Sabah güzel cnm
Bidküviyide diyette olsa tercih etmesek iyi olur
Bence akşam çorbanın yanına salata falan iyi olurdu
geçmiş olsun canımGunaydin ben hasta oldum(((hafif atlatirim lns
havalardan herhalde canım yine değişti geçmiş olsunGünaydın hanımlar valla bende kendimi çok yorgun hissediyoru.Bütün kemiklerim ağrıyor sanki .
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
geçmiş olsun canım
Merhaba hanımlar size bisey diycem hastaneden geldim ben smdi elhamdülillah hamileyimkalp atımını da gordum...
Dr un tarsisinda kıyafet ayakkabı e bide sanırım biraz fazla tartio 100 u gordum ayyy çok fena Dr diyetisyene git dedi ama gitmiyi dusunuyorum devam edicem inşallah sağlıklı beslenmeye menü vermeye
Arada kacamajlarim olur mazur gorusuruz artık
Rabbim isteyen herkese nasib etsin sizin içinde bol bol dua edcem canlarim
ama canım bişeyler istiyor karbon tarzı ya off neden böyle oluyorrrAsyacim menun cok guzel.
aklıma kötü kötü şeyler geliyorr
kız Allah korusun yaa normalde yapmazdı hiç böyle ama hani netin zamanı bitti falan dediğini hatırlamıyorum,püff ya zaten sıkıcı kasvetli bir gündü Allahım korusun yaaaAynen asya acaba akrabalarina falan mi ayyy cok daraldim
iyi diyeyim iyi olsun gülüm kasık ağrılarım var bu aralarhavada soğudu kasvetli puff sıkıldım evdede
hiçbişey geçmiyor gülüm yaaGeçmiş olsun kuzum
hiçbişey geçmiyor gülüm yaahem moral olarak hem sağlık olarak hiç iyi değilimm
Allah şifa versin canım babanacumadan beri hastanedeyim babamı acil yatış yaptık ama
bu sabah tartıldım cuma 76,200
bugün 76,100
benimki 10 gr çikolatayla olucak iş değillKullandığın ilaçlar duygu durumu bozukluğu yapıyor ama moralini yüksek tutmaya çalış kuzum Allah korusun ölümden başka her şeye çare var. Menülerine günde 10 gram bitter çikolata eklersen iyi olur çikolatada seratonin var mutluluk hormanı salgılatıyor hem diyetisyenler 20 grama kadar öneriyor
benimki 10 gr çikolatayla olucak iş değillağır vaka benimkii adapte olmak istiyorum diyete de hayata da ama elimde olmadan kendimi darmadağın buluyorumm istemsiz bir şekilde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?