Valla helalolsun tatlım sanaAbla elimden geldigi kadar tutuyom kendimi ama aksam tartildim eksilme yok hic bu hafta
Okula bi gittim mutfakta lokma tatli yapmislar ilk defa cnm cekmedi kendime sasirdim bazen beyinde bitince oluyo demekki hic yenedim abla dedim mis gibi asureyi yemedim bunami yenilcem
İyi geceler tatlım yarın görüşürüzBebis uyudu sukur hadinnnn gorsrzxx
Akşam geç yemek çok farkettiriyor cnm yaaCuma 68.5 olabilsem bari ya 1 kilo hedefi gectim.aksam 9 da yiyoz yemek ondan oluyo ya ama azcik yemeye calisiyom eve girer girmez 3 bardak su icip karnimi doyuruyom corbayi anca ictim patlicanla yogurdu goz hakki olarak
Cnm yuruyom suan iyi bacagim geciyo diye sevindigim icin ameliyat denmesine uzuldum sadece dizimi bacak dumduz olmuyo gergiye gelmiyo takiliyo sanki yoksa topallamam falan gecti bide sisiyo aksam sadeceHosbuldum canim bu velet uyutmuyorrrr
İyi mi bacagin ne alemdesin?
9 a dogru abla 8 de ders bitiyoAkşam geç yemek çok farkettiriyor cnm yaa
Eve geçmi geliyon hep
Valla helalolsun tatlım sana
Şimdi kendimden utandım
Sen elinden geleni yapta cnm bu hafta gitmezse haftaya daha çok gider
Bende inşallah yarın başlıyom
Tartı bi tokat vursunda, günümü göreyim
Günaydın kızlar
dun g3ce zor gecti biraz.bebisim hasta oldy.yani uyuyamadi bir türlü.karni mi ağrıyordu bilmem. Uyiyup uyuyup geri aglayarak uyandı.
Gunaydin kizlar dizim icin mr sonucunu almaya geldim ameliyat diyolar kesinlikle.3 ay 4 ay yatarmisim basamazmisim moralim çok bozuk ya napcam
Sagol fisun abla.
Bende yatim i.g herkese
Aman diyim cnm egilirkn kalkrkn dkkt etSagol cnm aynn bu yasta bnde bile var
SaGolasın.anca uyudu...bir ara ne guzel 10.30 da 11 dew uyuyordu.simdi bu saate kaydi yine. sipa yaaa haliyı hic sevmiyor ki.parkelerin taşların ustune gidiyor ilk fırsatta.belki ondan olmustur.mervimek corbasi yedirmistim dun belku de ondan bilmiyorum ki.geçmiş olsun canım havalar soğudu herhalde soğuk dokundu bebişe
Biraz kendinden bahsetsene cnm
Ne yapıyon ne ediyon
Kilo geçmişini nasıl
Bide sadece menü vermek değilde daha fazla paylaşım yaparsan birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşabiliriz
Gcms olsun kuzum ya. Bebislermzn keyfi hep yernde olsun ya insanin ici gidio bisey yapamaynca. Bnmki de kac gndur 11 bucugu buluo uyumasi eskiden on bucukta uyurdu. Saatleri kafadan geri aldi herhalde:))SaGolasın.anca uyudu...bir ara ne guzel 10.30 da 11 dew uyuyordu.simdi bu saate kaydi yine. sipa yaaa haliyı hic sevmiyor ki.parkelerin taşların ustune gidiyor ilk fırsatta.belki ondan olmustur.mervimek corbasi yedirmistim dun belku de ondan bilmiyorum ki.
