💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence de yeter ablacım şuan gayet iyisin.
Burun olayı sana öyle geliyordur.
Senin boyun da uzun kilom ideal bence şuan.

Ben de mesela verebilseydim aşırı zayıf olmak istemezdim.
Gerçi veremiyorum o da ayrı ama.
Ama verecen tatlım
Bak geçen sefer bırakmasaydın şimdi 8 lerdeydin
Yinede zararın neresindesin dönülse kardır
Bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok

Yarın son halime bakın ama dürüstce yorum yapın
Gerçi daha fazlan var desenizde ben mezun olacam çünkü artık normal menüyle veremiyorum
Bi süre vücudu dinlendirmem lazım

Hoşgeldin cnm
Düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsin bize
Kendini tanıtırmısın

Ozlemcim artik soz verip tutamamak beni acayip yoruyor. Bu tarif edilemez bir his.

Canan senin kilon yine iyi canim ben hala siskoyum
42 44 giyiyorm canım yaaa
bir se ne yesem eiim gözümün içine bakıyor.yeme der gibi.o hiç sevmiyor kiloyu.bu da beni mutsuz ediyor işte

42 44 giyiyorm canım yaaa
bir se ne yesem eiim gözümün içine bakıyor.yeme der gibi.o hiç sevmiyor kiloyu.bu da beni mutsuz ediyor işte
O zaman neden mutlu olmak için çaba göstermiyosun tatlım
Ama bana bahane söylemeyin
Çünkü yapamıyorum diye bişey yok
Yemeği çok seven hatta bağımlı olan 123 kiloya çıkmış bu yaşta biri yapabildeyse siz haydi haydi yaparsınız

Emel canan siz bi taraftan çok şanslısınız
Çünkü burda sizin için çok güzel örnekler var
Defne özlem Asya Husna
Hepsi çok emek verip bununda karşılığını almış kişiler
Yani isteyip çaba gösterince oluyor demekki

Ya ben seni böylede seviyorum deyip kendini salmana sebep olsaydıda 100lere çıksaydın..
Hayır canım işinize gelmiyor.
Adamlar size iyilik yapıyorlar aslında.
Bence bunu dile getirsin yada getirmesin her erkek yanında ince bi kadın ister
Bunun sevgiyle alakası yok

Ozlemcim artik soz verip tutamamak beni acayip yoruyor. Bu tarif edilemez bir his.

Canan senin kilon yine iyi canim ben hala siskoyum

Emel yanlıs anlama ama sen bır kere yapıp bırakmıyosum 15 gub yedın adanada geldın haftada 3,4 kacamak devam ettın sanslısın bızım gıbı gerı almıyosun bır ogun odul verıyoz 1 -2 kılo alıyoruz senın haftada aldıgını bız bır ogunde alıyoruz sence senın ıcınmı bızım ıcınmı yorucu burda bır cogunuz ac kalıyoruz aç kusura bakma yorulmak degıl senınkı ıradenı kaybetmıssın buda senın elınde guzel bır bayansın daha guzel olmak senın elınde bence bu ısın bır sırrı ne ıstedıgıne karar vermek benım tercıhım zayıf olmak ben bıse gıyınce buyuk beden olsun ıstemıyorum ben saklanmak ıstemıyorum sag sıldan yag kılolarım cıksın ıstemıyorum ve babam hastayken hep kardesım kucagında tasıdı babam yurumekte zorlanıyodı son zamanlarsa tamamen yuruyemez oldu eger babam cok kılolu olsa kımse tasıyamazdı kı benım kardesım 185 boyunda babam normal kılodayken bıle zorlandı ben hep bunu dusunuyorum cunku Allah korusun hastalık ne zaman kıme gelır bılmıyorım benım kendımce korkularım var kendımce ısteklerım var suanda basım agrıyor keyfım yok yemek yemek ıstıyorum ama kendıme ben dur dıyorum bende yoruldum bır sure kılomu korıycam ama benım ıcın kılo korumakla verme cabası es deger olucak hızlı alan bırıyım karar senın canım sen bızı degıl kendını dusun bız hersekılde senın destekcınız bıde herkez farketmıstır sen kılo verırken neselı pozıtıftın

Menumu verıyım basım agrısı dınerse cıkıp yurucem

Sabah mandalına

13:20 tavuk suyuna sehrıye çorbası

Yarım yaglı sut ve su karısık mıstık çay

Sade türk kahvesı

1 mandalına

18:00 1 kase tavuk suyuna şehrıye çorbası

20:00 2 mandalına

Su 3 lt

Yatmadan karısık bıtkı cayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…