💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tesekkur ederım canım bıse alınca cocuk gıbı sevınıyorum kot almayalı yıllar olmustu esortmanla yasıyordum :)

Ben 44 bedenken de kot giyiyordum ama kot bedenleri küçüldükçe insan daha bir çok seviniyor. Tekrar güle güle kullan kuzum

Menümü vereyim bugün hep karbon oldu
sabah 10.00
2 dilim tbe
biraz peynir
5 tane yeşil zeytin
az acıko
14.00
çiğ köfte dürüm
ayran
akşam 18.00
1 dilim ıspanaklı börek
Börek yemeyecektim annem zorla yedirdi hayır diyemedim
Su 2 litre olmuştur
spor yarım saat yürüyüş

Menüm
7,45
2 dL ekmek
Az peynir
1 t.kaşığı reçel
Az tereyağı
13,30
Karnabahar omleti
16,45
Karnabahar omleti
Su 2 litre
Spor 45+45 dk yuruyus
Cuma ödülü vermemişsin kendine canım azmine hayranım

Diğer günlere göre oldukça güzel bir menü cnm suyu da iyi içmişsin

Bir tane daha kendine cuma ödülü vermeyen kişi yakaladım Her zamanki gibi güzel bir menü tatlım

Afiyet olsun canım cuma gününe göre gayet iyi bir menü

Benim yediklerimin yanında bir şey yememişsin canım lavaş gözüme batmadı güzel bir menü

Bence bugünkü 2 kiloyla hakettin kuzum
Çokda abartılı sayılmaz

Sağol Fusüncum.Mümkün olduğunca ayda bir ödül veriyorum kendime.Mesela haftaya C.tesi ödül günüm inşallah :)

çok sağol canım dün tam sana yazacaktım bir işim çıktı ayrılmak zorunda kaldım kontrolü elden bırakırsam eski kiloma döneceğimden korkuyorum[/QUOTE]
Evet canım tedbiri elden bırakmamak lazım.

merhabalar kızlar izin psikolojisinden çıkıp artık bugün tam anlamıyla diyete sıkı vericem inşallahh.bugün kardeş gibi bildiğim dostumun tatlısı var ama Allahın izniyle bozmicam diyetimi.ve hedefe emin ve sağlam adımlarla ilerlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…