💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sendende resim istiyoz bak yüzünü göstermek zorunda değilsin kat sonra geri kaldırırsın ben öylle yapıyorum.sende kat bir ara
Tamam canım ben hem başlamadan önceki fotoğrafımıda eklerim.Inşallah gelecek ay eklerim diye düşünüyorum:) ay inşallah ya daha da zayıflamış olurum.Şimdiden heyecanlandım :)

Tamam canım ben hem başlamadan önceki fotoğrafımıda eklerim.Inşallah gelecek ay eklerim diye düşünüyorum:) ay inşallah ya daha da zayıflamış olurum.Şimdiden heyecanlandım :)
Ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz tabi gorebilirsiniz resimlerimi herkesin fikrine de yorumuna da ihtiyacim var

Ağır yemek yapma gülüm daha fazla yorma kendini
Esimden bugun yemek istegi var dalyan kofte pilav corba istedi ama bugun varya oyle sinavlar verdim sorma sarma sardik tatlilar yaptik corbalar yemekler off hicbirine agzimi surmedim yarin buyuk yemek var bugunu atlattim ama yarin beni kimse tutamaz

Esimden bugun yemek istegi var dalyan kofte pilav corba istedi ama bugun varya oyle sinavlar verdim sorma sarma sardik tatlilar yaptik corbalar yemekler off hicbirine agzimi surmedim yarin buyuk yemek var bugunu atlattim ama yarin beni kimse tutamaz
Bende önce tutuyordum ama suan kaçırıyorum arada ama bravo sana tutmuş sun kendini

Yarın ye kız hem yarın cuma..

Ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz tabi gorebilirsiniz resimlerimi herkesin fikrine de yorumuna da ihtiyacim var
Canım öncelikle Maşallah..Çok çok iyi görünüyorsun haftaya sende korumaya geçebilirsin.Çıtı pıtı hatun olmuşsun :) darısı başımıza inşallah.
Canım 85 kiloluk fotoğrafını önceden mi koydun onu göremedim.Varsa resmin koyar mısın

Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.Çok şükür
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür
kahvaltım
2 yumurta.
Işe geç kalmamak için başka birşey yiyemedim.Alelacele evden çıktık
1 fincan 9 lu çay
2. Öğünüm
1 tabak ev yoğurdu
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 fincan 9 lu çay
bol bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…