Tmm cnm burdayımabla şu an giriyorsan senin için profil yapıp kaldıracam hemen
Sorun neymişki ÖzlemimGunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
Aman kuzum 600 nedirkiGünaydın kızlar, dünkü cozutmam +600 gr olarak döndübende bugün karbonhidrat diyetime sıkı bir dönüş yaptım. Gazam mübarek olsun.
Canım çok sağol bende mutluyum araniza dönmekten.
Ama göremedim ben
Bendeeeee
Öyle tabii napalim bunlar bizim elimizde olmayan şeyler sonuçta..
Günaydın tatlım.
Oyyy kiyamam ben ona geçmiş olsun ağlarken ayaklarını karnına doğru çekiyorsa karnı agriyodur.
ablacım ekledim bakıver hemen değişecemmTmm cnm burdayım
Eveeet bende buradayım.abla şu an giriyorsan senin için profil yapıp kaldıracam hemen
Ne sinir dimi? Azıcık kadir ve artiyi bir.Aman kuzum 600 nedirki
Ben zaten artıdaydım
Eksileceğine iyice artmış
Vaaaaay çok hoooos...ablacım ekledim bakıver hemen değişecemm
Gördüm gördümmmmablacım ekledim bakıver hemen değişecemm
değilmi ablacım çok şanslılarGördüm gördümmmm
Maşallah dedikleri kadar varmışın
Bi içim su
Kocalarınız ne şanslı yaaa
Gecmis olsun ozlem ya masaj fakan gibi alternatif yontemleri denedinmi bi fizyoterapiste falan göründünmu ne bileyim ya amliyat zor iş allah yardimcin olsubGunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
canımmm tşkrlrVaaaaay çok hoooos...
Senin yüzünde bi fazlalık görünmüyordeğilmi ablacım çok şanslılarabla yalnız burda 79 kiloydum ben şu an 74... 5 kilo fazla orda şeker bayramında çekilmiştim
bencede çok farklı olacam ablacımm ama inş 65 e varmadan bebeğim bulur beniiSenin yüzünde bi fazlalık görünmüyor
Ama Kilo verdikçe insanın yüzü bile çok değişiyor
Sen bi 65 ol eminim çok daha farklı olacaksın
Kız aynı mesajı yine göndermişinGunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
canım ameliyata hemen yatma bak benim bebek meselesini biliyorsundur belki ben ilk dr a gittim bana dediki bundan 8 ay önceydi senin doğal yolla çocuğun zor olur dedi tüp bebek yap dedi ben sonraki ay ilaç bile kullanmadan kendiliğimden hamile kaldımm demem o ki dr ların her dediğini hemen yapma önce alternatif tıp dene ibrahim saraçoğlunun stesine bir gir bak son çare ameliyattır canımmGunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
Cnm sen sebeplerini işle takdiri Allaha bırakbencede çok farklı olacam ablacımm ama inş 65 e varmadan bebeğim bulur benii
Cnm sen sebeplerini işle takdiri Allaha bırak
Herşeyin bi zamanı var
Herzaman hayırlısı neyse o olsun de
Capraz baglar kopmus minuskus yirtilmasi var bide emarda odem yaziyo onun icin bisey demedilerSorun neymişki Özlemim
Miniskusmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?