Bugün halâ artıdaydım cnmAnanas güzel seçim lapada sana yarıyor Umarım 68i görürsün..
Ama verecen tatlımBence de yeter ablacım şuan gayet iyisin.
Burun olayı sana öyle geliyordur.
Senin boyun da uzun kilom ideal bence şuan.
Ben de mesela verebilseydim aşırı zayıf olmak istemezdim.
Gerçi veremiyorum o da ayrı ama.
Olur olur geçen haftada öyleydn..Bugün halâ artıdaydım cnm
Inşallah olur
Hoşgeldin cnmselam kızlar bende 80 de diyetisyene basladım bi bucuk ayda 73 oldum ama bu aralar bosladım diyetisyeni bırakınca tekrar motive olmak istiyorum birturlu yeniden baslayamıyorum tüp bebek yaptırıcam ondan once zayıfamak istiyorum
42 44 giyiyorm canım yaaaOzlemcim artik soz verip tutamamak beni acayip yoruyor. Bu tarif edilemez bir his.
Canan senin kilon yine iyi canim ben hala siskoyum
Emel şimdi fotona baktımOzlemcim artik soz verip tutamamak beni acayip yoruyor. Bu tarif edilemez bir his.
Keşke benim eşimde öyle olsaydı.42 44 giyiyorm canım yaaa
bir se ne yesem eiim gözümün içine bakıyor.yeme der gibi.o hiç sevmiyor kiloyu.bu da beni mutsuz ediyor işte
O zaman neden mutlu olmak için çaba göstermiyosun tatlım42 44 giyiyorm canım yaaa
bir se ne yesem eiim gözümün içine bakıyor.yeme der gibi.o hiç sevmiyor kiloyu.bu da beni mutsuz ediyor işte
Ya ben seni böylede seviyorum deyip kendini salmana sebep olsaydıda 100lere çıksaydın..öyle deme defne insan kötü hissediyor
Bence bunu dile getirsin yada getirmesin her erkek yanında ince bi kadın isterYa ben seni böylede seviyorum deyip kendini salmana sebep olsaydıda 100lere çıksaydın..
Hayır canım işinize gelmiyor.
Adamlar size iyilik yapıyorlar aslında.
Öyle ama ben şişnman kadın sevmiyorum dese asla almazdımBence bunu dile getirsin yada getirmesin her erkek yanında ince bi kadın ister
Bunun sevgiyle alakası yok
Ozlemcim artik soz verip tutamamak beni acayip yoruyor. Bu tarif edilemez bir his.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?