Sağlıklı beslenmeye de alistin fazla kiloda almazsin eminimhaklısın ablacım o annelik duygusu varya hani iç güdüsel bişey insanı mestediyor rabbim herşeyin hayırlısını versin belki tam zayıfladıktan sonra hamile kalmam daha hayırlıdır onları da düşünüyorum
Bilmiyorum bitanem ya agliycam valla coktum resmen bide iyi olmassa nolcakGunaydinnn.
Ayyy canan benim.oglum hergun ayni yaaa bu ne aarkadasssg.olsun
Ozlemm g.olsun canim napcan peki?
Kocalar yuze degil göbişe bakiyoGördüm gördümmmm
Maşallah dedikleri kadar varmışın
Bi içim su
Kocalarınız ne şanslı yaaa
Sağlıklı beslenmeye de alistin fazla kiloda almazsin eminim
Miniskus kötü bişey değil cnmCapraz baglar kopmus minuskus yirtilmasi var bide emarda odem yaziyo onun icin bisey demediler
Tabiki vücutta önemliKocalar yuze degil göbişe bakiyo
merhaba ablam, günaydın, bende bu sözüne katılıyorum..Tabiki vücutta önemli
Hep diyomya hiç bi erkek yanında kilolu kadın istemez
Bunu samimiyetle söylüyorum asyamaynen öyle canım kilodan nefret ettim artık kiloyu tamamen çıkarmaya kararlıyım gerekirse ömür boyu dikkat ederim sağlıklı olalımda varsın ekmek yemem hamur işi yemem şimdiye kadar yedikte ne faydasını gördük sanki hep zarar
Kuzum gecms olsun yaaa. Durum hakknda hc bi bilgn yok ama insallah cabucak atlatirsinGunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
Selammm saraycammerhaba ablam, günaydın, bende bu sözüne katılıyorum..
Capraz baglar kopmus minuskus yirtilmasi var bide emarda odem yaziyo onun icin bisey demediler
Korkma tatlım moralini yüksek tut. Benim arkadaşı mda oldu meniskusten ameliyat çabucak iyileşti. Uzulme.Bilmiyorum bitanem ya agliycam valla coktum resmen bide iyi olmassa nolcak
Heh heh doğru söze ne denir?Kocalar yuze degil göbişe bakiyo
Evet ama bana bazen poğaça krizi geliyo bende sabah yiyom artık napiim kötünün iyisiaynen öyle canım kilodan nefret ettim artık kiloyu tamamen çıkarmaya kararlıyım gerekirse ömür boyu dikkat ederim sağlıklı olalımda varsın ekmek yemem hamur işi yemem şimdiye kadar yedikte ne faydasını gördük sanki hep zarar
Birgülüm sen ne yapıyon güzelimKuzum gecms olsun yaaa. Durum hakknda hc bi bilgn yok ama insallah cabucak atlatirsin
40 yılda bi poğaça yiyon tatlımKorkma tatlım moralini yüksek tut. Benim arkadaşı mda oldu meniskusten ameliyat çabucak iyileşti. Uzulme.
Heh heh doğru söze ne denir?
Evet ama bana bazen poğaça krizi geliyo bende sabah yiyom artık napiim kötünün iyisi
Bende kaybettim o azmi valla. Biraz indi yaz totoyla göbek rahatladim sanki çıtır olmuş gibi.Bunu samimiyetle söylüyorum asyam
Gerçekten sana kendimden daha çok güveniyorum
Ben son zamanlarda saldım biraz
Başlardaki azmim var sende
Bende tekrar bi yakalayabilsem o duyguyu
Bunu samimiyetle söylüyorum asyam
Gerçekten sana kendimden daha çok güveniyorum
Ben son zamanlarda saldım biraz
Başlardaki azmim var sende
Bende tekrar bi yakalayabilsem o duyguyu
Bende kaybettim o azmi valla. Biraz indi yaz totoyla göbek rahatladim sanki çıtır olmuş gibi.
Hahhaayt iyiki gelmişim bak gazın böylesi sadece bu topikte .. Dün neler yediğini yazsam dudağın ucuklar kiz, ama bu lafın üzerine bugün süper gidecek bak gor40 yılda bi poğaça yiyon tatlım
Diğer zamanlar okadar az yiyonki, onun lafı bile olmaz
Naptin sen ya nasil bu kadar kotu oldu bu bacak pofffCapraz baglar kopmus minuskus yirtilmasi var bide emarda odem yaziyo onun icin bisey demediler
Yasa tabi benimki de öyle diyordu. Önceden önden çocukla yürüyen adam artık elimi bırakmıyordu yada sarılıp yuruyo. İnanma kiskancliklarindan verme yeter diyolartoplarsın ablacım bir kaç günle çok şey kaybetmezsin tam gaz devam etmek zorundayıd arkadaşın dediği gibi göbüşler gidicek eşim açısından dğil o zayıflıyorum diye daha trip atıyor aşırısını kimse istemez tabiki ama böyle iyisin verme daha yeter kuruma diyorrkuru kadın isteseydim gideer öyle biriyle evlenirdim diyorr o da ayrı bir zihniyet ama birinci sebep bebeğim için zayıflamak ikinciside kendim için zayıflıyorum kimse için değill gitsin göbüşler gelsin çıtırlarr
görmedimSelammm saraycam
Empati yapıp aynı şeyi kendimiz için düşünelim
Bizde heralde yanımızda göbekli bi adam istemeyiz
Kız sana dün cevap yazdıydım gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?