- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Akşam lahmacun olmuş ama önemli değil daha iyisindir umarım canım.Menü verıyım
Sabah 2yk peynırlı omlet,1 dılım ekmek
Oglen orta şekerli türk kahvesi,kurabıye
18:30 1 kase çorba, 6,7 çatal makarna
Su 2 lt
Sağol canım daha iyiyim..Bugün daha iyi sin diilmi defne? Poğaça hiç skknti olmaz menün çok güzel bravo
Asyanın muhteşem dönüşü..kızlar menüm
sabah
1 kk peynir
8 yeşil zeytin,domates,çay
öğle
yarım tabak kabak,1 parça tavuk göğsü
akşam
1 tabak kabak,salata,3 ceviz
su 2,5
spor 45+45 dk yürüyüş
Eeee sadece kahvaltı yapmışsın sanki....MENUM
İlik limonlu su
KSHVALTİ 09.30 15-20 incecik y.sarmasi 5 tane patatesli sigara boregi 3 tane elmali kurabiye 1 sb sut
OGLE 12.00 1 elma
AKSAM 19.30 1sb ev yapimi ayran
Su 1.5 olur
Sağol Zühalcim çok şükür daha iyiceyim..Bence poğaça yı gayet iyi dengelemişin ve erken yemişin cnm
Biraz yürüdüğüne göre daha iyisin heralde
Gayet güzel ama o saatte çorbada olsa olmaz keşke aç yatabilseydin.Kizceler keyifler nasill
Ben cok yorgunum eve smdi geldim spordan
Deli gbi aciktim galba tarhana corbasi icicem bi kase smdi. Cok gec oldu ama sanaha kdr kalmam mumkn deil bu sekilde:))
Menumu de vereyim
Sabah
Bi avuc cerez
Ara
Bi bardak sut
Bi muz
Aksam (erken sayilir)
Bi tabak ispanak
Bi kase yogurt
Izgara kofte
Smdi de corba eklicem. Belki brz da yogurt yerim. Opuyrum hepnzi.
Bu arada yarnki tartidan cok umtlu diilim cnki regl oldum. Hayrlisi artik.
Doğum günün kutlu olsun canım..Menülerinize bayıldım. Hepiniz harikasınız. Ama ben pek iyi durumda değilim. Dün doğum günümdü malesef 3 yerde kutlama ayrı ikramlar benim açligimla birleşince bu sabah 102.5 du.. Hafta başında 100 olan kilo bir gün le nasıl böyle mahvoldu bilmiyorum. Glifor denen hapı kesmeyi düşünüyorum ben. Pazartesi tekrar gidip kan tahlili yaptırcam ve bnde oluşturduğu bu garip açlık halini anlaticam. Ya değiştirsin ya kessin . Kiloyu alırken kantarla alan ben zaten zar zor verdiğim gram hesabı kiloların bu kadar oynamasından çok yoruldum. Veremesen buna da inemezdin kızım deyip kendimi telkin e çalışıyorum
Sağol canım evet fena sonuç değil bencede..muska77
Defnecim yattığın yerde bence yinede güzel sonuç bide geçen hafta çok verdiğini düşünürsek hiçde kötü değil
Ayrıca eline sağlık cnm
Menü güzel cnm
Yürüyüş yapmanda bi sakınca varmı
Senin neden veremediğini anlıyabilmiş değilim
Gerçekten üzülüyorum
bende bu hafta azıttım ama boyumun ölçüsünü aldım reset attım kendimeOnce bıldırımımı yapıyım
Gecen hafta yapamamıstm sanırım lıstede de goremedım
Bugun 68.8 (Zuhal abla baslangıc kılosu gıbı yazılabılır bu haftakı kılom)
ne yaptıgıma gelınce pazartesı almıstım nestleyı aksam 5-6 gıbı yedım ustune dayanamadım bıraz yemek yedım evde patlıcan vardı sanırm o zaman hemde ekmekle.. Ustune gofret yedım nerdeyse bı paketın yarısı kadar
Salı gunu yıne sabahtan pogacada yedım kek fılan da yedım aksam sadece nestle yedım
Carsamba gunu de aynı sekılde yapmak ıstedıgm programa uydum
Dun de yıne gec saatte normal yemek yedım yıne cok az ekmekle
Yaptıklarım dogru dıye demıyorum zaten verdıgım asırı bı kılo da olmadı ama hıc bı zaman ac uyumadım ve normal menunun nerdeyse ustunde bı koruma menusu gıbı oldu
Buna ragmen eksıd olmak 68lerde olmak baya motıve ettı benı
Ama aldıgım paket benı gercekten tuvalet sorunundan kurtardı
Bı suredır boyle bı problemım vardı
Bu hafta gercekten bu programa uymayı dusunuyorum
Gec saatte yemek ne bılıym kek pogaca bunlar tabıkı saglıklı seyler degıl ama okulda olsun yada evde doymayıp abarttıgm anlarda yaptıgım hatalardı.
