Menü gayet güzel cnmKizlar asya ve muge disinda durum vahimm birgul seninde iyi kusmee
Ve beklenen menuuuu
KAHVALTİ 07.10
1 tb ekmegi 5 zeytin 1 kkb.peynir 1 h.yumurta
SAAT 10.00 Y.cay 1 avuc leblebi
OGLE 14.30 1 tabak.kabakbyemegi 3 yk yogurt salata
SAAT 17.00 3 Ceviz 5 k.kayisi 5-6 k.uzum
AKSAM 20.00 firinda balik salata 1 tb ekmegi
SU 2.5 lt
50 mekik+80 sguat+20 sn plank
Alinan kalori :800
Yakilan kalori : 2400
Kizlar bi program indirdim
Yediklerimi yaziyorum.yaptigim aktiviteleri yaziyorum boyle cikti ne kadar dogru bilemedim.
Çok geçmiş olsun cnmSlm kizlar annemin eviyle ugrasyorum iki gndur tasniyo belide tutuldu bide ftk vardi ameliyat ckti basmza oyuzden giremiyorum bi slm veriyimde uñutturmym kndimi dedim benim menuler vasat hazr yemk hep dsardan tasnmadan dolayi oyuzden yazmyorum bile :-(
Ablacim yazmamis miyim? Ozr dilerm ya kafam hala allk bullak o yuzdendr. Bi de yogun gecio gunler cocuklarla. Du opeyim senii biii sana yazmaz miyimnKız Birgül 2 gündür sana mesaj yazıyom bi cevap vermiyon
Bildirimlerine bakmıyonmu sen
Küsecem artık bak
Canm gecmis olsun annemin dizindede var onada ameliyat dediler olmadi ama suan iyi diziCapraz baglar kopmus minuskus yirtilmasi var bide emarda odem yaziyo onun icin bisey demediler
Tmm cnm, bende ne oldu bu kız bana alındımı diye düşünmüştümAblacim yazmamis miyim? Ozr dilerm ya kafam hala allk bullak o yuzdendr. Bi de yogun gecio gunler cocuklarla. Du opeyim senii biii sana yazmaz miyimn
Zuhal abla walla smdi gordm bu msjniBirgülüm sen ne yapıyon güzelim
Nasılsın, kaç gündür rast gelemedik
2 sefer başınsağolsun dedim görmedin
Zuhal abla walla smdi gordm bu msjniGercktn kafa bi dunya demk ki. Cok tskkr ederm ablam
Bayadan beri oyle ablacm patlams ftk his kaybi var oyuzden artk ilac fayda etmiyor malesefÇok geçmiş olsun cnm
Annenin ameliyat olması şartmıymış
Bel olunca insan bikaç sefer düşünmesi gerekiyor
Zaten sen gelemicem anneme yardım edecem demiştinya, aklımdaydı
Ama yemeklerine dikkat etmeye çalış
Walla basmi kasiyamadimTmm cnm, bende ne oldu bu kız bana alındımı diye düşünmüştüm
Eeee 3 çocukla nasıl oluyormuş biraz antreman yaparsın
Benim en küçük oğlum doğduğunda, ortanca 1 yaşında, büyükde 2.5 yaşındaydı
Tabi bende 19
Oy gcms olsn cnm bu fitk herkeste var ya. Hp dikkt etmemekten zamaninda. Allh sifa versinBayadan beri oyle ablacm patlams ftk his kaybi var oyuzden artk ilac fayda etmiyor malesef
Ahh kuzum yaaBayadan beri oyle ablacm patlams ftk his kaybi var oyuzden artk ilac fayda etmiyor malesef
HelennurcumMerhaba kızlar 2 gundur yazamiyodum cunki abim askere gtcekti ve bu sebeple anemglde kaldim ve diyet ve spor sifır bugun birazck daha iyiydm ve bugunki menum
Sbh 9bucuk 2 incir
oglen 1de 1tabk salata 2tb.ekmek 9 zeytin ara 1 elma
Akşam 7bucukta 2tb.ekmek bol kahvalti ve kaçamak 2 lokum
2 litre su 500 kez ip atlama şimdide yesil çay tuketiyorum bu ara eşim tartimi aldi ve tartldgmda gordugum 83 ten 80.700 cumaya kadar 80 olurum umarm
Helennurcum
Pek sık gelmediğin için seni tanıyamadık güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?