abla bende mutlaka görmek istiyom seni bak yarın dr randevum var öğlene evde olurum inş göreyim bende seniAma verecen tatlım
Bak geçen sefer bırakmasaydın şimdi 8 lerdeydin
Yinede zararın neresindesin dönülse kardır
Bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmak yok
Yarın son halime bakın ama dürüstce yorum yapın
Gerçi daha fazlan var desenizdeben mezun olacam çünkü artık normal menüyle veremiyorum
Bi süre vücudu dinlendirmem lazım
23 yaşındayım canım evlenmeden önce 55 kiloydun suan 73 1 senede aldım o kiloları inisulin sorunum varHoşgeldin cnm
Düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsin bize
Kendini tanıtırmısın
tabi özlemim yaa dün gece karnım zil çalıyordu eşim dışardaydı aradı yaşpasta getirim mi diyor dedim sen insanmısınnnyok hiçbişey istemiyorum dedim kapattım hemen fikrim değişmesin diyee kendimzi tutacaz ya napalım bizler şansısız bu konuda kimisi dediğin gibi ne kadar yese de almıyor arkadaş biz kaçamak yapsak 3 güne patlıyor dikkat edicez artık
Tmm cnm Zaten öğlene anca koyarımabla bende mutlaka görmek istiyom seni bak yarın dr randevum var öğlene evde olurum inş göreyim bende seni
Valla asya dogru dıyosun kıyafet alıyorumya nasıl mutluyum kısa montlar aldım kendıme oram buram kapandın demeden begendıgımı keyıf verıyır valla
Husayn yazmıştım cnm okudunmuZaten sınuzıt var annemde delırttı ıkı katı oldu
Sağol ablacım ben hıc yapmadım nasıl yapılıyor sana zahmet bana tarıf verırmısın
Her evde var annem ben bu yastan sınra ınce olsam ne olcak dıyor kı kılolu degıl cok kardesım desen almıyor cıkolata delısı hergun yer ben varım dıye yemıycekmı yıyor bır poset cıkolata cıps ne arasan var baska yeme dıyodum baktım olcak ıs degıl hep bırılerı yıcek bızjmde sansımız bu
Boyun kaç cnm23 yaşındayım canım evlenmeden önce 55 kiloydun suan 73 1 senede aldım o kiloları inisulin sorunum var
Tmm cnm Zaten öğlene anca koyarım
1.65 canım suan çalışmıyorum bebek istiyoruz 3 senedir olmuyor malesef ha olur derken işe giremedim bir türlü stres üzüntü evde kilolar aldı basını gittiBoyun kaç cnm
Çalışıyomusun
sen şimdi tam çıtırsın kuzum benim baya var daha ama şu halime de şükür eski halime göre çağla şikel gibi oldum
Husayn yazmıştım cnm okudunmu
bizim evdede eşim maşşallahı var gece saat 1 lerde sucuklu kaşarlı tostlar yapıyor bir kokuyor varya uykumdan oluyorum o kokularla ama napalım başetmemiz lazım
aynı kaderi paylaşıyoruz gülüm hemen hemen burada verirsin inş hepbirlikte çıtır oluruz1.65 canım suan çalışmıyorum bebek istiyoruz 3 senedir olmuyor malesef ha olur derken işe giremedim bir türlü stres üzüntü evde kilolar aldı basını gitti
zaten ipin ucu bir kaçtı mı gidiyor daha ama dur dememiz lazım ya çıtır olucaz ya oburBen boyfırend kot ıstıyom oda 28 besen olmam. Lazım yarın denıycem kardesımle cıkıcaz :) bakalım
Yenımı yazdın abla bendekı hafıza balıktan beter
Oyle ramazanda ınan ben calısırken ınsanlar gelırdı ellerınde su dondurma yemek onları gorup oruc bozmadım sımdı bırı yedı. Dıye bozmam ah keske hıc 80 lere cıkmasaydıö dur desydım
amn canım ya ins biran öncegitsin buyağlar eski kıyafetlerimize ve bebişimize kavusalımaynı kaderi paylaşıyoruz gülüm hemen hemen burada verirsin inş hepbirlikte çıtır oluruz
Amin gülüm inşallahamn canım ya ins biran öncegitsin buyağlar eski kıyafetlerimize ve bebişimize kavusalım
zaten ipin ucu bir kaçtı mı gidiyor daha ama dur dememiz lazım ya çıtır olucaz ya obur
kızlar özel birseyler yapıyormusunuz yoksa dikkat mi ediyorsunuz önerileriniz varmıdır bana
ilaç kullanıyormusun canım bende matofin var diyet listemde sabahları ac turk kahvesi var tavsiye edrim baya işe yarıyorHg ben ozlem bendese ınsulun dırencı var kahvaltı yap yaglı yemeyı kestım cavdar ekmek yıyorım 7 ayda 16 kıloya yakın verdım az yıyerek 18 en gec 19 da yedım bıde ben 6 ay spora gıtrım yavas yavas verıyorum ama almaya gelınce bır ogunde 1 kulo alırım vermede yavas almada acayıp hızlıyım
Şu veya bu sebepten hepimiz aldık cnm1.65 canım suan çalışmıyorum bebek istiyoruz 3 senedir olmuyor malesef ha olur derken işe giremedim bir türlü stres üzüntü evde kilolar aldı basını gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?