Dürüst olmam gerekirse en azından bi 10 Kilo vermen lazım cnmEbvet zuhal abla 3 hafta oldu sanirim
Teşekkür ederim bitanemZuhalcimm resimlerini görünce motivasyonum tavan yaptı :) Emeğine,sana Maşallah Allah nazarlardan korusun.Bütün fotoğrafların güzel..O siyah uzun elbiseli fotoğrafında çok güzel ,asil çıkmışsın canım benim.
Keşke şehriye yerine tavuk çorbası yapsaydın cnmMenumu verıyım basım agrısı dınerse cıkıp yurucem
Sabah mandalına
13:20 tavuk suyuna sehrıye çorbası
Yarım yaglı sut ve su karısık mıstık çay
Sade türk kahvesı
1 mandalına
18:00 1 kase tavuk suyuna şehrıye çorbası
20:00 2 mandalına
Su 3 lt
Yatmadan karısık bıtkı cayı
Öyle ama ben şişnman kadın sevmiyorum dese asla almazdım
işin doğrusu bu benimde işime geldi o lafları..
Keşke şehriye yerine tavuk çorbası yapsaydın cnm
Gayet guzel olmus afiyet olsun basinin agrisi icin gecmis olsun cok zor devamli migren agrisi cekiyorum bendeMenumu verıyım basım agrısı dınerse cıkıp yurucem
Sabah mandalına
13:20 tavuk suyuna sehrıye çorbası
Yarım yaglı sut ve su karısık mıstık çay
Sade türk kahvesı
1 mandalına
18:00 1 kase tavuk suyuna şehrıye çorbası
20:00 2 mandalına
Su 3 lt
Yatmadan karısık bıtkı cayı
Öğlen akşam güzel cnmİyi akşamlar menüm
8:30 1 dlm peynir o borek
14:30 yumurta ile pirada
1 dlm ekmek
18:30 mantar
Yoğurt yiycen
Su 2 oldu
Geçmiş olsun cnm Allahtan büyük bişey olmamışHıc yag yok ama sehrıye az bıde dun hasladım tavuk suyuna yaptım bızım sımdıde kombı su akıyıyor 2 gundur mutfak karısık ev tıtanık gıbı su altında kalma rıskı ıcınde bunu erken farkettıkte buyuk bıse olmadı
Hepsi harika tatlımBugun ki menum
Sabah 10:30
1 bardak ilik limonlu su
Kahvalti 11;00
2 kasik kiymayla 2 yumurta
Aksam 17:00
4-5 kasik pirincsiz pirasa
1 kase yogurt
Su 3 litreyi gecti cok sukur
Spor
45+45 tempolu yuruyus
1 saat bisiklet
45 dk plates
Öğlen akşam güzel cnm
Senin kilon için suyu halâ az içiyosun
Abla ben yarin yapicam lapayi tam olarak napmam gerektigi soylermisinGeçmiş olsun cnm Allahtan büyük bişey olmamış
Yoğurtlu tavuk çorbası detoks etkisi yaratıyor baya bi eksi yapıyordu onun için dedim
Yarın bana eşlik edecekmisin lapada
Gerçi şimdiye kadar yapmadıysan sende nasıl etki eder bilemem
Bana iyi geliyor
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi yapılacakAbla ben yarin yapicam lapayi tam olarak napmam gerektigi soylermisin
Kilo *0.33 mlDimi abla ya bu su hesabını nasıl yapiosun bir hatırlatirnisin lutfeb
Ayyyyy icmem gereken su nerdeyse 3.5 lt oyyyhhh nasıl icicem bilmem ama icicem bir şekilde teşekkür lerKilo *0.33 ml
Senin için 96 *0.33 buda 3.150 falan yapar
aynen öyle ablacım istediğin elbiseyi giymenin verdiği hazzı hiçbir tatlı veremez.benim ne zorluklara rağmen kilo vermeye çalıştığıma şahitsiniz basen yorulsamda isyana bağlasamda bırakmıyorum bıraksam nolacak verilen kilolar geri gelecekInsan gerçekten bişey istiyorsa onunda gereğini yapması lazım
Ya hedefe ulaşacaz yada herşeyi yiyip tombiş olmaya devam edecez
Hepimiz gezmelere gidiyoruz gelenler oluyor ve bisürü Cısslar
Ama tartıda eksi görmek çok daha mutlu ediyor
Gayet guzel olmus afiyet olsun basinin agrisi icin gecmis olsun cok zor devamli migren agrisi cekiyorum bende
Geçmiş olsun cnm Allahtan büyük bişey olmamış
Yoğurtlu tavuk çorbası detoks etkisi yaratıyor baya bi eksi yapıyordu onun için dedim
Yarın bana eşlik edecekmisin lapada
Gerçi şimdiye kadar yapmadıysan sende nasıl etki eder bilemem
Bana iyi geliyor
tabi özlemim yaa dün gece karnım zil çalıyordu eşim dışardaydı aradı yaşpasta getirim mi diyor dedim sen insanmısınnnCanım cok cok ıster yerım onu bıle olculu yemek lazım ama evde var dıye yemem yanlız yasamıyoruzkı evde dıyette olmayan ınsanlar var yıyıp kılo almayan ınsan var benım kız kardesım ısten gec gelır mutlaka cıps cıkolata yer almıyor kılo sabıt kılosu gece tartılıyor o kadar yemege ragmen 50 gormuyor ben yemıycem dıye o nıye mahrum kalsın yada dısarı cıkıyoruz bır kahve hcmeye mıllet yan masada pasta yıyor oruc tutarken mılelt yıyor dıye bozuyormuyuz nefıs meselesı valla ben kılodan hıc memnun olmadım memnunum dıyen kendını kandırır
aynen öyle ablacım istediğin elbiseyi giymenin verdiği hazzı hiçbir tatlı veremez.benim ne zorluklara rağmen kilo vermeye çalıştığıma şahitsiniz basen yorulsamda isyana bağlasamda bırakmıyorum bıraksam nolacak verilen kilolar geri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?