💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Oye insanlar çok yorucu olur çaren yok uzaklastiramazsin da o yüzden hasarı asgariye indirmek lazım derim böyle durumlarda. Allah kolaylık versin bacım atsan atılmaz satsan satılmaz.
aynen öyle gülümm ya benim derdim bana yetiyor zaten.çocuğumuz olmuyor ona mı yanayım bu kadının dolaplarına mı ne yapayım ben

Menüm
9:00 2 haşlanmış patates
4 zeytin
Domatesli
Salatalık
Peynir

12:00 1 muz

15:00 1 dlm ekmek
1 kase çorba
4 badem

19:00 1 kase çorba
Yoğurt
Biraz pure patates

Su 2 olmuştur
Sen patatesi çokmu seviyosun cnm
Sabah onun yerine 2 dil tb yesen daha doyurucu olur hemde insülin şekeri için daha iyi
Menünde hiç yeşillik salata falan yok cnm
Kötümü tabiki değil ama eksik
Daha sağlıklı beslenmen gerekir

Abla eşim için hasladim patates ya migde si kötüydü ya ama severimde yanı o ayrı

Iyı aksamlar Menumu verıyım

Oglen ve akşam bır tavuk gogsunu haşladım sogan köri,pul biber,karabiber,kekik,nane koyup yagsız tavada soteledım

2 büyük bardak ayran

Su 2 lt

Arada sade türk kahvesi :)
Bugün eksi gördünmü cnm
Bakalım yarın ne olacak

herzamanki gibi çok güzel cnm
Ama akşam biraz azmı

G.olsun aasyacim. Mugecim esinede g.olsun.

Aaaaaaa rwyhannn kiz bi lahmacunla adam mi doyar bugun aanladim ki midem kuculmus tiks basa doydum ama gozum acti

Ehhhh zuhal abla bugun ki yediklerim.icin.dedim ceza bi hafta cissiz aboooo olmazzz
Niye olmasın kızz bizim canımız yokmu

Hem sanki spor yapabilecekmiydin
Yaparsan yarın 2 mil leslie yap
Yrdiklerinin 4 te 1 ni yakarsın
Gerçi senin okadar artı olacağını sanmıyorum

Bizim bebişin yine ateşi çıkıp duruyodu
Dün hastaneye götürdüler
Ishal gözünde iltihaplanma öksürük de var
Bende birazdan hastaneye gidecem
Dün uğradığımda iyi gibiydi ama gece hiç durmamış

geçmiş olsun abliş sen elini çekme bu ara üstünden tecrübeli olduğun için daha çabuk iyileşir kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…