💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

abla oluyo maalesef oyle ama telafı edıcez merak etme

neyse bız bu haftaya odaklanalım.. bu hafta en ufak kacamak yapmayalım.. ve kesınlıkle arada tartılmayalım dıyorum cunku kendı adıma konusuym.. ben dun sabah tartıda 72.9u gormustum.. ama bugun tam bı facıa.

ınsan sımarıyo sanırım kılo verıdıgnı gorunce. ama bu hafta kendı adıma soz verıyorum '0' kacamakla sonlandırıcam.

Hadi inşallah güzelim
Çünkü biliyorum dikkat edersek verecez
Sadece böyle yerimizde sayıp zaman kaybedeyoruz bide bıkkınlık artıyor
Bu hafta iyi bi atak yapalım

Hadi inşallah güzelim
Çünkü biliyorum dikkat edersek verecez
Sadece böyle yerimizde sayıp zaman kaybedeyoruz bide bıkkınlık artıyor
Bu hafta iyi bi atak yapalım

kesınlıkle ıhtıyacmz var buna.. zaman kaybı ve bıkkınlık oluyo gercekten gun gectıkce

Tasası milletemi düşmüş acaba
Sende, şu anda düşünmüyoruz önce gençliğimizin keyfini sürecez de
cvplarını kendimden emin şekilde verdim abla ama içime sorsan fırtına kopuyor hani sorma şekilleri laf için iyi niyet olsa zaten kapıda konuşulacak konu değil çok yorucuu çokkk

Ayyy ben regl oldum dun aksam tatli krizimi su anda 1 kase musli ile yenmeyee calisiyorum algilama kapasitem dusuo Sabki Benim ya bu donemlerde Mefkurem ablacim verirsin ya +1 ne ki
Tatlı krizi diye bişey yok güzelim
O şehir efsanesi
Cuma tartıdaki mutluluğunu düşün
Bak ben yedimde ne oldu
Bana Kalan sadece artılar

cvplarını kendimden emin şekilde verdim abla ama içime sorsan fırtına kopuyor hani sorma şekilleri laf için iyi niyet olsa zaten kapıda konuşulacak konu değil çok yorucuu çokkk
Böyle lüzumsuzlar her zaman olur güzelim
Biliyorum için farklı şeyler söylüyor
Ama herşeyin doğru zamanı var ve bunu sadece Allah biliyor

Tatlı krizi diye bişey yok güzelim
O şehir efsanesi
Cuma tartıdaki mutluluğunu düşün
Bak ben yedimde ne oldu
Bana Kalan sadece artılar
ablacim moralini bozma ya sadece +1 hem yani verirsin ki sen 1 hafta kendini menulerini yearn ki biz senin kendi menerini biliuoruz senin duzenine donunce kilolarda gider... Musli olmamis mi ya kotumu yapmisim

haklısın abla onlara sinirlendim çıktım yürüyüş yaptımm konuşup duracaklar hep biliyorum yengem abimin eşi bile kızıyla sohbet ediyor yani nasihat veriyor yanımda diyorki kızına erkek ne kadar sevsede çocuk olmassa kapıya koyar Allahım duy sesimi sana havale ediyorum dedim bide durumumu da biliyorlar insanları anlamak çok zor gerçektenn

asya_01 hic takilma sen bole seylere cunku insalar hep konusurlar ilki olunca allah in is izni ile hemen baslicaklar bu kez 2. Dr hemen yap aralari cok olmasin falan bi kisimda sakin hemen yapma yok sole bole hep cene

ablacim moralini bozma ya sadece +1 hem yani verirsin ki sen 1 hafta kendini menulerini yearn ki biz senin kendi menerini biliuoruz senin duzenine donunce kilolarda gider... Musli olmamis mi ya kotumu yapmisim
Yok kızz müsliye laf etmedim
Hani dedinya tatlı krizi diye, onun için dedim

Yok kuzum moralimi bozmuyom çünkü uğraşıp veremedim değil. Benimki bile bile lades
Sadece 1 ayı geçkindir yerimde sayıyorum
Bi depar atmam lazım artık

Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen çok sevinirim cnm
Birlikten kuvvet doğar
Ama birbirimize destek olabilmek, kaynaşabiliriz için paylaşım şart
Sende kabul edersen işe kendini tanıtmakla başlıyabilirsin
.

Ben 32 yasındayım bekarım 157 boy 69,600 kılom spora gıdıyorum haftanın 4 gunu 3 aydır geçen yıl 81 küsürdüm bir ara dıyet apor bıraktım ama kılo almadım ama çok yavaş kılo verıyorım 3 ayda 77,700 den 69.600 ındım hergun yazrım ne yedım ne spor yaptım moralım çabuk dusuyor bende yemek yerıne baska seyler dusunup ugrasmaya çalışıyorım kılo bıldırım gunu varmı

B
BiLiyolarmi olmadigini sizin ? Ama zaten sizde bi sknti yokmus ki yani hic takilma

Ne alâka yaaa, iyice saçmalamış yengen
Daha yaşın kaç kuzum senin dur bi bismillah
Millet senin yaşında daha evlenmiyo bile
Herşeyin bi vakti saati var
Hem senin çocuğun olmuyor değilki
Olmuş ama kısmet değilmiş
Herkesin başına gelebilir
Hiç bu cahil insanlar için güzel canını sıkma tatlım

O konuda sana katiliyorum e basliyosun yarin iste ne guzel babanne olmussun o melek icin 2-3 hafta yerinde saymissin cokmu? Bence nedeni onemli sebebin kutsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…