💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

@EMELinEMELi canım sana bu sozlerı hıc yakıstıramadım.. Hem her gun tartılma.

Bak bu hafta napalım bılıyomusn.. Yarın tartıldıktan sonra dıger haftaya kadar en ufak bı kacamak yapmayalım.

Bu bırbırımıze verdıgını bı soz olsun. Eger haftaya cuma da aynı seyı dusunursen aynı kılolarda gezınırsen gel vur benı.

Cunku senın metabolızman cok ıyı calısıyo bunu sende bılıyosn.

Hem hepımız sıkıldık artık bulundugmz kılolardan. Bence topıcce boyle bı haftaya ıhtıyacımız var

slm kızlarr yarın büyük günn geçen sene başlamıştım diyete zayıflamaya karar verdiğimden bu yana ilk kez eğer olursam (inş olmuşumdur)73 ü görmüş olucam şeytanın bacağını kırmış olucam en son kilo verdim şubat ayıydı 74 ile hamile kalmıştım bebeğim gitti ama kilo almıştım bir duraklama dönemi yaşadım inş 73 olduysam yırttım sanki şeytanın bacağını kıracamm

C
Canim insallah en yakin zamanda hamis kalirsin insallah kirarsin

Nasil yetision kiz emel ben ancak buraya hatta o bile zor kac gunluge yazion
Feyza farkli gunluklerde de yazdigimdan tartiliyorum.
Bu hafta kacamak hic yapmadim ama.neyse bakalim yarin.tartidan sonra bide senin yontemi dwneyelim fistik

Hadi bakalim.aasya insallah

@EMELinEMELi burdada buldum 3 ,4gundur bu topıgıde dıkkatlı okuyorum bir birbirinize ne kadar guzel destek oluyorsunuz bende başka topıkteyım orayı çok sevıyorum arkadaşlar sağolsun hiç yanlız bırakmıyolar sızn topıkte oyle emeli gorunce yazmak ıstedım kılolarla çektıgımız bu ezıyetten ınşallah hep birlikte kurtuluruz bütün gün başaranların yazılarını okuyorum başka topkıllerde onerılen bışeler varmı dıye :)
Kabul edersenız bende burayada yazmak ısterım 1 aydır dıgee topıkteyım sayelerınde moralım bozukken yemege saldırma huyumdan vazgecmeye başladım hepınıze başarılar dılıyorum

C

Canim insallah en yakin zamanda hamis kalirsin insallah kirarsin
inşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrr

Defne evet 6-7 haftadir 81 - 79.5 arasiyim tamam kacamak ta yaptim cok dikkat ettigim de oldu ama artik bunaldim vallaaa

Guya 7 yi gordugumde daha motive olacaktim hep tirt ccikiyorum yahuuu
Emelim zaten haftasonun iyi değildi güzelim
Pazartesi de artıdaydın
Ama böyle yok sıkıldım bırakıyom demek varmı
Bende her sıkıldığımda bıraksaydım 40 kiloyu veremezdim heralde
Her zaman ne diyorum
Biz elimizden geleni yapalım gerisini vücut kendi halleder
Acaba yavaş yavaş yürüyüşlere başlasanmıki

Çok güzel demişin Feyzam
Bu haftayı topikte atak Haftası ilan ediyorum
En başkada kendim için

Tatlım zaten bu kadar yol katetmişin
Eminimki arkası gelecek
Daha senin 65 olduğunu görecez

Tatlım 1 haftalık farkı hesabı edecez
İnşallah sende tartıda sevinirsin

Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen çok sevinirim cnm
Birlikten kuvvet doğar
Ama birbirimize destek olabilmek, kaynaşabiliriz için paylaşım şart
Sende kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin

inşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrr
Tasası milletemi düşmüş acaba
Sende, şu anda düşünmüyoruz önce gençliğimizin keyfini sürecez de

Evetttt kızlar gelelim benim bildirime

Geçen hafta 73.5
Bugün 74.5
Fark +1

Geçen hafta 1 Kilo hedef koymuştum ama eksi değil artı olmuş
Hiç boşuna ağlamayım kendim ettim kendim buldum

İnşallah haftaya hedefim -1.5 yani 73 Kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…