💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişireceksin
Tuz yağ yok istediğin baharatı atabilirsin

ilaç kullanıyormusun canım bende matofin var diyet listemde sabahları ac turk kahvesi var tavsiye edrim baya işe yarıyor

Ilac kullandım hafızamı cok etkıledı bıraktım zaten kullanırken kılo vermedıım kendı cabamla verdım hedefıme 4 kılo kaldı turk kahvesı benın vazgecılmezım :))) cok sevıyorum ıcıyorum

Her öğün 1 çb pirinç 3 çb suyla pilav gibi pişireceksin
Tuz yağ yok istediğin baharatı atabilirsin

Hımm ben bır dusunıyım

Bende çok seviyorum kahvesiz asla

Mefkurem zuhal abla yogurtlu tavuk corbasini nasil yapiyosun
Tavuk göğsünü haşlayıp parçalıyosun
Tencereye su koyup yoğurt çorbası yapar gibi
1 kase yoğurt (fazlada olabilir) içine 1 yumurta
2-3 kş buğday unu yada nişastası (ben yulaf kepeği koydum ama Diğerleri daha iyi kıvam veriyor) karıştıyosun
Yoğurdu karıştırarak suyun içine ekliyosun sonrada tavuklar konur
Istediğin baharatı at, tuz az olacak hatta ben koymadım
1 gün bu yeniyor bana 3-4 dolu tabak yetiyor
Ben ilk yaptığımda 700 2.de 500 gitmişti

Bu birgün boyunca kahvaltı dahilmi içilecek yoksa hergun mu

Warning! Help me. Ben bugün herşeyi mahvettim galiba. İki haftada 5 kilo verdim oh harika derken bugün berbatim. Ne karnım doyuyor ne gözüm. Kahvaltıda yarım ekmek yedim sözde tam buğday di ne fark eder yedim bide ucundan alayım diye başladığım un helvasını bi tabak götürdüm. Cumartesi sabahları tartiliyordum korkuyorum çünkü eskiye dönmüşse senden bi cacık olmaz zaten deyip pes etmekten. Çorbayı okudum acaba bnde mi yapsam. Ne yapmalıyım nerden çıktı bu kadar açlık. Bu arada insulin direnci zerzevatindan ilaç başlamıştı herkes de mide bulantısı yapıyor bana da bunu mu yaptı

Ben geldımm..
Menumu verıyım uzun zaman sonra

Sabah 9.30
bı tane haslanmıs patates pul bıberle
bıraz peynır
zeytın
yesılcay

aksam 6
kucuk bı tabak bulgur pılavı
haslanmıs tavuk
bı kase yogurt

Bugun boyle ıkı ogun oldu
Spor olarak 5000 cıvarı adım attım suyumda 2.5 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…