- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Hadi inşallah güzelimabla oluyo maalesef oyle ama telafı edıcez merak etme
neyse bız bu haftaya odaklanalım.. bu hafta en ufak kacamak yapmayalım.. ve kesınlıkle arada tartılmayalım dıyorum cunku kendı adıma konusuym.. ben dun sabah tartıda 72.9u gormustum.. ama bugun tam bı facıa.
ınsan sımarıyo sanırım kılo verıdıgnı gorunce. ama bu hafta kendı adıma soz verıyorum '0' kacamakla sonlandırıcam.
Hadi inşallah güzelim
Çünkü biliyorum dikkat edersek verecez
Sadece böyle yerimizde sayıp zaman kaybedeyoruz bide bıkkınlık artıyor
Bu hafta iyi bi atak yapalım
Tmm anlaştık ozamankesınlıkle ıhtıyacmz var buna.. zaman kaybı ve bıkkınlık oluyo gercekten gun gectıkce
cvplarını kendimden emin şekilde verdim abla ama içime sorsan fırtına kopuyor hani sorma şekilleri laf için iyi niyet olsa zaten kapıda konuşulacak konu değil çok yorucuu çokkkTasası milletemi düşmüş acaba
Sende, şu anda düşünmüyoruz önce gençliğimizin keyfini sürecez de
Tatlı krizi diye bişey yok güzelimAyyy ben regl oldum dun aksam tatli krizimi su anda 1 kase musli ile yenmeyee calisiyorum algilama kapasitem dusuo Sabki Benim ya bu donemlerdeMefkurem ablacim verirsin ya +1 ne ki
Bu hafta az verirsen demekki haftaya daha çok verecen demektirRegli donemindenmidir nedir bende pek veremedim kilo bu hafta yine hedefime ulasamiyorum
Böyle lüzumsuzlar her zaman olur güzelimcvplarını kendimden emin şekilde verdim abla ama içime sorsan fırtına kopuyor hani sorma şekilleri laf için iyi niyet olsa zaten kapıda konuşulacak konu değil çok yorucuu çokkk
Tatlı krizi diye bişey yok güzelim
O şehir efsanesi
Cuma tartıdaki mutluluğunu düşün
Bak ben yedimde ne oldu
Bana Kalan sadece artılar
Insallah bende okudum netten simdi birden gider dioBu hafta az verirsen demekki haftaya daha çok verecen demektir
haklısın abla onlara sinirlendim çıktım yürüyüş yaptımm konuşup duracaklar hep biliyorum yengem abimin eşi bile kızıyla sohbet ediyor yani nasihat veriyor yanımda diyorki kızına erkek ne kadar sevsede çocuk olmassa kapıya koyar Allahım duy sesimi sana havale ediyorum dedim bide durumumu da biliyorlar insanları anlamak çok zor gerçektennBöyle lüzumsuzlar her zaman olur güzelim
Biliyorum için farklı şeyler söylüyor
Ama herşeyin doğru zamanı var ve bunu sadece Allah biliyor
Böyle lüzumsuzlar her zaman olur güzelim
Biliyorum için farklı şeyler söylüyor
Ama herşeyin doğru zamanı var ve bunu sadece Allah biliyor
Yok kızz müsliye laf etmedimablacim moralini bozma ya sadece +1 hem yani verirsin ki sen 1 hafta kendini menulerini yearn ki biz senin kendi menerini biliuoruz senin duzenine donunce kilolarda gider... Musli olmamis mi ya kotumu yapmisim
.Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen çok sevinirim cnm
Birlikten kuvvet doğar
Ama birbirimize destek olabilmek, kaynaşabiliriz için paylaşım şart
Sende kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
BiLiyolarmi olmadigini sizin ? Ama zaten sizde bi sknti yokmus ki yani hic takilmahaklısın abla onlara sinirlendim çıktım yürüyüş yaptımm konuşup duracaklar hep biliyorum yengem abimin eşi bile kızıyla sohbet ediyor yani nasihat veriyor yanımda diyorki kızına erkek ne kadar sevsede çocuk olmassa kapıya koyar Allahım duy sesimi sana havale ediyorum dedim bide durumumu da biliyorlar insanları anlamak çok zor gerçektenn
polikistik over var bende canım ama 6 ay önce bir kürtaj yaşadım kendiliğimden hamile kaldım yani ama kaybettim bebeğimiB
BiLiyolarmi olmadigini sizin ? Ama zaten sizde bi sknti yokmus ki yani hic takilma
Ne alâka yaaa, iyice saçmalamış yengenhaklısın abla onlara sinirlendim çıktım yürüyüş yaptımm konuşup duracaklar hep biliyorum yengem abimin eşi bile kızıyla sohbet ediyor yani nasihat veriyor yanımda diyorki kızına erkek ne kadar sevsede çocuk olmassa kapıya koyar Allahım duy sesimi sana havale ediyorum dedim bide durumumu da biliyorlar insanları anlamak çok zor gerçektenn
Yok kızz müsliye laf etmedim
Hani dedinya tatlı krizi diye, onun için dedim
Yok kuzum moralimi bozmuyom çünkü uğraşıp veremedim değil. Benimki bile bile lades
Sadece 1 ayı geçkindir yerimde sayıyorum
Bi depar atmam lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?