💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Teşekkür ederim bitanem
Ama son 1 ayda birazdaha inceldim gibi geliyor
Bakalım yarın siz karar verin ama dürüstce
Yoksa kendimimi kandırıyom

Keşke şehriye yerine tavuk çorbası yapsaydın cnm

Öyle ama ben şişnman kadın sevmiyorum dese asla almazdım
işin doğrusu bu benimde işime geldi o lafları..

Bekar bır ınsan olarak sısman esım olsun ıstemem artık erkekler bıle coxukları eslerı ıcın dıyet spor yapıyor erkekler eslerıne bıse demıyor ama mılleye sısko deer benım erkek kardesım kendı kıloyuyken esı kılolu ona laf etmez bana şişko dıye takılırdı bence eslerı kırılıp küsmesın dıye ses etmıyolar

Gayet guzel olmus afiyet olsun basinin agrisi icin gecmis olsun cok zor devamli migren agrisi cekiyorum bende

Geçmiş olsun cnm Allahtan büyük bişey olmamış

Yoğurtlu tavuk çorbası detoks etkisi yaratıyor baya bi eksi yapıyordu onun için dedim

Yarın bana eşlik edecekmisin lapada
Gerçi şimdiye kadar yapmadıysan sende nasıl etki eder bilemem
Bana iyi geliyor

Bugun ki menum
Sabah 10:30
1 bardak ilik limonlu su
Kahvalti 11;00
2 kasik kiymayla 2 yumurta
Aksam 17:00
4-5 kasik pirincsiz pirasa
1 kase yogurt
Su 3 litreyi gecti cok sukur
Spor
45+45 tempolu yuruyus
1 saat bisiklet
45 dk plates
Hepsi harika tatlım

Abla ben yarin yapicam lapayi tam olarak napmam gerektigi soylermisin

aynen öyle ablacım istediğin elbiseyi giymenin verdiği hazzı hiçbir tatlı veremez.benim ne zorluklara rağmen kilo vermeye çalıştığıma şahitsiniz basen yorulsamda isyana bağlasamda bırakmıyorum bıraksam nolacak verilen kilolar geri gelecek

Gayet guzel olmus afiyet olsun basinin agrisi icin gecmis olsun cok zor devamli migren agrisi cekiyorum bende

Zaten sınuzıt var annemde delırttı ıkı katı oldu

Sağol ablacım ben hıc yapmadım nasıl yapılıyor sana zahmet bana tarıf verırmısın

tabi özlemim yaa dün gece karnım zil çalıyordu eşim dışardaydı aradı yaşpasta getirim mi diyor dedim sen insanmısınnnyok hiçbişey istemiyorum dedim kapattım hemen fikrim değişmesin diyeekendimzi tutacaz ya napalım bizler şansısız bu konuda kimisi dediğin gibi ne kadar yese de almıyor arkadaş biz kaçamak yapsak 3 güne patlıyor dikkat edicez artık

Valla asya dogru dıyosun kıyafet alıyorumya nasıl mutluyum kısa montlar aldım kendıme oram buram kapandın demeden begendıgımı keyıf verıyır valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…