Bu hafta o hatalar olmadan bakalım nasıl olucak
bende bu hafta azıttım ama boyumun ölçüsünü aldım reset attım kendime
eksidesin ya kuzumKilom 103.2 bu arada
kızlar günaydın herkese sabah tartıldım tabiri caizse dün yediğin hurmalar bugün... hesabı ben bunu hak ettimm
geçen hafta 72
bu hafta 74
fark +2
ama hemen kendimi topluyorum dün Allahın izniyle eski asyayı buldumyılmadan devam
Niye bu kadar artı oldu kuzumbu arada eczane tartıyı dijital almıştı değişmişti tartı tam 74.0 çıktı
Geçen hafta geç bildirim yaptığın için listede yoktu cnm Ama ben not almıştımOnce bıldırımımı yapıyım
Gecen hafta yapamamıstm sanırım lıstede de goremedım
Bugun 68.8 (Zuhal abla baslangıc kılosu gıbı yazılabılır bu haftakı kılom)
ne yaptıgıma gelınce pazartesı almıstım nestleyı aksam 5-6 gıbı yedım ustune dayanamadım bıraz yemek yedım evde patlıcan vardı sanırm o zaman hemde ekmekle.. Ustune gofret yedım nerdeyse bı paketın yarısı kadar
Salı gunu yıne sabahtan pogacada yedım kek fılan da yedım aksam sadece nestle yedım
Carsamba gunu de aynı sekılde yapmak ıstedıgm programa uydum
Dun de yıne gec saatte normal yemek yedım yıne cok az ekmekle
Yaptıklarım dogru dıye demıyorum zaten verdıgım asırı bı kılo da olmadı ama hıc bı zaman ac uyumadım ve normal menunun nerdeyse ustunde bı koruma menusu gıbı oldu
Buna ragmen eksıd olmak 68lerde olmak baya motıve ettı benı
Ama aldıgım paket benı gercekten tuvalet sorunundan kurtardı
Bı suredır boyle bı problemım vardı
Bu hafta gercekten bu programa uymayı dusunuyorum
Gec saatte yemek ne bılıym kek pogaca bunlar tabıkı saglıklı seyler degıl ama okulda olsun yada evde doymayıp abarttıgm anlarda yaptıgım hatalardı.
Bu hafta o hatalar olmadan bakalım nasıl olucak
eksidesin ya kuzum
Bence hafif yürüyüşler yapmanda hiç bi sakınca olmaz tatlım tabiki yine sen bilirsin
onunda etkisi vardır abla tabi ama bu hafta hem ağzımı tutmadım hem kullandığım iğnenin etkisi var sebep çok ama sonuç ben hak ettim bari ağzımı tutaydım ya bunalıma girdim bu kaç haftadır kendimi topluyorum ama ablacım o artının yağ olduğunu düşünmüyorum ama abla ödemdir atmam lazım o nu daeksidesin ya kuzum
Bence hafif yürüyüşler yapmanda hiç bi sakınca olmaz tatlım tabiki yine sen bilirsin
Niye bu kadar artı oldu kuzum
Tartı değişikliği olabilirmiki
Geçen hafta geç bildirim yaptığın için listede yoktu cnm Ama ben not almıştım
69.4 -68.8 =0.6
Kaçamaklara rağmen yinede güzel sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?