💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

abla bende mutlaka görmek istiyom seni bak yarın dr randevum var öğlene evde olurum inş göreyim bende seni

Her evde var annem ben bu yastan sınra ınce olsam ne olcak dıyor kı kılolu degıl cok kardesım desen almıyor cıkolata delısı hergun yer ben varım dıye yemıycekmı yıyor bır poset cıkolata cıps ne arasan var baska yeme dıyodum baktım olcak ıs degıl hep bırılerı yıcek bızjmde sansımız bu

Valla asya dogru dıyosun kıyafet alıyorumya nasıl mutluyum kısa montlar aldım kendıme oram buram kapandın demeden begendıgımı keyıf verıyır valla
sen şimdi tam çıtırsın kuzum benim baya var daha ama şu halime de şükür eski halime göre çağla şikel gibi oldum

bizim evdede eşim maşşallahı var gece saat 1 lerde sucuklu kaşarlı tostlar yapıyor bir kokuyor varya uykumdan oluyorum o kokularla ama napalım başetmemiz lazım

sen şimdi tam çıtırsın kuzum benim baya var daha ama şu halime de şükür eski halime göre çağla şikel gibi oldum

Ben boyfırend kot ıstıyom oda 28 besen olmam. Lazım yarın denıycem kardesımle cıkıcaz :) bakalım

Husayn yazmıştım cnm okudunmu

Yenımı yazdın abla bendekı hafıza balıktan beter

bizim evdede eşim maşşallahı var gece saat 1 lerde sucuklu kaşarlı tostlar yapıyor bir kokuyor varya uykumdan oluyorum o kokularla ama napalım başetmemiz lazım

Oyle ramazanda ınan ben calısırken ınsanlar gelırdı ellerınde su dondurma yemek onları gorup oruc bozmadım sımdı bırı yedı. Dıye bozmam ah keske hıc 80 lere cıkmasaydıö dur desydım

1.65 canım suan çalışmıyorum bebek istiyoruz 3 senedir olmuyor malesef ha olur derken işe giremedim bir türlü stres üzüntü evde kilolar aldı basını gitti
aynı kaderi paylaşıyoruz gülüm hemen hemen burada verirsin inş hepbirlikte çıtır oluruz

zaten ipin ucu bir kaçtı mı gidiyor daha ama dur dememiz lazım ya çıtır olucaz ya obur

kızlar özel birseyler yapıyormusunuz yoksa dikkat mi ediyorsunuz önerileriniz varmıdır bana

Hg ben ozlem bendese ınsulun dırencı var kahvaltı yap yaglı yemeyı kestım cavdar ekmek yıyorım 7 ayda 16 kıloya yakın verdım az yıyerek 18 en gec 19 da yedım bıde ben 6 ay spora gıtrım yavas yavas verıyorum ama almaya gelınce bır ogunde 1 kulo alırım vermede yavas almada acayıp hızlıyım

ilaç kullanıyormusun canım bende matofin var diyet listemde sabahları ac turk kahvesi var tavsiye edrim baya işe yarıyor

1.65 canım suan çalışmıyorum bebek istiyoruz 3 senedir olmuyor malesef ha olur derken işe giremedim bir türlü stres üzüntü evde kilolar aldı basını gitti
Şu veya bu sebepten hepimiz aldık cnm
Ama artık geçmişi düşünmeyip önümüze bakıyoruz
Burda çok güzel kilo veren azimli kişiler var
Sende istikrarlı olursan verilemicek kilo yok

Boyunu kilonu profilinin altına yazarsan unutmayız bak herkesde yazıyor

Ismin neydi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…