- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Gunaydin kuzummGunaydin
Canım aslında öğünlerin çok guzel, seni aralar yakıyor onları elma vs ile değiştir ve farkı gor.Motivasyon soru num ve aç gözlülüğüm den dolayı 3 gündür istediğim gibi diyet gitmiyor sabah uyandığımda
Saat 7 de ilk olarak 1 coco star çikolata
Sabah 8 de 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
1 salata 2 biber 3 zeytin
1 yumurta anca doydum
Öğlen 12 de 2 kayısı 1 litre su
Saat 2 de ::2 but ızgara tavuk ve salata biraz bolca
Saat 17.:30.. 5 tane çizi bisküvi 1 bardak yeşilçay ve çok az bir kare bitter çikolata
Akşam 19:00 da biraz yulaf kepeği karıştırıp yoğurta yiyeceğim
Sonra 1 lt su daha içeçeğim ve 45 dk
Eliptik bisiklet bineceğim
20 de mekik çekeceğim
Gördüm aşkım valla kilo falan yok sende ayrıca çok hoş bir gencsin.kızlar fotograf kalıtesı ıcın cok ugrasrtm.
boyutu cok buyuk oldugu ıcın boyle yukleyebıldm sadece..
ıcerıgı tarıhe gore sıralarsanz bakarken kolay bulursnz dıye dusnuyorm.
muska77 senı de eklıcem canım sımdı.
Ölurmu kız senin son resmini de gördüm ( yorum bile yaptım ama gormedin herhalde) kareli gömlek ile olan daha zayifsin sen. 40 kilo olsun giden bir pantolon alıp onunla çekilecem resim daha belli olur kilom. Şimdi hepsi büyük geliyoda...Baktım cnm Sağolasın
Yüzün bile ne kadar değişmiş
Kız sen benden zayıf duruyon sanki
Canım yurtdışında değilsen BİM de çocuklar cekmeceli çikolata derler ya ondan var buano diye kitabesinde 18 kalori 2 KB var. Sıkışınca ondan yiyebilirsin.Tamam asya peki siz çikolata krizini nasıl aşıyorsunuz
ÜzgünümNapmissinz hanimmllaar pasta borek corek icimz gitti brda:))
Kız şimdiden ne kizmasi, baş edemezsin ileride valla.sevgılım kızıyosa demekkı dar gıymeme..
Geçmiş olsun canım.Slm kizlar annemin eviyle ugrasyorum iki gndur tasniyo belide tutuldu bide ftk vardi ameliyat ckti basmza oyuzden giremiyorum bi slm veriyimde uñutturmym kndimi dedim benim menuler vasat hazr yemk hep dsardan tasnmadan dolayi oyuzden yazmyorum bile :-(
Zor dimi benimkilerin arasında bir yaş var, saçını tarayamazdim günlerce.Walla basmi kasiyamadimbi ara tvltmi tutuyodm onu htrliyorum
Allah kavustursun canım, sağ salim gidip gelir inşallah.Merhaba kızlar 2 gundur yazamiyodum cunki abim askere gtcekti ve bu sebeple anemglde kaldim ve diyet ve spor sifır bugun birazck daha iyiydm ve bugunki menum
Sbh 9bucuk 2 incir
oglen 1de 1tabk salata 2tb.ekmek 9 zeytin ara 1 elma
Akşam 7bucukta 2tb.ekmek bol kahvalti ve kaçamak 2 lokum
2 litre su 500 kez ip atlama şimdide yesil çay tuketiyorum bu ara eşim tartimi aldi ve tartldgmda gordugum 83 ten 80.700 cumaya kadar 80 olurum umarm
Zuhalcim sen artik menü paylaşmiyorsun galiba?Valla helalolsun tatlım sana
Şimdi kendimden utandım
Sen elinden geleni yapta cnm bu hafta gitmezse haftaya daha çok gider
Bende inşallah yarın başlıyom
Tartı bi tokat vursunda, günümü göreyim
Öğlen AC kalma yanlış yaparsın yinede sen bilirsin tabii.Akşam ki menüden sonra az önce eltime gittik çeyrek şekersiz çay içtim eve geldim o kadar açtımki elim yine bir sürü abur cubur ve en çok sevdiğim keki getirmiş ama şükür sizlerin diytlerini gördükçe anladım ki boğazı kısmadan başaramıcam yarım salatalık yedim ve yopurt kürü yaptım uyucam saabh 8 de yürüyerek üniversieye gidicwm akşam da yürüyerek dönecepim toplam 2 saat spor cuma 2 saat yürücem ve öğlen aç kalıcam akşam gelip tartılıcam inşallah hedef 79 ☺
Citirlar hep az yiyolar yaaa.menümü vereyim artık :)
sabah 10:00 1buçuk dilim tam buğday ekmeği
peynir
domates
akşam 18:30
2 kepçe çorba
4 çatal peynirli yağsız makarna
Heh heh biliyorum ama her sabah bir çorba kaşığı olacak valla. Kilo vermemi engellerse bir tatlı kaşığı na dusururum. Vazgeçemediğim tek yiyecek o.tahin pekmez çok kalorili canım ,onun dışında menün güzel
Sağol canım, ama diğer kızlar kadar guzel değilim maalesef. Topik maşallah güzeller geçidi.Defnecim senin de fotoğraflarına baktım çok güzel kilo vermişsin canım
Günaydın..Gunaydin
Sanada günaydın.Gunaydin kuzumm
Sakin bırakma ölurmu öyle sey, kilo vermen durmuş olabilir, vücudun su tutmuş olabilir. Sakin vazgeçme.Gunaydinnn kizlar bu hafta kacamak yaptimmi yoooook yapmasim hala 80ustuyum ammmmannn offf saglikli falan beslenmiyomm birakiyorum
Sinirden aglicam
Sağol canım, ama diğer kızlar kadar guzel değilim maalesef. Topik maşallah güzeller geçidi.
Olmaz öyle her kilo durduğunda biraksaydik bende zuhalde bu kadar kilo verebilir miydik. Topla kendini canım yapma bunu kendine.Defne evet 6-7 haftadir 81 - 79.5 arasiyim tamam kacamak ta yaptim cok dikkat ettigim de oldu ama artik bunaldim vallaaa
Guya 7 yi gordugumde daha motive olacaktim hep tirt ccikiyorum yahuuu
Seni izlemeye alıyorum canım hemen..Bende bakabilirmiyim fotarina
Emelcm hakszlik etme dporsuz basarmaya calsiosn ki cok da ii gidiosun. Ara ara hepmz takiliyorz insanz olcak o kdr ama brakmak yokDefne evet 6-7 haftadir 81 - 79.5 arasiyim tamam kacamak ta yaptim cok dikkat ettigim de oldu ama artik bunaldim vallaaa
Guya 7 yi gordugumde daha motive olacaktim hep tirt ccikiyorum yahuuu
Cok cok zormus baska hc bi ugrasinin olmamasi lazm ki basa cikabilesin:) basa gelen cekiliyo ama herhalde:) smdilik iknci couk mu aman aman diorum:)Üzgünüm
Kız şimdiden ne kizmasi, baş edemezsin ileride valla.
Geçmiş olsun canım.
Zor dimi benimkilerin arasında bir yaş var, saçını tarayamazdim günlerce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?