıklı şeyler diBence insan kararlı olduktan sonra hiç bişey bahane olamaz
Naber tatlım hiç görünmedin bugün
Oyyy ozlem afiyet olsun dedin ya icime bi sizi girdi
Canım Doğadan 9'lı çay diye geçiyor.Çok iyi geldi bana deneyebilirsin :)
Hadi inşallah cnmCanım inşallah hedefini tutturup mezun olursun ayyy kız ikimiz aynı hafta mezun olcaz desene..
Ne kadar güzel denk geldi.. Eee kalpler bir...
Benimde 65di hedefim tutturacağım ve mezun olacağım allahın izni ile..
Ki yaptıklarının hiç biri cıss değilmiş hepside hafif ve sağlıklı...
İnşallah gelecek canım sağol..Hadi bakalım gelsin eksiler
Ya ben her akşam neler yediriyorum eşime ve çocuklara, onlar yerken ben kahvemi içiyorum yada yeşilçayımı..Bence insan kararlı olduktan sonra hiç bişey bahane olamaz
Ananas güzel seçim lapada sana yarıyor Umarım 68i görürsün..Hadi inşallah cnm
Bugün ananas yaptım milletin yanında kendime ananas koydum o yüzden yemedim
Yarında lapa yapıcam
Ne kadar giderse artık
Insan gerçekten bişey istiyorsa onunda gereğini yapması lazımonu diyorum işte abla aynen bak kv gilin geldiği gündüü pastalar şunlar bunlar bide laf sokuyolar ki görsen onlara uysam diyet gitti yani yedim o gün bişeyler öyle ama en azından sağlıklı şeyler di
Selamlarrrrrr canlar
Malum sabah misafirim vardı onlar öğlen gittiler hemen arkasından görümcemler geldi
Daha biraz önce onlarda gitti
Aklım burda kaldı ama gelemedim
Bugün ıspanağı az kavurup içine 3 yumurta bşraz yulaf kepeği beyaz peynir yoğurt süt yarım Paket kabartma tozu baharatlar atıp fırına verdim
Kesinlikle tavsiye ederim herkes çok beğendi börek gibi oldu
Brokoliyi çiğ robottan çektim içine rendelenmiş havuç, bşraz diri çekilmiş ceviz limonsuyu az yağ tuz nar ekşisi (şart değil) koydum
O da harika oldu
Kerevizide az kavurup sarımsaklı yoğurtladım
Çiğden daha lezzetli oldu
En azından yiyenler öyle dedi
Çünkü ben hiç birinden yemedim
Menülerime rağmen benim vücut cumadan önce eksiye düşmemekde direniyor
Bikaç gündür spor yapamadım bugün mutlaka yapmam lazım biraz dinleyimde
muska77
Defnem Hadi inşallah cnm çok sevindim senin adına
Bende sonuç ne olursa olsun bu hafta mezun olma kararı aldım
Halâ artıdayım Ama, cuma bi mucize olup 68 e düşersem çok sevinecem zaten hedef 68 yazılmıştı
X xDerinMavix
Reyhanım artık yeter cnm daha fazla kilo vermek istemiyorum çünkü yüzüm çirkinleşiyor sanki burnum kocaman oldu gibi geliyor
Yarın yeni Foto çekicem son halime bakardınız
@ulasimiz
Tatlım fotolarım var
Yarında son halimi koyacam
Beni herhafta gören kadınlar, bugün iyice zayıflamışın dediler
Banada daha inceldim gibi geliyor
Seni izliyorum
Beni izlersen görebilirsin.
görünüşüm beni rahatsız etmiyor artık
Dediğim gibi 70 e çıkmadıktan sonra benim için sorun yok
emel seninle aynı durumdayım.nasıl olacak bilmiyorum.ama bir tahminim var.Emelcim bak burda herkes senin için o kadar laf döküyor
Ama biz daha fazlasını yapamayız elimizden başka bişey gelmez
Dediğim gibi seçim senin
onu diyorum işte abla aynen bak kv gilin geldiği gündüü pastalar şunlar bunlar bide laf sokuyolar ki görsen onlara uysam diyet gitti yani yedim o gün bişeyler öyle ama en azından sağlıklı şeyler di
İste sizi yormamak adina da.mmenu.yazmiyorum fazla biseyler payladmamaya calisiyorum. Haklisiniz sizin.motivenizide dusurebilirim farkindayim.
Neyse hakkimizda hayirlisi.
Tatlım bu hepimiz için geçerliİste sizi yormamak adina da.mmenu.yazmiyorum fazla biseyler payladmamaya calisiyorum. Haklisiniz sizin.motivenizide dusurebilirim farkindayim.
Neyse hakkimizda hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?