- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tesekkur ederim kizlar desteginiz icin :)
Okul cikisi dr a goturduk dr un.odasina girdigimizde atesi 39.3 du dr yuzunu.basini yikadi hemen fitil yaptilar. Kan tahlili verdi damari 3 bolum.toplamda 7 kisi zor buldu o kadar agladi.ki kuzummm anlatamam neredeyse 2 saat agladi
Kaninda bisey cikmadi antibiyotik verdi ates dusurucu verdi geldik uyudu simdi
Benimde basim catliyo cok uzuldum sanirim
Evet canım.abla kız profilin diğer tarafı şimdiki halin mii
İyi yapmışsın canım bakıma al kendini..Bende menumu verıyım
Sabah 1 bardak süt
Öglen 3 yk patatesli omlet,yarım simit
18:00 yarım tabak yagsız makarna ,gobek salata
1 saat yürüyüş
Su 2 lt
Cok kotu bır menu oldu yarından ıtıbaren daha guzel olucak menum bugun pazara cıktım meyvemı yesıllıgımı aldım
ay abliş resim at görelim ya ben çok beğendim seni kaldırırsın geriEvet canım.
Şimdiki halim pcde yok canım yarın atayım oldumu?ay abliş resim at görelim ya ben çok beğendim seni kaldırırsın geri
tamam abla ama beni mutlaka etiketle katınca maşşallahh sanaaŞimdiki halim pcde yok canım yarın atayım oldumu?
Albüme koyarım bakarsın canım etiketlerim tabii.tamam abla ama beni mutlaka etiketle katınca maşşallahh sanaabayıldımmm
İyi yapmışsın canım bakıma al kendini..
Albüme koyarım bakarsın canım etiketlerim tabii.
gülüm hastalıktan bir kurtaramadın kendini atlattın sayılır çok şükür.bundan sonra kaldığın yerden devamAynen artık toplamam lazım kendımı
gülüm hastalıktan bir kurtaramadın kendini atlattın sayılır çok şükür.bundan sonra kaldığın yerden devam
Ben burdayim Asya cok giremiyorum temizlik basladi bi kosusturma 2 cocukla yorgunluktan sirtim agridi vallanerdesiniz canlar gelinde 2 lafın belini kıralım
ay canım benim çok yormasaydın kendini,bende ev temiz olmasına rağmen iş çıkardım kendime dip bucak yaptım inş bende bir gün 3 çocukla koşuşturma yaşarımBen burdayim Asya cok giremiyorum temizlik basladi bi kosusturma 2 cocukla yorgunluktan sirtim agridi valla
Bakarsın ucuz olur kız belli mi oluray canım benim çok yormasaydın kendini,bende ev temiz olmasına rağmen iş çıkardım kendime dip bucak yaptım inş bende bir gün 3 çocukla koşuşturma yaşarım1 tane olduda sanki 3 ü hesaplıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?