💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aman kuzum 600 nedirki
Ben zaten artıdaydım
Eksileceğine iyice artmış

Gunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
Gecmis olsun ozlem ya masaj fakan gibi alternatif yontemleri denedinmi bi fizyoterapiste falan göründünmu ne bileyim ya amliyat zor iş allah yardimcin olsub

değilmi ablacım çok şanslılarabla yalnız burda 79 kiloydum ben şu an 74... 5 kilo fazla orda şeker bayramında çekilmiştim
Senin yüzünde bi fazlalık görünmüyor
Ama Kilo verdikçe insanın yüzü bile çok değişiyor
Sen bi 65 ol eminim çok daha farklı olacaksın

Gunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
canım ameliyata hemen yatma bak benim bebek meselesini biliyorsundur belki ben ilk dr a gittim bana dediki bundan 8 ay önceydi senin doğal yolla çocuğun zor olur dedi tüp bebek yap dedi ben sonraki ay ilaç bile kullanmadan kendiliğimden hamile kaldımm demem o ki dr ların her dediğini hemen yapma önce alternatif tıp dene ibrahim saraçoğlunun stesine bir gir bak son çare ameliyattır canımm

Cnm sen sebeplerini işle takdiri Allaha bırak
Herşeyin bi zamanı var
Herzaman hayırlısı neyse o olsun de

haklısın ablacım o annelik duygusu varya hani iç güdüsel bişey insanı mestediyor rabbim herşeyin hayırlısını versin belki tam zayıfladıktan sonra hamile kalmam daha hayırlıdır onları da düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…