İyi düşün iyi olsun demişler. Sende iyi düşün ve dua et asyam artık gerisini allah bilir.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
Harika ...Dünkü menüm ve programım:)
sabah 1 bardak metabolizma hızlandıran çay
kahvaltım 07:00
bol lor peyniri
1 portakal
2. Öğünüm
14:30 1 adet kırmızı biber ve 4 dal karnabahar ile 2 yumurtalı omlet
Akşam 21:00 1 saatlik yürüyüş
Sağol şekerim :)İyi düşün iyi olsun demişler. Sende iyi düşün ve dua et asyam artık gerisini allah bilir.
Sağsalim kucağına alacaksın bu sefer inşallah.
Harika ...
Yine!
Bunlar varsayım canım kafanı takma pozitif düşün pozitif olsun olurmu. Nasip te ne varsa onu yaşıyoruz. Sakin ol dua et. Hakkında hayırlısı.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
Maşallah darısı bize.
muska77' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 3
Temmuz / 5,9
Ağustos / 3,1
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / 10,3
Aralık / 3,5
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 25,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / <izinli>
Mart / 7,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (417. Etap) ( 94,8 )
Bitiş Kilosu (458. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 34,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 36,39% )
Toplam Süre ( 28 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.232 )
Yorum : Sevgilimuska77 , 25 Mayıs 2015 (417. Etap) ve 94,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 25 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde toplam 34,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Kızlaaar karnem yazılmış...
Amiin inşallah..Maşallah darısı bize.
muska77' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 3
Temmuz / 5,9
Ağustos / 3,1
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / 10,3
Aralık / 3,5
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 25,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / <izinli>
Mart / 7,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (417. Etap) ( 94,8 )
Bitiş Kilosu (458. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 34,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 36,39% )
Toplam Süre ( 28 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.232 )
Yorum : Sevgilimuska77 , 25 Mayıs 2015 (417. Etap) ve 94,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 25 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde toplam 34,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Kızlaaar karnem yazılmış...
Sağol mavişim..Maşallah ablacım tebrik ederim.
Aman dikkat salgın var.Dünden beri çok Üşüyorum ve canım sıcak şeyler istiyor.
8:30 akşamdan suya koyduğum 2 gün kurusu
Sabah 9
1 kase tarhana çorbası
2 ceviz
Saat 13:30
Sütlü şekersiz nescafe
Saat 16:45
Yeşil mercimek çorbası 1 kepçe
Kabak gra ten
Yoğurt
8 bardak su
Aksam 2 mil leslie yapmaya planlıyorum.
Bunu senden duymak büyük şeref efendim.Aman dikkat salgın var.
Menün çok güzel ayrıca..
Merhaba ablalarım.Sanirim aranizda en kucuk benim.13 yasindayim.Boyum 1.50 ve maalesef 54 kiloyum .Hedefim ise 48-50 arasi bisey .50 bile olsam cok mutlu olurum :)) .Bunun icin doktora gidiyorum.2ay sonra tekrar doktor randevum var ve bende o zamana kadar kilo vermek istiyorum.Suan buraya dershaneden yaziyorum.Biraz once bikiz bana saclarinin guzel olup olmadigini sordu.(kiz saclarinin ucunu kirmiziya boyamis.)Bende guzel dedim.Kim olsa tanimadigi birisine kotu diyemez bence...Oyuzden bende guzel dedim.Ardindan kiz bana saclarim sana hic cekmemis.Cok tipsozsin.iyiki sana benzememisim sisko vs.dedi.Okadar uzuldum ki anlatamam.Benim buraya yazma hikayemde iste bu beni araniza kabul edersiniz dimi :)?
Çok az gülüm yaaa.Menumu verıyım gıremeyebılırım okuyorum ama halım yok cuma ıns bu kadar artı olmaz
Sabah yok
15:00 2 dılım ekmek,2 yk peynırlı omlet,3,5 fındık buyuklugunde top peynır,1 burgu peynır,1 tatkı kasıgı tahın pekmez,1 dılım salam,1 çeçıl peynır
Kendımı peynıre vermısım :)
19:00 1 kase çılek,1 armut
Su 2 lt
Tatlım bu densizler hep olacak malesefMerhaba ablalarım.Sanirim aranizda en kucuk benim.13 yasindayim.Boyum 1.50 ve maalesef 54 kiloyum .Hedefim ise 48-50 arasi bisey .50 bile olsam cok mutlu olurum :)) .Bunun icin doktora gidiyorum.2ay sonra tekrar doktor randevum var ve bende o zamana kadar kilo vermek istiyorum.Suan buraya dershaneden yaziyorum.Biraz once bikiz bana saclarinin guzel olup olmadigini sordu.(kiz saclarinin ucunu kirmiziya boyamis.)Bende guzel dedim.Kim olsa tanimadigi birisine kotu diyemez bence...Oyuzden bende guzel dedim.Ardindan kiz bana saclarim sana hic cekmemis.Cok tipsozsin.iyiki sana benzememisim sisko vs.dedi.Okadar uzuldum ki anlatamam.Benim buraya yazma hikayemde iste bu beni araniza kabul edersiniz dimi :)?
Erken yemişsin gülüm kasma kendini bişey olmaz..Ben bugün batırdım menüyü.
Menü de yokya gerçi.
09:30
Çay tabağı büyüklüğünde bi tahinli çörek dün yapmıştım
17:00
Bikaç mercimek köftesi ve marul (Birkaç değil baya yedim)
1 bardak kola
Suyu çok az içtim.
Biraz dolaştım dışarıda spor yerine geçmez gerçi ama...
Bugün moralim çok bozuk.
Yarın daha iyi olur inşallah.
Kız sus allah korusun anoreksiya bir hastalık. sıfır beden de bari..Ama ben cok rahatsiz oluyorum kilomdan anoreksiya olmak istiyorum ya *-*Zayif olmak o incecik kiyafetlere girmek insanlarin sana imrenerek bakmasi okadar guzeldirki bunlari dusunmek bile beni heyecanlandiriyor...Bu arada mesajdan alinti nasil yapiliyor?cevaplarsaniz sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?