💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eeee biz burda niye birbirimize emek veriyoz güzellik, hep destek tam destek, bırakmak yok yola devam
Akşam gayet güzel olmuş fıstık
Yarın dikkat et ama olurmu

Off .nasıl zor olmuştur
Walla basmi kasiyamadim bi ara tvltmi tutuyodm onu htrliyorum
gerisini hatirlamiyor musun.yoksa hatirlamak mi istemiyorsun.ben baazen tek cocukla da tutuyom da

Evet hakisinz ya çok uzgunum nasil tanitayim kendimi
Biraz kendinden bahsetsene cnm
Ne yapıyon ne ediyon
Kilo geçmişini nasıl
Bide sadece menü vermek değilde daha fazla paylaşım yaparsan birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşabiliriz

Alınan kalori doğrudur fakat kesinlikle yakılan kalori doğru değildir size fat secret i öneriyorum güzel bir site

Tmm cnm
Mutlaka faydalı olur heralde

Bugünüde iyi atlatmışın cnm
Abla elimden geldigi kadar tutuyom kendimi ama aksam tartildim eksilme yok hic bu hafta
Okula bi gittim mutfakta lokma tatli yapmislar ilk defa cnm cekmedi kendime sasirdim bazen beyinde bitince oluyo demekki hic yenedim abla dedim mis gibi asureyi yemedim bunami yenilcem

Cuma 68.5 olabilsem bari ya 1 kilo hedefi gectim.aksam 9 da yiyoz yemek ondan oluyo ya ama azcik yemeye calisiyom eve girer girmez 3 bardak su icip karnimi doyuruyom corbayi anca ictim patlicanla yogurdu goz hakki olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…