- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Canim insallah en yakin zamanda hamis kalirsinslm kızlarr yarın büyük günn geçen sene başlamıştım diyete zayıflamaya karar verdiğimden bu yana ilk kez eğer olursam (inş olmuşumdur)73 ü görmüş olucam şeytanın bacağını kırmış olucam en son kilo verdim şubat ayıydı 74 ile hamile kalmıştım bebeğim gitti ama kilo almıştım bir duraklama dönemi yaşadım inş 73 olduysam yırttım sanki şeytanın bacağını kıracamm
Feyza farkli gunluklerde de yazdigimdan tartiliyorum.
Bu hafta kacamak hic yapmadim ama.neyse bakalim yarin.tartidan sonra bide senin yontemi dwneyelim fistik
Hadi bakalim.aasya insallah
Bu hafta genelde hastaneye koşturduğum için hiç düzenim yoktu cnmuhalcim sen artik menü paylaşmiyorsun
Aaaa o ne biçim laf kuzumSağol canım, ama diğer kızlar kadar guzel değilim maalesef. Topik maşallah güzeller geçidi.
inşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrrC
Canim insallah en yakin zamanda hamis kalirsininsallah kirarsin
Emelim zaten haftasonun iyi değildi güzelimDefne evet 6-7 haftadir 81 - 79.5 arasiyim tamam kacamak ta yaptim cok dikkat ettigim de oldu ama artik bunaldim vallaaa
Guya 7 yi gordugumde daha motive olacaktim hep tirt ccikiyorum yahuuu
Çok güzel demişin Feyzam@EMELinEMELi canım sana bu sozlerı hıc yakıstıramadım..Hem her gun tartılma.
Bak bu hafta napalım bılıyomusn.. Yarın tartıldıktan sonra dıger haftaya kadar en ufak bı kacamak yapmayalım.
Bu bırbırımıze verdıgını bı soz olsun. Eger haftaya cuma da aynı seyı dusunursen aynı kılolarda gezınırsen gel vur benı.
Cunku senın metabolızman cok ıyı calısıyo bunu sende bılıyosn.
Hem hepımız sıkıldık artık bulundugmz kılolardan. Bence topıcce boyle bı haftaya ıhtıyacımız var
Tatlım zaten bu kadar yol katetmişinslm kızlarr yarın büyük günn geçen sene başlamıştım diyete zayıflamaya karar verdiğimden bu yana ilk kez eğer olursam (inş olmuşumdur)73 ü görmüş olucam şeytanın bacağını kırmış olucam en son kilo verdim şubat ayıydı 74 ile hamile kalmıştım bebeğim gitti ama kilo almıştım bir duraklama dönemi yaşadım inş 73 olduysam yırttım sanki şeytanın bacağını kıracamm
Tatlım 1 haftalık farkı hesabı edecezs.a kızlar ah yarin icin bende cok heycanliyim dun tok karnina 80.700Gram çikmßtm yarin aç karnina bakalim kac çikacak metobolzmam çok yavaş çalisiyo malesef ):ve bugunde sislık var mıdemde şu fotolara bende bkmak istiyorum nasl olçk açaba
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen çok sevinirim cnm@EMELinEMELi burdada buldum3 ,4gundur bu topıgıde dıkkatlı okuyorum bir birbirinize ne kadar guzel destek oluyorsunuz bende başka topıkteyım orayı çok sevıyorum arkadaşlar sağolsun hiç yanlız bırakmıyolar sızn topıkte oyle emeli gorunce yazmak ıstedım kılolarla çektıgımız bu ezıyetten ınşallah hep birlikte kurtuluruz bütün gün başaranların yazılarını okuyorum başka topkıllerde onerılen bışeler varmı dıye :)
Kabul edersenız bende burayada yazmak ısterım 1 aydır dıgee topıkteyım sayelerınde moralım bozukken yemege saldırma huyumdan vazgecmeye başladımhepınıze başarılar dılıyorum
Tasası milletemi düşmüş acabainşallah bugünde milletin kabul günü gibi kapıda gören bebek yok mu ne zaman yapacan (sanki kek yapıyoruz aptallar) korunuyorsan sakın korunma dr niye gitmiyon Allahım dedim sabırrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?