💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

BBD Birgulum.nerdesin kuzummmm

Esra sen de gorunmedin
Bgn tmzlik gunuydu kuzucum ya erkenden uyandm kahvalti hzrla filan derken tartilmayi unttm. Snra gidip tartildm ama kiyafetlermle:)) onlari hesaptan dusunce 77.8 falan cikio. Reglim yaklasti insallah o yzdn eksi yoktr die umuorum onn disnda hep dersle mesgulum pcye bakmaktan canm cikio

Maşallah sana Hüsnacım.Süpersin boyunda uzun.Çok iyi görünüyorsudur şimdi.Füsun Süpersin.. Boyun kilon çok çok iyi..tabi hala kontrolü elden bırakmıyorsun. İdeal kiloma gelince inşallah senin gibi yaparım :)[/QUOTE]

çok sağol canım dün tam sana yazacaktım bir işim çıktı ayrılmak zorunda kaldım kontrolü elden bırakırsam eski kiloma döneceğimden korkuyorum

bence devam etme tam fit olmuşsun korumaya geç canımcım

Maaşallah canımcım sana da harika incelmişsin ve bu hafta 68 i gördüğün için ayrıca tebrik ederim

Füsunum bunu nasıl başarısıyosun bilmiyom ama harikasın tatlım
Ben okadar çabaladığım halde bu kadar gitmiyor

Geçen hafta vücudumda su toplanmıştı diye düşünüyorum canım çay içmeyi bıraktım su fazlalığı gitti, çok fazla yağ yaktığımı düşünmüyorum 500 gram yağ ancak gitmiştir ama yine de sağol canımcım

Aman gitmiş ya güzelim
Boşver ne giderse gitsin

güle güle giy canım

Tebrikler hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…