- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Slm kizlar annemin eviyle ugrasyorum iki gndur tasniyo belide tutuldu bide ftk vardi ameliyat ckti basmza oyuzden giremiyorum bi slm veriyimde uñutturmym kndimi dedim benim menuler vasat hazr yemk hep dsardan tasnmadan dolayi oyuzden yazmyorum bile :-(
benimkide ayni kç gundur haşta su 2 gundurbiraz ıyi uyumaşida bawen 12yı bile geciyo çok gecmiş olsun hepinzeherhalde benimki de öyle yaptı
Tam da doğru yere gelmişin fıstıkTamam canım çok daha dikatli olcam ben afyonluyum ama konyada yaşiyorum kilo gecmişim hep kiloluydum ama sn 5 yılda 70lerdn seksenlere geldim son 3 sendirde 70lern snlari 80lern bşlaryla arkadaßlik ediyorum ben 1buck yıllık evliym 8 aylik bebegm var emziriyorum ve diyet bu sebepten bi hali zor ama cok zayiflamak istyorum kilomu hamilelikte almadim hamile kaldgmda 82 kilodum doguma grdm 84 bu arada ilk hamilelik dnemimde ve dogumdan snqa 75e kadar dusmustm ama malesef zamanla 83 u gordum ve dur dedim kendime bu sitedn başari oykuleri okudum durdum ve snunda uye oldum ve araniza katldm şimdide çabaliyorum işte sizlerde kendinizi tanitirsanw sevinrim boyum 1.70 bşlangç kilom 83 yaß 20
Kız Birgül bunları senden duymak ne güzelHosgeldin canm. Bu boyunla bu kilonun cok abarti durdugnu sanmiyorum. Bi kac aya fistik oluverirsin. Tabi emzirdign icin yedigne ictgne dikkat etmen gerekir. Brda emziren arkadslarmz var bnm de bebegm henuz 5 aylik. Bisey yerken genelde bebegmi dusunuyorum, mesela her gn findik fistik tuketmeye calsioorum. Mutlaka sut iciyorum. Abur cubur ve hamur islerinn ne bebege faydasi var ne bize. Saglikli beslenraek bebelerimz buyurken biz zayiflicaz allahin izniyle:)
Taniştgmza cok sevindim o zaman hep beraber bol bol kilo vermelerTam da doğru yere gelmişin fıstık
Öncelikle be Zühal 44 yaşındayım
3 çocuk annesi ve 1 haftalık babaanneyim
Aynı zamanda konyalıyım ama almanyada yaşıyorum
Burdada bi sürü emziren annemiz var
Sayısını bilmiyorum
Hadi inşallah güzelimTaniştgmza cok sevindim o zaman hep beraber bol bol kilo vermeler
Canan hadi yat kuzum sabah iş varOlcup bi hedef kiyunca iciliyoryoksa ZOr canim.
