Yine şanslıymışın cnmtoplarsın ablacım bir kaç günle çok şey kaybetmezsin tam gaz devam etmek zorundayıd arkadaşın dediği gibi göbüşler gidicek eşim açısından dğil o zayıflıyorum diye daha trip atıyor aşırısını kimse istemez tabiki ama böyle iyisin verme daha yeter kuruma diyorrkuru kadın isteseydim gideer öyle biriyle evlenirdim diyorr o da ayrı bir zihniyet ama birinci sebep bebeğim için zayıflamak ikinciside kendim için zayıflıyorum kimse için değill gitsin göbüşler gelsin çıtırlarr
biliyorummmYasa tabi benimki de öyle diyordu. Önceden önden çocukla yürüyen adam artık elimi bırakmıyordu yada sarılıp yuruyo. İnanma kiskancliklarindan verme yeter diyolar
ayy nasıl kaçırmışım, çook özür dilerimTünaydınnn bitanem
Karşında bi babaanne var artık
Daha böyle olduğunu düşünmek bana komik gelsede hayatın gerçekleri
İzinden biraz artıyla döndüm. Şimdilik onları vermekle uğraşıyom
Şu bikaç gündür biraz aksadı ama inşallah ay sonunda 6 lara inerim
Sen nasılsın cnm
Kilo iş ev durumları nasıl
Hemen toparlanmamız lazım DefnemBende kaybettim o azmi valla. Biraz indi yaz totoyla göbek rahatladim sanki çıtır olmuş gibi.
Yine şanslıymışın cnm
Ne güzel eşin yeter diyo
Ben kaç Kilo verdim
Daha tam anlamıyla öyle bişey duymadım
Sende kendini nasıl rahat hissedeceksen o kiloda olursun
Boyunu kilonu profiline yazsana cnm
Ne özrü cnm, olabilirayy nasıl kaçırmışım, çook özür dilerim
allahım ne kadar güzel bir duygudur babaanne olmak, çoook tebrik ederim, maşallah çıtır bi babaannesi olduğu için torununda çok şanslı, Allah nazarlardan esirgesin ablam
bende iyiyim yeni yerime alıştım sayılır.
Hadi bakalım güzelimHahhaayt iyiki gelmişim bak gazın böylesi sadece bu topikte .. Dün neler yediğini yazsam dudağın ucuklar kiz, ama bu lafın üzerine bugün süper gidecek bak gor
Bide hatirim için ye demeleri yokmu? Bak bunu senin için aldım ama diyerek.biliyorummmdinleyen kim kıskansın çatlasınn daha iyi 65 e kadar devam istediğini söylesin geçen yemek yemiyorum diye lahmacunu atacam penceeden falan dedi sinirlenmişti ama baya tatlı dille halletmeye çalıştım geçiştirdim bazen su kaynatıyor hararet yapıyor ama hallediyorumm
Aynen valla hadi kız bi hız başlayalımHemen toparlanmamız lazım Defnem
4.5 aydır 7 lerdeyim
Ramazandan beri tam bi atak yapamadım
Bi taraftan çok sıkıldım
Diğer taraftan 6 ları görmek istiyom
Artık görünümünden o kadar rahatsız olmadığım için motivasyonum düştü
Daha dur ne bozum olacak onlar. Tecrübe konuşuyor...evet ablacım o konuda gerçekten şanslıyım çünkü ben onla tanıştığımda 9 lu rakamlardaydım neredeyse beni öyle beğendi yani ilk evleneceğimiz zaman ailesi ne laflar söyledi hele eltim görümcem arkamdan dalga geçip kahkaha atarken kapıdan duymuştum nişanı atacaktım o zaman eşim Allahı var kız kardeşine tokat attı benim kilomla dalga geçti diye kayınbabam falan eltime saydırmıştı eltimm neysede görümcem benden kiloluydu benim kilomla dalga geçtiler zayıfladığımı far etti eltim bayramda alttan alttan süzüp duruyordu eşim bile fark edip söylemişti bana hele şu sıralar göremedim bir görsünlerr
