💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yine şanslıymışın cnm
Ne güzel eşin yeter diyo
Ben kaç Kilo verdim
Daha tam anlamıyla öyle bişey duymadım
Sende kendini nasıl rahat hissedeceksen o kiloda olursun

Boyunu kilonu profiline yazsana cnm

Yasa tabi benimki de öyle diyordu. Önceden önden çocukla yürüyen adam artık elimi bırakmıyordu yada sarılıp yuruyo. İnanma kiskancliklarindan verme yeter diyolar
biliyorummm dinleyen kim kıskansın çatlasınn daha iyi 65 e kadar devam istediğini söylesin geçen yemek yemiyorum diye lahmacunu atacam penceeden falan dedi sinirlenmişti ama baya tatlı dille halletmeye çalıştım geçiştirdim bazen su kaynatıyor hararet yapıyor ama hallediyorumm

ayy nasıl kaçırmışım, çook özür dilerim

allahım ne kadar güzel bir duygudur babaanne olmak, çoook tebrik ederim, maşallah çıtır bi babaannesi olduğu için torununda çok şanslı, Allah nazarlardan esirgesin ablam

bende iyiyim yeni yerime alıştım sayılır.

Bende kaybettim o azmi valla. Biraz indi yaz totoyla göbek rahatladim sanki çıtır olmuş gibi.
Hemen toparlanmamız lazım Defnem
4.5 aydır 7 lerdeyim
Ramazandan beri tam bi atak yapamadım
Bi taraftan çok sıkıldım
Diğer taraftan 6 ları görmek istiyom
Artık görünümünden o kadar rahatsız olmadığım için motivasyonum düştü

Yine şanslıymışın cnm
Ne güzel eşin yeter diyo
Ben kaç Kilo verdim
Daha tam anlamıyla öyle bişey duymadım
Sende kendini nasıl rahat hissedeceksen o kiloda olursun

Boyunu kilonu profiline yazsana cnm

evet ablacım o konuda gerçekten şanslıyım çünkü ben onla tanıştığımda 9 lu rakamlardaydım neredeyse beni öyle beğendi yani ilk evleneceğimiz zaman ailesi ne laflar söyledi hele eltim görümcem arkamdan dalga geçip kahkaha atarken kapıdan duymuştum nişanı atacaktım o zaman eşim Allahı var kız kardeşine tokat attı benim kilomla dalga geçti diye kayınbabam falan eltime saydırmıştı eltimm neysede görümcem benden kiloluydu benim kilomla dalga geçtiler zayıfladığımı far etti eltim bayramda alttan alttan süzüp duruyordu eşim bile fark edip söylemişti bana hele şu sıralar göremedim bir görsünlerr

Ne özrü cnm, olabilir

Sağolasın cnm
Daha tam anlayamadım nasıl bi duygu
Heralde kendimi genç görüyom, bu ifade komik geliyor
Çocuk büyüdükçe daha kolay kabullenirim
Tam çıtır olmasamda çok şükür şişko babaanne değilim

Senin iyi olmanada sevindim cnm
Mezuniyet eğlencene çağırmayı unutma

Hahhaayt iyiki gelmişim bak gazın böylesi sadece bu topikte .. Dün neler yediğini yazsam dudağın ucuklar kiz, ama bu lafın üzerine bugün süper gidecek bak gor
Hadi bakalım güzelim
Bugün bende dikkat edecem inşallah
Yarına artıların birazı bari gitse

Bide hatirim için ye demeleri yokmu? Bak bunu senin için aldım ama diyerek.
Aynen valla hadi kız bi hız başlayalım
Daha dur ne bozum olacak onlar. Tecrübe konuşuyor...

Terbiyesizmis ama onlar yuh yani kime ne eşin begendikten sonra allah allah sinir oldum

Bu arada hayırlı olsun çıtır babaanne.

Oooo seninde çatlatacak listen baya kabarık
Şöyle 1-2 ay sonra seni görsünler
Seni tanıyamıcaklar

Terbiyesizmis ama onlar yuh yani kime ne eşin begendikten sonra allah allah sinir oldum
o zamanda kıskançlıktan yapıyorlardı canım eşim sağolsun ezdirmedi ama evet terbiyesizlikti yaptıkları 1 ay daha geçsinde artık tam olurum heralde o zaman görsünler beni

Cnm oda aklimda calisiyorum olmak istemiyorum zaten ama ya ilerler daha buyuk soruna yol acarsa ne bilim

Oooo seninde çatlatacak listen baya kabarık
Şöyle 1-2 ay sonra seni görsünler
Seni tanıyamıcaklar

öyle ablacım şu an eltimle 5 kilo vardır en fazla aramızda o arayı kapatmaya da geçmeyede az kaldıbeni görünce böyle olacak bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…