Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişireceksinBen boyfırend kot ıstıyom oda 28 besen olmam. Lazım yarın denıycem kardesımle cıkıcaz :) bakalım
Yenımı yazdın abla bendekı hafıza balıktan beter
Oyle ramazanda ınan ben calısırken ınsanlar gelırdı ellerınde su dondurma yemek onları gorup oruc bozmadım sımdı bırı yedı. Dıye bozmam ah keske hıc 80 lere cıkmasaydıö dur desydım
Diyetisyenemi gidiyosun cnmilaç kullanıyormusun canım bende matofin var diyet listemde sabahları ac turk kahvesi var tavsiye edrim baya işe yarıyor
ilaç kullanıyormusun canım bende matofin var diyet listemde sabahları ac turk kahvesi var tavsiye edrim baya işe yarıyor
Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişireceksin
Tuz yağ yok istediğin baharatı atabilirsin
Gidiyordum bu ay gidmedim canım çünkü son diyet listemide uygulayamadim bebek tedavisiyle uğraşırken o geride kaldı ama şimdi son uygulayamadim lisdeme basliyacagimDiyetisyenemi gidiyosun cnm
Bende çok seviyorum kahvesiz aslaIlac kullandım hafızamı cok etkıledı bıraktım zaten kullanırken kılo vermedıım kendı cabamla verdım hedefıme 4 kılo kaldı turk kahvesı benın vazgecılmezım :))) cok sevıyorum ıcıyorum
Hımm ben bır dusunıyım
Bende çok seviyorum kahvesiz asla
Tavuk göğsünü haşlayıp parçalıyosunMefkurem zuhal abla yogurtlu tavuk corbasini nasil yapiyosun
Hayır cnm tüm gün bu yeniyorSabah normal kahvalti degil mi zuhal abla ben bu corbayi seversem yaparim surekli insallah.
Aynen benimde öyleGece bıle ıcerım uykumuda etkılemez
Bu birgün boyunca kahvaltı dahilmi içilecek yoksa hergun muTavuk göğsünü haşlayıp parçalıyosun
Tencereye su koyup yoğurt çorbası yapar gibi
1 kase yoğurt (fazlada olabilir) içine 1 yumurta
2-3 kş buğday unu yada nişastası (ben yulaf kepeği koydum ama Diğerleri daha iyi kıvam veriyor) karıştıyosun
Yoğurdu karıştırarak suyun içine ekliyosun sonrada tavuklar konur
Istediğin baharatı at, tuz az olacak hatta ben koymadım
1 gün bu yeniyor bana 3-4 dolu tabak yetiyor
Ben ilk yaptığımda 700 2.de 500 gitmişti
Tatlım dediğim gibi bu duraklamalarda yapılırBu birgün boyunca kahvaltı dahilmi içilecek yoksa hergun mu
Valla yetmiş ucde takılı kaldım ve artmaya başladım yapsam iyi olacakTatlım dediğim gibi bu duraklamalarda yapılır
Başlangıçta yapmak doğru değil
Ayda 1 gün Tüm gün bu içilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?