Çok geçmiş olsun bu yıl çocuklarımız mahfoldu bu hastalık nasıl birsey anlamadım ben. Acil şifalar diliyorum.Bebegim cok.atesli bu derece agir hic hastalanmamisti
Merhaba canım daha önce diyet yapıp vermişsin kilolarını ne güzel.Merhaba arkadaşlar.
Sizleri takip ediyorum bir kaç gündür. Aslında muska77 cim seni takip ediyordum. canıma tak dedi kilolar aradim buldum izini masallah ne guzel gitti kiloların. Okumaya çalıştım yazılanları takdir edersiniz ki çok fazla hepsini okuyamadim hepiniz harikasıniz ve desteğinize ihtiyacım var bu ben değilim özgüvenimi kaybettim eşimin eleştirilerinden yoruldum kimseyle karşılaşmak istemiyorum kilolari vermek istedikce aldığımı farkettim. Dur demem lazım. Yardım edin lütfen nerden nasıl başlayayım. 2004 yılında ilk gebeligimde 48 kilo aldım inanılır gibi degil biliyorum. Ama 5 kilosu hariç hepsini verdim gençlikte vardı tabi 2013 te ikinci bebeğimi aldım kucağıma 18 kilo aldım yine 5 kilosu hariç verdim ama sonra yedim yedim yedim.... suan 87 kiloyum 160 boy 35 yaş ve durmam lazım. Nerden ve nasıl başlayayım siz söyleyin ben yapayım yoksa bu gidişi durduramiycam.
O koşuşturmacaya göre gayet güzel emelcim daha iyimi bebişin?Bugun corba gunu yapacaktim ama malum hastane durumu cikti.aksamda firsat bulamadim erken yemeye zaten canimda istemedi
MENUM
SAAT 07.15 İlik limonlu su
KAHVALTİ 07.30 2 kepce tavuklu yogurt corbasi
OGLE 13.00 el buyuklugu puaca (hastanede)
AKSAM 21.30 3 yk kabak yemegi
Su 2
günaydın canım şimdi nasıl pekiBebegim cok.atesli bu derece agir hic hastalanmamisti
abla sen tek kelimeyle harikasınnnasya_01 avatarıma bak tatlım.
Teşekkürler bunu pazartesi çektirdim son halim yani (normalden biraz daha süslüsü)abla sen tek kelimeyle harikasınnn
Teşekkürler bunu pazartesi çektirdim son halim yani (normalden biraz daha süslüsü)
Allah allah arada şok diyet yada detoks yasak değildir sürekli yapmıyoruzki sonuçta..süperr çok beğendimm seniii abliş takımımdaki kaptanlar benim dünkü menüye baya tepki verdiiler yasakmış o şekilde hani detoks şok diyet aynı şey takımda yasak dediler bugün normal menüye döndüm
yok abliş 4. takımdayım ben yarın normale dön yasak yani dediler geri mecbur normale döndümAllah allah arada şok diyet yada detoks yasak değildir sürekli yapmıyoruzki sonuçta..
Hem ben hatırlıyorum birincilerin çoğu şok diyet yapıyor paylaşımlarında okuyoruz.
İlk defa senden duydum çok ilginçyok abliş 4. takımdayım ben yarın normale dön yasak yani dediler geri mecbur normale döndüm
Sevindim canım çabucak şifa bulmuş yavrum.İyi kizlar daha iyi elhamdulillah.
4. takımın dünkü geçmiş sayfalarına bak abla bir müsaitsenİlk defa senden duydum çok ilginç
Tamam4. takımın dünkü geçmiş sayfalarına bak abla bir müsaitsen
Günaydııın..Günaydınlar
az kalorili bool eksili birgün olsun inşallah. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?