Ben uyumaliyim artık.iui geceler
mimoza1974
Füsunum hep geç saate kalıyon
Bi sohbet edemiyoz seninle
Ne yaptın ne ettin
Bitirdinmi işlerini
Alıştınmı yeni yerine
Füsun daha geçmişi bitiremedi
Demiştir, ne çene varmış bunlarda diye
Kolay gelsin cnm sanadabitirdim canım vergi kaydım da yapıldı bugün ,alıştım eve çok yakın yürüyerek 3-4 dakika, akşam yarına yemek yaptım geç oldu saat ancak girebildim
Bugün kızlar çatlatma rekoru kırdılar
şimdi bitti canım geçmiş 30 sayfaya yakın olmuş
Kolay gelsin cnm sanada
Maşallah bak hamarat kadının hali başka
Yarınki yemek bile yapılmış
Bugün kızlar çatlatma rekoru kırdılar
İyi geceler güzelimkırmışlar valla:)
sabah, 2 dL kızarmış ekmek+1 çorba kaşığı tahin pekmez
Ara, yarim elma
Ogle , 4 yaprak marul+ ton balığı +1 çiğköfte
Ara , yarım mandalina
Akşam, tavuklu salata+ 2 kaşık yoğurt
Menüm böyle olacak bugün inşallah
Motivasyon soru num ve aç gözlülüğüm den dolayı 3 gündür istediğim gibi diyet gitmiyor sabah uyandığımda
Saat 7 de ilk olarak 1 coco star çikolata
Sabah 8 de 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
1 salata 2 biber 3 zeytin
1 yumurta anca doydum
Öğlen 12 de 2 kayısı 1 litre su
Saat 2 de ::2 but ızgara tavuk ve salata biraz bolca
Saat 17.:30.. 5 tane çizi bisküvi 1 bardak yeşilçay ve çok az bir kare bitter çikolata
Akşam 19:00 da biraz yulaf kepeği karıştırıp yoğurta yiyeceğim
Sonra 1 lt su daha içeçeğim ve 45 dk
Eliptik bisiklet bineceğim
20 de mekik çekeceğim
bugün epey bir cıs yemişsin canım ama yarın telafi edeceğine inanıyorumBende verıym menumu ama utanıyorum..
sabah 9 gıbı 1 sımıt bı fıncan ıkısı bır arada kalmams ucu bır arada
oglen 1 gıbı bı tane durum cıgkofte bı kutu ayran
2 gıbı kızların gazıyla bı tane petıto mınıkk
aksam 5 gıbı bı kase ezogelın corbası 4 kasık pılav yanına bıraz doner salata
suyum 1 lıtre anca oldu 2ye zor tamamlarm. spor bugun yok
Bende menumu ekliyim
10:00 1 haşlanmış yumurta
1 dilimtbe
Domates
Salatalık
12:00 muz
15:00 elma
Az kuru kayisi -ıncir
Regl arefesindeyim tatli krizmi yatistitdim boyle biraz fazla oldu tabi
18:00 ton balikli salata
Az karnabahar
Su 2 olur
menün gayet sağlıklı canım ev temizliği de bir çeşit sporkızlar menümü vereyim hemen
sabah
5 zeytin
yarım domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
yeşilçay
ara
1 sade türk kahvesi
öğlen
aktivia
ara
yarım elma
1 mandalina
yeşilçay
akşam
bol
tonbalıklı salata
su 2 lt
spor yok günlük ev temizliğimi yaptım
yatana kadar da bişey yemem kızlar bugünü de böyle kapatmış oldum
Ablam bebelerni bana braknca tek cocukludan uc cocukluyq terfi ettm bi anda:) hep bnde kalsalar yemn ediorm bi deri bi kemik kalirm yemek yemeye frsat bulamadm resmn aralara sikstrdim:))
Sabah
Uc ceviz
Bir bardak sut
Oglen
Ev yapimi muffin bi tane
Bir mandalina
Aksam
Kereviz corbasi
Firnda karnabahar
Cok cok yoruldum ya :) birden fazla cocuk akillara zararmis hic hazr deilm psikolojik olark:)
Merhaba kızlar 2 gundur yazamiyodum cunki abim askere gtcekti ve bu sebeple anemglde kaldim ve diyet ve spor sifır bugun birazck daha iyiydm ve bugunki menum
Sbh 9bucuk 2 incir
oglen 1de 1tabk salata 2tb.ekmek 9 zeytin ara 1 elma
Akşam 7bucukta 2tb.ekmek bol kahvalti ve kaçamak 2 lokum
2 litre su 500 kez ip atlama şimdide yesil çay tuketiyorum bu ara eşim tartimi aldi ve tartldgmda gordugum 83 ten 80.700 cumaya kadar 80 olurum umarm
Ben geldim k8zlar menumu yazayim gec geldim ama
Sabah azcik asure
Oglen avuc ici kadar cokelekli ekmek peynir domates cay 1 h.yumurta
Aksam yarim karniyarik yogurt yarim kase ayran corbasi
İyi geceler güzelim
Yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?