💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi düşün iyi olsun demişler. Sende iyi düşün ve dua et asyam artık gerisini allah bilir.
Sağsalim kucağına alacaksın bu sefer inşallah.

Harika ...
Yine!

muska77' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 3
Temmuz / 5,9
Ağustos / 3,1
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / 10,3
Aralık / 3,5
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 25,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / <izinli>
Mart / 7,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (417. Etap) ( 94,8 )
Bitiş Kilosu (458. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 34,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 36,39% )
Toplam Süre ( 28 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.232 )

Yorum : Sevgili muska77 , 25 Mayıs 2015 (417. Etap) ve 94,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 25 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde toplam 34,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Kızlaaar karnem yazılmış...

Bunlar varsayım canım kafanı takma pozitif düşün pozitif olsun olurmu. Nasip te ne varsa onu yaşıyoruz. Sakin ol dua et. Hakkında hayırlısı.

Maşallah darısı bize.

Maşallah ablacım tebrik ederim.

Dünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.

8:30 akşamdan suya koyduğum 2 gün kurusu

Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz

Saat 13:30
Sütlü şekersiz nescafe

Saat 16:45
Yeşil mercimek çorbası 1 kepçe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Aksam 2 mil leslie yapmaya planlıyorum.

Aman dikkat salgın var.
Menün çok güzel ayrıca..

Menumu verıyım gıremeyebılırım okuyorum ama halım yok cuma ıns bu kadar artı olmaz

Sabah yok

15:00 2 dılım ekmek,2 yk peynırlı omlet,3,5 fındık buyuklugunde top peynır,1 burgu peynır,1 tatkı kasıgı tahın pekmez,1 dılım salam,1 çeçıl peynır

Kendımı peynıre vermısım :)

19:00 1 kase çılek,1 armut

Su 2 lt

Merhaba ablalarım.Sanirim aranizda en kucuk benim.13 yasindayim.Boyum 1.50 ve maalesef 54 kiloyum .Hedefim ise 48-50 arasi bisey .50 bile olsam cok mutlu olurum :)) .Bunun icin doktora gidiyorum.2ay sonra tekrar doktor randevum var ve bende o zamana kadar kilo vermek istiyorum.Suan buraya dershaneden yaziyorum.Biraz once bikiz bana saclarinin guzel olup olmadigini sordu.(kiz saclarinin ucunu kirmiziya boyamis.)Bende guzel dedim.Kim olsa tanimadigi birisine kotu diyemez bence...Oyuzden bende guzel dedim.Ardindan kiz bana saclarim sana hic cekmemis.Cok tipsozsin.iyiki sana benzememisim sisko vs.dedi.Okadar uzuldum ki anlatamam.Benim buraya yazma hikayemde iste bu beni araniza kabul edersiniz dimi :)?

Ben bugün batırdım menüyü.
Menü de yokya gerçi.

09:30
Çay tabağı büyüklüğünde bi tahinli çörek dün yapmıştım

17:00
Bikaç mercimek köftesi ve marul (Birkaç değil baya yedim)
1 bardak kola

Suyu çok az içtim.
Biraz dolaştım dışarıda spor yerine geçmez gerçi ama...

Bugün moralim çok bozuk.
Yarın daha iyi olur inşallah.

Hoş geldin canım.
Ay senin kilon çok değilmiş ki tatlım benim.
Halt etmiş onu diyen.

Ama ben cok rahatsiz oluyorum kilomdan anoreksiya olmak istiyorum ya *-*Zayif olmak o incecik kiyafetlere girmek insanlarin sana imrenerek bakmasi okadar guzeldirki bunlari dusunmek bile beni heyecanlandiriyor...Bu arada mesajdan alinti nasil yapiliyor?cevaplarsaniz sevinirim :)

Çok az gülüm yaaa.
Tatlım bu densizler hep olacak malesef
Zaten çok bi kilon yokki ekmeği ve aburcubur tarzını kessen yeter sana zaten metabolizman müthiş çalışır bu yaşta.

Erken yemişsin gülüm kasma kendini bişey olmaz..
Kız sus allah korusun anoreksiya bir hastalık. sıfır beden de bari..
Cevapla bölümünü tıkla alttaki pencerede alıntıladığın msj belirir onun altına kendi yorumunu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…