Herkese iyi geceler
Hosgeldin canm. Bu boyunla bu kilonun cok abarti durdugnu sanmiyorum. Bi kac aya fistik oluverirsin. Tabi emzirdign icin yedigne ictgne dikkat etmen gerekir. Brda emziren arkadslarmz var bnm de bebegm henuz 5 aylik. Bisey yerken genelde bebegmi dusunuyorum, mesela her gn findik fistik tuketmeye calsioorum. Mutlaka sut iciyorum. Abur cubur ve hamur islerinn ne bebege faydasi var ne bize. Saglikli beslenraek bebelerimz buyurken biz zayiflicaz allahin izniyle:)Tamam canım çok daha dikatli olcam ben afyonluyum ama konyada yaşiyorum kilo gecmişim hep kiloluydum ama sn 5 yılda 70lerdn seksenlere geldim son 3 sendirde 70lern snlari 80lern bşlaryla arkadaßlik ediyorum ben 1buck yıllık evliym 8 aylik bebegm var emziriyorum ve diyet bu sebepten bi hali zor ama cok zayiflamak istyorum kilomu hamilelikte almadim hamile kaldgmda 82 kilodum doguma grdm 84 bu arada ilk hamilelik dnemimde ve dogumdan snqa 75e kadar dusmustm ama malesef zamanla 83 u gordum ve dur dedim kendime bu sitedn başari oykuleri okudum durdum ve snunda uye oldum ve araniza katldm şimdide çabaliyorum işte sizlerde kendinizi tanitirsanw sevinrim boyum 1.70 bşlangç kilom 83 yaß 20
İnş. Canım ya 65 olmak istiyorum marta kadar hatta snrasinda ramazan bayramina kadar 58 bile olabilir sen kâc kilosun evet aman aman abartili durmuyorum ama bu kilolu gozukmedgm manasinida gelmiyor maleşefHosgeldin canm. Bu boyunla bu kilonun cok abarti durdugnu sanmiyorum. Bi kac aya fistik oluverirsin. Tabi emzirdign icin yedigne ictgne dikkat etmen gerekir. Brda emziren arkadslarmz var bnm de bebegm henuz 5 aylik. Bisey yerken genelde bebegmi dusunuyorum, mesela her gn findik fistik tuketmeye calsioorum. Mutlaka sut iciyorum. Abur cubur ve hamur islerinn ne bebege faydasi var ne bize. Saglikli beslenraek bebelerimz buyurken biz zayiflicaz allahin izniyle:)
Hosgeldin helennur.ben de emziriyorum.kuru incir yogurt salata falan faydali seyler yiuorum.su onemli .icmeye calisiyorum bool bol.75 le bitmisti hamileliksimdu 65 kusurlerdeyim.Tamam canım çok daha dikatli olcam ben afyonluyum ama konyada yaşiyorum kilo gecmişim hep kiloluydum ama sn 5 yılda 70lerdn seksenlere geldim son 3 sendirde 70lern snlari 80lern bşlaryla arkadaßlik ediyorum ben 1buck yıllık evliym 8 aylik bebegm var emziriyorum ve diyet bu sebepten bi hali zor ama cok zayiflamak istyorum kilomu hamilelikte almadim hamile kaldgmda 82 kilodum doguma grdm 84 bu arada ilk hamilelik dnemimde ve dogumdan snqa 75e kadar dusmustm ama malesef zamanla 83 u gordum ve dur dedim kendime bu sitedn başari oykuleri okudum durdum ve snunda uye oldum ve araniza katldm şimdide çabaliyorum işte sizlerde kendinizi tanitirsanw sevinrim boyum 1.70 bşlangç kilom 83 yaß 20
Gcms olsun kuzum ya. Bebislermzn keyfi hep yernde olsun ya insanin ici gidio bisey yapamaynca. Bnmki de kac gndur 11 bucugu buluo uyumasi eskiden on bucukta uyurdu. Saatleri kafadan geri aldi herhalde:))
Ay ne guzel bende gorebilsem 65ı kuru incir tuketiyorum suyuda içmezdm 2. Haftam olck nerdyse 2lt iciyorum zorla gundeHosgeldin helennur.ben de emziriyorum.kuru incir yogurt salata falan faydali seyler yiuorum.su onemli .icmeye calisiyorum bool bol.75 le bitmisti hamileliksimdu 65 kusurlerdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?