sendende resim istiyoz bak yüzünü göstermek zorunda değilsin kat sonra geri kaldırırsın ben öylle yapıyorum.sende kat bir araCanım bende resmini görebilir miyim?Çok merak ettim :)
bende kendime iş çıkarıyom dünden belli evi kırkladım derler ya napim boş oturunca yemek krizi tutuyor
Tamam canım ben hem başlamadan önceki fotoğrafımıda eklerim.Inşallah gelecek ay eklerim diye düşünüyorum:) ay inşallah ya daha da zayıflamış olurum.Şimdiden heyecanlandım :)sendende resim istiyoz bak yüzünü göstermek zorunda değilsin kat sonra geri kaldırırsın ben öylle yapıyorum.sende kat bir ara
Ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz tabi gorebilirsiniz resimlerimi herkesin fikrine de yorumuna da ihtiyacim varTamam canım ben hem başlamadan önceki fotoğrafımıda eklerim.Inşallah gelecek ay eklerim diye düşünüyorum:) ay inşallah ya daha da zayıflamış olurum.Şimdiden heyecanlandım :)
Bende önceki resmimle koymuştum 65 olunca koyarsinTamam canım ben hem başlamadan önceki fotoğrafımıda eklerim.Inşallah gelecek ay eklerim diye düşünüyorum:) ay inşallah ya daha da zayıflamış olurum.Şimdiden heyecanlandım :)
Oh mis oluyor ya içim rahatediyorAynen kuzum.
Ben de 2 odayı kırkladım kaldı mutfak de diğer oda.
Sorma Asyam ya bizim umreciler geliyo yarin o temizlikten ona kosusturuyorum ben sabah 8 de ciktim evden yeni girdim aksama yemek yapicam ama cok yoruldumkızlar nasılsınız pek sakin buralar yaa
Ağır yemek yapma gülüm daha fazla yorma kendiniSorma Asyam ya bizim umreciler geliyo yarin o temizlikten ona kosusturuyorum ben sabah 8 de ciktim evden yeni girdim aksama yemek yapicam ama cok yoruldum
Esimden bugun yemek istegi var dalyan kofte pilav corba istedi ama bugun varya oyle sinavlar verdim sorma sarma sardik tatlilar yaptik corbalar yemekler off hicbirine agzimi surmedim yarin buyuk yemek var bugunu atlattim ama yarin beni kimse tutamazAğır yemek yapma gülüm daha fazla yorma kendini
Bende önce tutuyordum ama suan kaçırıyorum arada ama bravo sana tutmuş sun kendiniEsimden bugun yemek istegi var dalyan kofte pilav corba istedi ama bugun varya oyle sinavlar verdim sorma sarma sardik tatlilar yaptik corbalar yemekler off hicbirine agzimi surmedim yarin buyuk yemek var bugunu atlattim ama yarin beni kimse tutamaz
Son gunum de hakkini veriyim dedim diyetin zaten artik yapmiycam daha rahat olacak insallah koruma donemiBende önce tutuyordum ama suan kaçırıyorum arada ama bravo sana tutmuş sun kendini
Yarın ye kız hem yarın cuma..Esimden bugun yemek istegi var dalyan kofte pilav corba istedi ama bugun varya oyle sinavlar verdim sorma sarma sardik tatlilar yaptik corbalar yemekler off hicbirine agzimi surmedim yarin buyuk yemek var bugunu atlattim ama yarin beni kimse tutamaz
Oyle yapicam abla tartida ki son indigim rakami gormek istiyorumYarın ye kız hem yarın cuma..
Yok başka bişey yeme. tek o olacak.Oyle yapicam abla tartida ki son indigim rakami gormek istiyorum
Abla ben dun aksamdan ayran corbasi yaptim Sabah 2 kase yedim oglede yiyemedim simdi yiycem ne kadar yesem yaninda bisey olmuycak dimi
Tamam abla ama cok acim 2 kase yesem olur mu ogle yemegi de yiyemedim yaYok başka bişey yeme. tek o olacak.
Bide akşam form çayı iç..
Saol canim tesekkur ederim valla iyi boyle ya yuruyuse de devam edicem biraz da sıkılasma vucudun toparlanmasiyla daha guzel bi goruntu olacak insallahKizzKizzzzz husne sen tamsin vallaaa
Aldigin.karar dogru canim twbrikler
Olur tabi ama çok geçe bırakma olurmu?Tamam abla ama cok acim 2 kase yesem olur mu ogle yemegi de yiyemedim ya
Canım öncelikle Maşallah..Çok çok iyi görünüyorsun haftaya sende korumaya geçebilirsin.Çıtı pıtı hatun olmuşsun :) darısı başımıza inşallah.Ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz tabi gorebilirsiniz resimlerimi herkesin fikrine de yorumuna da ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?