Terbiyesizmis ama onlar yuh yani kime ne eşin begendikten sonra allah allah sinir oldumevet ablacım o konuda gerçekten şanslıyım çünkü ben onla tanıştığımda 9 lu rakamlardaydım neredeyse beni öyle beğendi yani ilk evleneceğimiz zaman ailesi ne laflar söyledi hele eltim görümcem arkamdan dalga geçip kahkaha atarken kapıdan duymuştum nişanı atacaktım o zaman eşim Allahı var kız kardeşine tokat attı benim kilomla dalga geçti diye kayınbabam falan eltime saydırmıştı eltimm neysede görümcem benden kiloluydu benim kilomla dalga geçtiler zayıfladığımı far etti eltim bayramda alttan alttan süzüp duruyordu eşim bile fark edip söylemişti bana hele şu sıralar göremedim bir görsünlerr
Bu arada hayırlı olsun çıtır babaanne.Ne özrü cnm, olabilir
Sağolasın cnm
Daha tam anlayamadım nasıl bi duygu
Heralde kendimi genç görüyom, bu ifade komik geliyor
Çocuk büyüdükçe daha kolay kabullenirim
Tam çıtır olmasamda çok şükür şişko babaanne değilim
Senin iyi olmanada sevindim cnm
Mezuniyet eğlencene çağırmayı unutma
Oooo seninde çatlatacak listen baya kabarıkevet ablacım o konuda gerçekten şanslıyım çünkü ben onla tanıştığımda 9 lu rakamlardaydım neredeyse beni öyle beğendi yani ilk evleneceğimiz zaman ailesi ne laflar söyledi hele eltim görümcem arkamdan dalga geçip kahkaha atarken kapıdan duymuştum nişanı atacaktım o zaman eşim Allahı var kız kardeşine tokat attı benim kilomla dalga geçti diye kayınbabam falan eltime saydırmıştı eltimm neysede görümcem benden kiloluydu benim kilomla dalga geçtiler zayıfladığımı far etti eltim bayramda alttan alttan süzüp duruyordu eşim bile fark edip söylemişti bana hele şu sıralar göremedim bir görsünlerr
Sagol cnm bakcaz sorcaz artikGecmis olsun ozlem ya masaj fakan gibi alternatif yontemleri denedinmi bi fizyoterapiste falan göründünmu ne bileyim ya amliyat zor iş allah yardimcin olsub
Teşekkür ederim cnmBu arada hayırlı olsun çıtır babaanne.
Ay abla arabaya in bin kafa gitti bende ne yolladim bilmiyom yazdigim kalmis altta sanirimKız aynı mesajı yine göndermişin
Problem neymiş onu bi söyle hele
o zamanda kıskançlıktan yapıyorlardı canım eşim sağolsun ezdirmedi ama evet terbiyesizlikti yaptıkları 1 ay daha geçsinde artık tam olurum heralde o zaman görsünler beniTerbiyesizmis ama onlar yuh yani kime ne eşin begendikten sonra allah allah sinir oldum
Hadi DefnemAynen valla hadi kız bi hız başlayalım
Cnm oda aklimda calisiyorum olmak istemiyorum zaten ama ya ilerler daha buyuk soruna yol acarsa ne bilimcanım ameliyata hemen yatma bak benim bebek meselesini biliyorsundur belki ben ilk dr a gittim bana dediki bundan 8 ay önceydi senin doğal yolla çocuğun zor olur dedi tüp bebek yap dedi ben sonraki ay ilaç bile kullanmadan kendiliğimden hamile kaldımm demem o ki dr ların her dediğini hemen yapma önce alternatif tıp dene ibrahim saraçoğlunun stesine bir gir bak son çare ameliyattır canımm
Oooo seninde çatlatacak listen baya kabarık
Şöyle 1-2 ay sonra seni görsünler
Seni tanıyamıcaklar
yok canım yok sen araştır önce bak olmuyorsa fazla zaman geçirmeden ameliyatını olursunCnm oda aklimda calisiyorum olmak istemiyorum zaten ama ya ilerler daha buyuk soruna yol acarsa ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?