💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Abliş sabah tavuklu kebap mı yenir
Niye milföylüymüş börek niyetine yenirdi
Çok iyi her zamanki gibi.
Gözün aydın canım.

Yok abla ya daha fazla su içtim sadece sabah içtiğim su o oyle yazmisim k.Valide bende ne dedigimi biliyomuyum 3 lt tamamladim geldim bide 3 fincan çay içtim üstüne.
Ya sabah birsey yiyemiyorum ben erken saatte ondan ablacim.
Yürüyüşüde bursa da sehrekustu diye bir semt var ordan emirsultana emirsultandan namazgah a ordanda tekrar s.üstüne yürüdüm bide üstüne market market dolandık google dan ölçüm yaptım tlf Dada var ama ona itibar etmiyorum ona kalsa 15 km yürüdüm. :)))

Selam kızlar menümü verıyım garıp bir detoks oldu :) galıba bu hafta detoks gıbı düşük kalorılı beslenıcem bakalım eger tartı oynamazsa 62 ye razı olucam :))))

10:20 1 kase çilek (8,9 taneydi),1 tel peynir,4 tane top peynır,1 burgu peynır

14:30 1 kase yagsız tuzsuz acılı kabak çorbası

17:15 sade türk kahvesi

19:00 1 kase öğlenki çorbadan

Su 3 lt

30 dk egzersız

Çorbam 2 kabak 2 çicek karnabahar bol acı biber,köri,karabiber,zencefil yagsız tuzsuz pişirdim blendırdan geçirdım acı yemediğim için normalde bıraz acı geldı ama 2 gün bu çorbayı içicem

Selam kızlar.
Menüşümü vereyim ben de :)

09:30
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı kadar bal
5 yeşil zeytin

13:30
1 tane simit
1 şişe maden suyu

19:30
2 tane biber dolmasının içi
Salata

Su yaklaşık 2 lt.
Bugün arkadaşımla dışarıdaydım epey yürüdük dolaştık.

inşallah istediğin sonucu alırsın.

simit ve dolma aynı gün biraz fazlami olmuş dolma bol etlimiydi.

Menüye bakıyorum da az bile bence.
Etli değil bol sebzeli. Pirinç hariç bazı sebzeler de koyuyorum ben içine.
Hımm hangi sebzeler var bende yapayim dolma deyince pirinç çağrıştı bende.Yürüyüş falanda yapmışsın senin bünyen için ideal demekki. Afiyet olsun.

Hımm hangi sebzeler var bende yapayim dolma deyince pirinç çağrıştı bende.Yürüyüş falanda yapmışsın senin bünyen için ideal demekki. Afiyet olsun.

Tabiki pirinç de var içinde :)
Gerçi pirinç yerine bulgur da olur.
Ben içine soğan, biber, domates, maydanoz, dereotu vs dolduruyorum.
Pirinç az kalıyor içinde :)

Suyu çogalt ıstersen 3 lt yapabılrısrn daha guzel - ler alırsın spor su gercekten cok etkılı

Tabiki pirinç de var içinde :)
Gerçi pirinç yerine bulgur da olur.
Ben içine soğan, biber, domates, maydanoz, dereotu vs dolduruyorum.
Pirinç az kalıyor içinde :)
Ooo harika Dolma ya hasret kalmaya gerek yok o zaman.Bulgurlu daha besleyici olur.Sağol şekerim denıycem en kisa zamanda.

Suyu çogalt ıstersen 3 lt yapabılrısrn daha guzel - ler alırsın spor su gercekten cok etkılı

Haklısın canım. Artacak yatana kadar :)

Ooo harika Dolma ya hasret kalmaya gerek yok o zaman.Bulgurlu daha besleyici olur.Sağol şekerim denıycem en kisa zamanda.

Babaannem dolmayı hep bulgurla yapardı ben de bazen öyle yaparım :)
O sebzelerle birlikte bol sumak, nane, kimyon, yeni bahar, pulbiber ve karabiler ekle oh mis :)

Haklısın canım. Artacak yatana kadar :)

Babaannem dolmayı hep bulgurla yapardı ben de bazen öyle yaparım :)
O sebzelerle birlikte bol sumak, nane, kimyon, yeni bahar, pulbiber ve karabiler ekle oh mis :)
Bende ekliyorum bunları ama biber hiç eklememistim bide az once gozumde canlandi bulgur olmasa bile kabak dolmasını sadece o sebzelerle yapabilirim.

Bende ekliyorum bunları ama biber hiç eklememistim bide az once gozumde canlandi bulgur olmasa bile kabak dolmasını sadece o sebzelerle yapabilirim.

Evet sadece sebze ile de olur.
Hatta Almanya'da dolmalık biberin içine sadece kıyma koyup pişirirler.
Alman dolması da öyle oluyor zaar :)
Hem protein hem daha az kalori, bence güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…