Ayy inşallah görürüm o günleri :)Benimde iki sezeryan.
Gidiyor merak etme.
Geçmiş olsun canım benim.
Pazartesi koyucsm inşallah canım.
Teşekkürler tatlım
Hahhoo ben ikinizi de cevap yazdım sonra gördüm ya bunu. Öğrencem bi ara
Emelcim ben böyle yesem kesin yarın +2 dim ama seni bilemiyorumSlm. Nasilsiniz canlar.
Kizlarrrr menum kabus kabus (muge okuma) temizlik.yaptim 5 saat surmus sonra acikmisin.ama farkedemedim esim yapti evde yedim valla
MENUM
07.15 ilik limonlu su
KAHVALTİ 07.30 1.5 ç.ekmegi 2 yk kabakli omlet 10 patates kizartma 3 biber kizartma simit buyuklugu pide ekmek
SAAT 11.00 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 16.00 2 lahmacun 2 hamburger 2 sb ayran
Su 1.5
Vay Arkadaş kayinvalideye bak yok yani derdiniz ne bizde bi insan evladıyiz sonuçtayok kız zayıflamışsın falan diye hiçbişey demedihalbuki en son gördüğünde 85 civarıydım.ama bizim ilgi alanımız farklıydı gülüm eltimle kaynaştık baya görümcemde çok inanılmaz değişmiş çocuğu olunca sanki o kız gitmiş başkası gelmiş öyle aklı başında olmuş ki.kv hakkında konuşuyorduk kaynım kızmış bağırmış buna ne istiyon bu kadınlardan sen niye dedikodularını yapıyon diye önce inkar etmiş kv sonrada demişki ohh iyi yapıyom canım sağolsun demiş şok oldum bunuda söyleyen eltim meğer bu bana gelip eltimi eltime gidip beni kesiyormuş
yok kız zayıflamışsın falan diye hiçbişey demedihalbuki en son gördüğünde 85 civarıydım.ama bizim ilgi alanımız farklıydı gülüm eltimle kaynaştık baya görümcemde çok inanılmaz değişmiş çocuğu olunca sanki o kız gitmiş başkası gelmiş öyle aklı başında olmuş ki.kv hakkında konuşuyorduk kaynım kızmış bağırmış buna ne istiyon bu kadınlardan sen niye dedikodularını yapıyon diye önce inkar etmiş kv sonrada demişki ohh iyi yapıyom canım sağolsun demiş şok oldum bunuda söyleyen eltim meğer bu bana gelip eltimi eltime gidip beni kesiyormuş
Çok geçmiş olsun, onlar hasta olmasın ya cidden zor bakımları kolaylıklar diliyorum ve sabır :)Günaydın hanımlar benim bey biraz rahatsız yanı dün dışarda yediği biseyden zehirlenmiş yatio evde bugün hasta bakıcı modundayim yanıdikkat edin kendinize ugrarim
Slm. Nasilsiniz canlar.
Kizlarrrr menum kabus kabus (muge okuma) temizlik.yaptim 5 saat surmus sonra acikmisin.ama farkedemedim esim yapti evde yedim valla
MENUM
07.15 ilik limonlu su
KAHVALTİ 07.30 1.5 ç.ekmegi 2 yk kabakli omlet 10 patates kizartma 3 biber kizartma simit buyuklugu pide ekmek
SAAT 11.00 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 16.00 2 lahmacun 2 hamburger 2 sb ayran
Su 1.5
Sen normalde fazla yiyen biri değilmisin cnmKız Emoş sen 2 lahmacun 2 hamburgeri nasıl yiyorsun 1 öğünde
Ben bir oturuşta 2 lahmacunu bile bitiremiyorum maksimum 1.5 tane yiyebiliyorum.
Afiyet bal olsun :)
Güzel görünüyor cnm börekte 1 lokmayala kalabilmen güzelMenüm
09:30
2 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 lokma börek
13:30
Çavdar ekmeğinden beyaz peynirli tost
1 bardak süt
15:30
1 kuru incir
19:00
2 tane biber dolma
Salata
Su 2 lt olmuştur devam edicem.
Sen normalde fazla yiyen biri değilmisin cnm
Valla benim hiç limitim yok 3 lahmacun bile yiyebilirim
Güzel görünüyor cnm börekte 1 lokmayala kalabilmen güzel
Demekki senin meton gerçekten yavaşYok ablam değilim.
Kayınvalidem falan hep sen bu yemeyle nasıl kilo alıyorsun hayret bir şey der.
Hiç hayatımda 2 lahmacun yemedim :) Maksimum 1.5 yerim ama genelde 1 tane
Teşekkürler hepinize ayyy sormayın baya kötüydü dun gece beni mahvetti en son dedim git acile bir ilac besinler Bisi yapsınlar bu geceyi böle atlatamazsn dedimBebişine geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?