💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok geçmiş olsun emel bız hala iyileşemedik cocuk daha hassas sende dıkkat et kendıne

Bende menumu verıyım

Sabah 1 bardak süt

Öglen 3 yk patatesli omlet,yarım simit

18:00 yarım tabak yagsız makarna ,gobek salata

1 saat yürüyüş

Su 2 lt

Cok kotu bır menu oldu yarından ıtıbaren daha guzel olucak menum bugun pazara cıktım meyvemı yesıllıgımı aldım

eee kızlar ne yaptınız dağılmış bugün herkes

İyi yapmışsın canım bakıma al kendini..

Ben burdayim Asya cok giremiyorum temizlik basladi bi kosusturma 2 cocukla yorgunluktan sirtim agridi valla
ay canım benim çok yormasaydın kendini,bende ev temiz olmasına rağmen iş çıkardım kendime dip bucak yaptım inş bende bir gün 3 çocukla koşuşturma yaşarım1 tane olduda sanki 3 ü hesaplıyorum

ay canım benim çok yormasaydın kendini,bende ev temiz olmasına rağmen iş çıkardım kendime dip bucak yaptım inş bende bir gün 3 çocukla koşuşturma yaşarım1 tane olduda sanki 3 ü hesaplıyorum
Bakarsın ucuz olur kız belli mi olur burda bizim bir arkadaşın ole ole oldu 7-8/yıl olmamış tüp bebek tedavisiyle üçüz 2 kız 1 erkek abovvv

Merhaba arkadaşlar.
Sizleri takip ediyorum bir kaç gündür. Aslında muska77 cim seni takip ediyordum. canıma tak dedi kilolar aradim buldum izini masallah ne guzel gitti kiloların. Okumaya çalıştım yazılanları takdir edersiniz ki çok fazla hepsini okuyamadim hepiniz harikasıniz ve desteğinize ihtiyacım var bu ben değilim özgüvenimi kaybettim eşimin eleştirilerinden yoruldum kimseyle karşılaşmak istemiyorum kilolari vermek istedikce aldığımı farkettim. Dur demem lazım. Yardım edin lütfen nerden nasıl başlayayım. 2004 yılında ilk gebeligimde 48 kilo aldım inanılır gibi degil biliyorum. Ama 5 kilosu hariç hepsini verdim gençlikte vardı tabi 2013 te ikinci bebeğimi aldım kucağıma 18 kilo aldım yine 5 kilosu hariç verdim ama sonra yedim yedim yedim.... suan 87 kiloyum 160 boy 35 yaş ve durmam lazım. Nerden ve nasıl başlayayım siz söyleyin ben yapayım yoksa bu gidişi durduramiycam.

Bugun corba gunu yapacaktim ama malum hastane durumu cikti.aksamda firsat bulamadim erken yemeye zaten canimda istemedi

MENUM

SAAT 07.15 İlik limonlu su

KAHVALTİ 07.30 2 kepce tavuklu yogurt corbasi

OGLE 13.00 el buyuklugu puaca (hastanede)

AKSAM 21.30 3 yk kabak yemegi

Su 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…